Waar staat Bistroo.nl nu écht voor?

Sep 16, 2020
Gepubliceerd in: Nieuws
De volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden.

In deze inleidende blog zullen we jullie bekend maken met het concept van Bistroo.nl en waarom je dit niet mag missen. Wij zijn erg enthousiast om deze reis met jullie te beginnen en nodigen jullie ook uit om jullie gedachtes met ons te delen. Dus pak een stoel, je favoriete snack en duik in de blog!

-


Het probleem


De online foodservice industrie is sterk afhankelijk van intermediairs en restauranthouders voelen zich vaak gedwongen om zich bij zulke diensten aan te sluiten omdat ze anders de boot missen. Dit heeft geleid tot een aantal oneerlijke machtsverhoudingen waarbij de intermediairs steeds hogere commissies kunnen vragen terwijl ze volledige controle behouden over consumentengegevens en klantrelaties. Het gevolg hiervan? Veel gefrustreerde restauranthouders! Daarnaast zijn rankings niet neutraal maar beïnvloedbaar door neppe reviews of betaalde topposities. Ook worden uitbetalingen naar restaurants niet direct gedaan, wat van grote invloed is op de cashflow. Bistroo.nl wil dit doorbreken en een eerlijk bedrijfsmodel bieden voor zowel restauranteigenaar, producent en klant.

De oplossing


Bistroo.nl pakt al deze problemen aan door een community platform op te zetten waarin iedereen voor elkaar iets kan betekenen. Zo gaan we er gezamenlijk allemaal op vooruit! Met een druk op de knop bestel je jouw favoriete maaltijd of de favoriete maaltijd van de mensen om je heen. Wil je de nieuwe hotspot in town ontdekken? Browse op jouw gepersonaliseerde feed naar je volgende food experience! Of gewoon inspiratie op doen? Onze online community schiet te hulp!

-


Waar andere marktpartijen er voor kiezen om hun positie tussen vraag en aanbod te verankeren en af te schermen, kiezen wij juist voor onafhankelijkheid en dienstverlening. Dit betekent een lagere commissie (5%), geen betaaltermijnen maar directe uitbetalingen, eerlijke ranking, review- en reputatiesysteem en makkelijke onboarding. Verkopende partijen krijgen via een persoonlijk dashboard inzicht in hun verkopen op het platform. Ook oefent Bistroo.nl geen invloed uit op het prijs- en promotiebeleid. Wij werken enkel als faciliterende partij en laten dit geheel over aan de aanbieders. Bistroo.nl heeft ook een ontzettend gebruiksvriendelijk platform, waarbij elke aanbieder binnen drie simpele stappen kan beginnen met verkopen.

Dit biedt voordelen voor zowel de verkopers als voor de consumenten — win, win! Als consument kun jij ook je steentje bijdragen aan Bistroo.nl én daar word je zelfs voor beloond! Het schrijven van kwalitatief goede reviews wordt beloond. Waar andere platformen jouw data gebruiken zoals zij dat willen is dit bij ons voor iedere klant een bewuste keuze. Wil je dat niet? Prima! Wil je dat wel, super! Het toestaan van het delen van data wordt beloond. Ook het aandragen van nieuwe gebruikers (invite a friend) of outlets geeft recht op beloningen!
-

Meer weten? Volg ons nu op onze socials!

Twitter

Instagram

Facebook

Restaurant aanmelden


Bistroo logo

Gerelateerde artikelen: