Interview met Bistroo oprichter Bas Roos door DeliveryRank

Jun 8, 2023
Gepubliceerd in: Nieuws
DeliveryRank praat met Bas Roos van Bistroo! Bas is gepassioneerd over het verbinden van mensen met de beste lokale handelaren en culinaire ervaringen. Met het gebruiksvriendelijke platform van Bistroo kun je eenvoudig de beste handelaren bij jou in de buurt ontdekken. We komen meer te weten.

Kun je ons meer vertellen over Bistroo en hoe het proces van het creëren van een online voedselwinkel wordt vereenvoudigd?
De missie van Bistroo is om de macht terug te geven aan voedselhandelaren. Hoe doen we dat? Door de tussenpersonen bij transacties uit te schakelen en de juiste tools te bieden aan voedselhandelaren om duurzaam te groeien. Op die manier stelt ons platform waardevollere verbindingen mogelijk tussen voedselbedrijven en hun meest loyale klanten.

Deze tools bestaan uit onze eigen software waarmee handelaren gemakkelijk hun menu's kunnen creëren en bewerken op hun restaurantpagina op Bistroo. We streven ernaar om de juiste tools in handen van onze handelaren te leggen, in plaats van een poortwachter te zijn die voortdurend kosten in rekening brengt maar weinig waarde biedt.

Lees het hele interview op DeliveryRank.

Gerelateerde artikelen: