Bistroo.nl steekt de horeca een helpende hand toe

Sep 17, 2020
Gepubliceerd in: Promoties
Veel horecabedrijven kiezen er voor om afhaal- of bezorgmaaltijden te gaan verzorgen, nu ze noodgedwongen de deuren gesloten moeten houden. Echter hebben veel van deze horecabedrijven nog geen online bestelplatform, zodat zij zich genoodzaakt zien om orders telefonisch of via mail aan te nemen, met alle problemen van dien. Bistroo.nl kiest er daarom voor om de horeca tegemoet te komen en een helpende hand uit te steken met een tijdelijk gratis bestelplatform met snelle onboarding.

-

Bistroo.nl biedt een oplossing door meestal binnen één dag en volledig kosteloos een compleet bestelportal mogelijk te maken. Bistroo.nl, het nieuwste online bestelplatform op de Nederlandse markt, pakt de zaken net even anders aan dan de gebruikelijke websites. Dat stelt ons nu in staat om heel snel de helpende hand te bieden aan al die horecaondernemers, die bestellingen willen gaan verzorgen, maar nog geen online bestelsysteem hebben. Via het platform is het bijzonder eenvoudig om een portal in te richten voor online bestellingen. Het enige dat de horecaondernemer hoeft te doen, is een menu en/of foto’s aanleveren en Mollie.com account aanmaken. Wij doen de rest!

De klant bestelt dan via een bijzonder gebruiksvriendelijke app, waarop de producten van de aanbieders aantrekkelijk worden gepresenteerd. Vervolgens vindt rechtstreeks en onmiddellijk de elektronische betaling plaats en kan de bestelling worden afgehaald of thuisbezorgd, afhankelijk van waar de aanbieder voor kiest. Deelnemende bedrijven krijgen bovendien direct een eigen unieke url, die zij zelf kunnen delen op hun social media of aan hub website kunnen koppelen.

Zolang de overheidsmaatregelen rond het Coronavirus van kracht zijn, brengt Bistroo.nl de 5% commissie niet in rekening. Hierdoor wordt het bestelplatform dus volledig gratis aangeboden en wordt horecaondernemers de mogelijkheid geboden om geheel zonder kosten en binnen één dag een eigen online bestelomgeving beschikbaar te hebben.

Daarbij biedt Bistroo.nl ook al haar gebruikelijke voordelen, zoals directe betaling en een persoonlijk dashboard via het zakelijke portal. Hierin staat managementinformatie en KPI’s, en kunnen de menu’s en orders eenvoudig beheerd worden. Het platform is bovendien te gebruiken op ieder device, zodat ook niet geïnvesteerd hoeft te worden in een extra tablet. Op verzoek kan een bonnenprinter voor in de keuken geleverd worden.

Meer weten? Volg ons nu op onze socials!

Twitter

Instagram

Facebook

Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: