Friet bestellen?

Of kies uit één van de andere 25 categorieën met eten, drinken en boodschappen. Laat het bezorgen of haal het af.


Voer uw zipcode in

Best beoordeelde
Friet restaurant in Nederland


Bekijk alle Friet restaurant in je buurt

Friet bestellen – lekker makkelijk en snel via Bistroo


De lekkerste friet bestellen op Bistroo

Verse friet bestellen met een toef mayonaise erbij, lekker toch? Bestel jij er dan ook nog een broodje hamburger speciaal bij? Of ga jij voor een kipsaté stokje erbij? Wat je keuze ook is, je besteld de lekkerste friet online via Bistroo!

  1. Voer je locatie in

  2. Kies een eetgelegenheid uit met ambachtelijke friet

  3. Kies je friet met een lekkere saus erbij

  4. Bestel en geniet

Friet of patat?

De beroemde discussie, is het nu friet of patat? Hoe noem jij het? Geen van beide zijn fout. Het ligt eraan waar je woont. Als jij friet zegt, kom jij veel kans uit het zuiden van Nederland. Maar als jij patat zegt, dan kom jij veel kans uit het midden of het noorden van Nederland. Dit komt door onze Belgische buren. Zij noemen een patat een rauwe aardappel en bedoelen met friet een gefrituurde aardappel. Wat je ook zegt, zolang je maar van je friet of patat kan genieten!

Online friet bestellen

Friet is er in vele vormen. Je hebt franse frietjes, krulfriet, ribbelfriet, ga zo maar door. Dan zijn we nog niet eens begonnen over al die lekkere snacks die erbij kunnen. En ook nog die heerlijke sauzen die erbij passen! Of jij nu een normale friet, grote friet of een kleine friet wil bestellen. Bistroo heeft een ruim aanbod waar jij jouw honger mee kan stillen! Heb je door ons trek in verse friet gekregen, maar weet je niet wat voor frietje je wil bestellen? Wij hebben een aantal opties op een rijtje gezet voor je:

  • Friet speciaal

  • Friet met mayonaise

  • Friet satésaus

  • Friet met topping, denk hierbij aan gehakt

  • Vlaamse friet

  • Franse friet

De voordelen van friet bestellen via Bistroo

Ben jij een groot friet eter? Bistroo maakt het gemakkelijk om de lekkerste friet online te bestellen. Voer eenvoudig je gegevens in en wij tonen je een lijst met de beste restaurants in jouw omgeving die de lekkerste friet bereiden voor jou! Ze bezorgen de friet thuis of haal je lekkere frietje zelf af.

Met Bistroo bestel je in een paar eenvoudige stappen de lekkerste friet met die lekkere snack. Wanneer, waar en hoe je wilt. Je kunt te allen tijde een goede klantenservice verwachten. Bistroo rekent geen super hoge kosten. Zo ben jij en het restaurant zeker van een eerlijke prijs.

Enkele steden waar je de lekkerste friet kunt bestellen

 

Zin in Friet?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.

Bestel ook dit online: