Zoeken
Bestel je favoriete eten in Waalre
Markets

Krijg het bezorgd of haal het af
establishment suggestion

Mis je jouw favoriete restaurant of shop?

Laat het ons weten, dan gaan wij er achteraan.

Eten bestellen in Waalre: hoe doe je dat?

Wat de boer niet kent, eet hij niet. Maar voor wie verschillende keukens wil proberen, is Bistroo de juiste plek! Online eten bestellen bij Bistroo en thuis laten bezorgen. Of zeg hallo tegen de chef en haal je favoriete gerecht op in Waalre.
Wat is jouw go-to maaltijd om te bestellen? Snackbar de Mert? Of kies jij voor De Oude Toren? Waar je ook zin in hebt, op Bistroo bestel je jouw eten op een eerlijke manier.

 1. Vul je postcode in

 2. Maak een restaurant keuze

 3. Vul je winkelmand met lekkere gerechten

 4. Bestel en geniet

De beste restaurants van Waalre!

In Waalre zijn genoeg lekkere restaurants en horecagelegenheden om jouw honger te stillen en dorst te lessen. Wij hebben vijf van onze favoriete restaurants, speciaalzaken en horecagelegenheden in Waalre alvast op een rijtje gezet:

 1. De Oude Toren

 2. Snackbar de Mert

 3. Blok63-S

 4. Coltons Food

 5. Mediterano

Eten in Waalre

Waalre biedt verschillende keukens, dus voor ieder wat wils. Gerechten variëren van vers gebakken friet tot een heerlijke jachtschotel. Ben je al aan het watertanden? Neem snel een kijkje en ontdek welk lekkers Bistroo in Waalre te bieden heeft.

De voordelen van eten bestellen bij Bistroo

Geen zin om lang te wachten op je eten? Op Bistroo kun jij alvast vooruit bestellen in de middag zodat je ‘s avonds lekker snel je eten hebt. Of je nu zin hebt om vis, vlees, vegetarisch of halal bestellen: op Bistroo vind je de lekkerste gerechten! 

De voordelen van Bistroo:

 • Geen transactiekosten

 • Veilige betaalmethodes

 • Snelle klantenservice

 • Eerlijke verdienste voor restaurants

Wat bestel jij straks?

 

.