Lokaal kopen doe je online bij deze winkels op Bistroo!

Oct 1, 2021
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Wist je dat Bistroo er niet alleen is voor restaurants? Bistroo is fan van lokale ondernemers. Op Bistroo.nl vind je diverse lokale winkels vol met streekproducten en duurzame voedingsmiddelen. Lokaal winkelen doe je dus ook gewoon online! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij een van deze winkels.

ZwamBoon
Goed eten vind je bij ZwamBoon. Oprichters Arja Sprengers & Bert Grolleman verdiepen zich al jaren in gezonde en lekkere voeding. Vanaf het zaadje tot op het bord, volgen zij het proces. Alle producten van Zwamboon zijn dan ook volledig plantaardig en biologisch. Duurzame producten die ook nog eens heel goed voor je zijn! Heb je allergieën? Geen probleem met de allergeenvrije smeersels. De ZwamBoon Fabriek vind je in Apeldoorn, maar nu ook online op Bistroo.nl.

.

Typisch Thomas 
Bij Eethuis Twintig in Tilburg hebben ze niet stilgezeten tijdens de lockdown. Typisch Thomas is de nieuwe eigen productenlijn van het eethuis aan de Piushaven. Typisch Thomas is een selectie van unieke gastronomische producten zoals eigen bier en likeur en olijf oliën en azijnen met bijzondere smaken. Specialiteiten met een twist dus! Naast dat je de producten persoonlijk bij Thomas aan de bar kunt kopen, bestel je ze nu ook makkelijk online.

.

Luscious Bakery
Ben je een zoetekauw? Dan zit je helemaal goed bij Luscious Bakery, hét taartenparadijs van Joan Simpson. In 2015 opende ze haar eerste Surinaamse taartenbakkerij in Amsterdam. Door de grote vraag naar haar ambachtelijke taarten kwam daar al snel een tweede locatie in Krommenie bij. Dagelijks baks zij de lekkerste Surinaamse lekkernijen. Dat wil je proeven!

.

NotenKraam
De notenkraam ken je natuurlijk van je lokale markt. Naast 16 weekmarkten door het hele land vind je de NotenKraam van Arie Evers uit Dodewaard ook online! De vers gebrande noten en lekkerste zuidvruchten heb je zo in huis. Voor een goed ontbijt zijn er diverse ontbijtgranen en müesli’s te vinden. Zin in een zoete noot? Bestel dan eens de in chocolade gecoate noten of pindarotsjes.

.

Brood Shop
Paul Berntsen is misschien wel de beroemdste bakker in de regio van Didam. De Kampioensbakker komt uit een echte bakkersfamilie. Iedere nacht staat hij op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden. Het mooie is dat je al deze lekkernijen ook gewoon online bestelt! Bij Brood-Shop vind je een groot assortiment aan broden, koeken, zoete gebakjes en hartige snacks. Deze worden dagelijks door een team van 30 vakmensen speciaal voor jou bereid!

.

Bindle Nutrition
Kan jouw gezondheid wel een boost gebruiken? Heb je een vitaminetekort maar weet je niet waar je moet beginnen? Bindle Nutrition helpt je op de goede weg. In de kennisbank en hun blogs leggen ze helder uit waar bepaalde vitaminen en supplementen voor dienen. Weet je inmiddels waar je behoefte aan hebt? Dan bestel je de natuurlijke supplementen makkelijk in de online shop.
.

Ook zo’n zin gekregen in lekker eten? Shop nu bij bovenstaande winkels bij Bistroo! Op Bistroo.nl vind je heerlijke maaltijden en streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen en volg ons nu op onze socials!

Twitter
 
Instagram
 
Facebook
 
Restaurant aanmelden
Gerelateerde artikelen: