Van carpaccio tot pizza — drie heerlijke Italiaanse restaurants

Sep 17, 2020
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten

Mis jij het reizen en wil jij jezelf even in Italië wanen? Haal dan nu een stukje van Italië in huis met de gerechten van een van deze Italiaanse restaurants. Makkelijk en snel te bestellen via Bistroo.nl!

La Galleria Noordwijk

Bij La Galleria Noordwijk zijn ze van alle markten thuis; van antipasti, tot aan hoofdgerechten en desserts. Daarnaast beschikken ze bij La Galleria Noordwijk over een smakelijke selectie aan Italiaanse wijnen en bieren.

-

Bij de Neut

In het restaurant Bij de Neut leggen ze zich toe op een enorme selectie aan overheerlijke pizza’s met zelfs een speciale selectie voor de kleinste telgen van de familie. Daarnaast kun je ook voor je lunch terecht bij de Neut met belegde broodjes of maaltijdsalades. Da’s toch zo lekker om tussen je werk door je even in Venetië te wanen!

-

Lunch & Diner 38

Voor heerlijke broodjes en salades kun je terecht bij Lunch & Diner 38. Ook hebben ze een groot aanbod aan handgemaakte pizza’s die gebakken worden in een echte steenoven, voor die authentieke Italiaanse smaak. Daarnaast beschikt Lunch & Diner 38 over een selectie klassieke Italiaanse pasta’s. Is dat nog niet genoeg? Geen probleem! Het speciale variatie menu heeft voor ieder wat wils; van spareribs tot schnitzel.

-

Wil jij meer heerlijke restaurants ontdekken? Dat kan op Bistroo.nl! Bistroo.nl faciliteert de volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden. Volg ons nu op onze socials!

Twitter

Instagram

Facebook

Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: