Vijf stoere maaltijden voor stoere papa’s

Sep 17, 2020
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Er zijn verschillende manieren om je vader te verwennen op Vaderdag. Maar ze zeggen niet voor niets dat de liefde van een man door de maag gaat! Bestel daarom wat lekkers voor die allerliefste papa op Bistroo.nl. Dan kan hij optimaal genieten van deze dag waar hij even fijn met de voeten omhoog op de bank kan hangen.

Woeste Burgers

Bij Woeste Burgers — de naam zegt het al — hebben ze smakelijke burgers. Ideaal om papa eens goed mee in het zonnetje te zetten! Gemaakt van Black Angus beef, kipfilet of met een vegan patty — bij Woeste Burgers hebben ze het allemaal. Maak je menu helemaal compleet, met cheesy of truffle fries en coleslaw of nacho’s en zak daarna weg in een welverdiende food coma!

-

Herberg het Oude Loo

Voor borrelplankjes, kippenvleugels en spareribs moet je bij Herberg het Oude Loo zijn! Wat is er nu lekkerder dan een hele rack spareribs oppeuzelen. Met je handen werken, maar dan op een smakelijke manier! Maar dat is lang niet het enige wat ze bij Herberg het Oude Loo hebben; van spareribs en vleugeltjes tot aan poké bowls en soepen — ze doen het allemaal.

-

De 2 Bourgondiërs

Bij De 2 Bourgondiërs begin je al te watertanden als je het menu ziet; biefstuk, spareribs en kipspiesjes zijn de smaakmakers van dit menu. Om het af te maken worden ze geserveerd met de originele dunne Steppegras friet! Wil je er een nog groter feestje van maken? Neem dan de High Beer: een combinatie van speciaalbieren geserveerd met nacho’s en borrelgarnituur. Een completere Vaderdag krijg je niet.

-

Liberty Food

Is je papa een burgerman, dan is Liberty Foodbar dé plek waar je moet zijn. Daarnaast hebben ze bij Liberty Foodbar ook heerlijke broodjes, nacho’s en tosti’s. Om alles weg te spoelen kun je er een verfrissende zelf gebrouwen IPA, wheat beer of een andere lokaal biertje bij nemen. Wat wil je vader nog meer?

-

H&K Drank- en Partyservice

Dat klinkt als een feest! Voor de mensen die zelf aan de slag willen samen met hun vader en van het weertje willen genieten. Bij H&K Drank- en Partyservice kun je heerlijke BBQ pakketten bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis! Daarnaast heeft H&K Drank- en Partyservice ook complete picknick pakketten, met een tas om alles op de juiste temperatuur te houden en een picknickkleed erbij.

-

Wil jij meer heerlijke restaurants ontdekken? Dat kan op Bistroo.nl! Bistroo.nl faciliteert de volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden. Volg ons nu op onze socials!

Twitter

Instagram

Facebook

Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: