Wij leggen de perfecte dinner date uit voor jou!

May 11, 2023
Gepubliceerd in: Promoties
Je mooiste outfit aan, haren strak in de plooi en een heerlijk luchtje op. Jij bent jezelf aan het voorbereiden op een dinner date, he? Geen stress, in deze blog leggen wij je stap voor stap uit hoe jij jouw date avond thuis tot een succes kan laten verlopen!

Dress to impress

Ja, ik weet het. Niks zit zo fijn als een joggingbroek en een oversized hoodie. Maar vanavond is het date night, dus daar kleed je jezelf ook op. Spreek met je date af dat je een outfit aan doet die je ook naar een sterrenrestaurant zou dragen. Dit brengt de sfeer naar een hoger niveau en het is ook leuker om je date te zien in zijn/haar beste outfit.
Een gezellige date

Leg de telefoon weg!

De grootste mood-killer tijdens een date is de hele tijd op je telefoon zitten te scrollen door talloze social media berichten. Tijdens je date moet je je best doen om een goede indruk te maken op je date in plaats van memes te sturen naar je vrienden. 

Dek de tafel alsof je in een restaurant zit

Je bent al gekleed alsof je naar een sterrenrestaurant gaat, waarom zou je daar ophouden? Door de tafel te dekken met je mooiste servies, bestek en glazen lijkt het net alsof je bij Gordon Ramsay aan tafel zit. Gelukkig scheelt deze manier een hoop in de portemonnee. Mocht de date goed verlopen heb je toch mooi weer extra budget voor een volgende date!
Een mooi gedekte tafel

Geen ster in de keuken?

Ben jij zelf nou geen ster in de keuken, maar wil je wel indruk maken op je date met een overheerlijke maaltijd? Dan bestel je toch overheerlijke gerechten bij jou in de buurt. Door dit te doen heb jij niet de stress dat het eten mislukt, en toch alle voordelen van een overheerlijk diner voor jou en je date!
Een extra tip: Italiaans eten met een overheerlijke wijn is altijd goed! Pas wel op voor teveel knoflook, je weet maar nooit op een date avond…

Waar kun je het over hebben tijdens het eten?

Om awkward stiltes te voorkomen staan hieronder een aantal onderwerpen waar je het tijdens je date over kan hebben:
  • - Vraag naar de interesses van je date
  • - Wat zou jij doen als je 1 miljoen zou winnen?
  • - Vertel over je hobby’s
  • - Vraag naar de favoriete reisbestemming van je date
  • - Als je date 1 overleden persoon tot leven zou mogen wekken, wie zou het zijn en waarom?
Hopelijk laten deze tips jouw diner date soepeltjes verlopen. Mocht het nou helaas geen succes worden, ligt het in ieder geval niet aan jouw geweldige voorbereiding!

 

Gerelateerde artikelen: