Gourmet bestellen?

Of kies uit één van de andere 25 categorieën met eten, drinken en boodschappen. Laat het bezorgen of haal het af.


Voer uw zipcode in

Best beoordeelde
Gourmet restaurants in Nederland


Bekijk alle Gourmet restaurants in je buurt

Gourmet bestellen – lekker makkelijk en snel via Bistroo


De lekkerste gourmet pakketten bestellen met Bistroo

Een avondje gezellig gourmetten, altijd een leuk idee! Bistroo heeft een ruim assortiment bestaande uit meerdere restaurant die een luxe gourmetschotel aan jou willen leveren voor jouw gezellige avond!

 1. Voer je locatie in

 2. Selecteer een restaurant met luxe gourmet

 3. Kies uit de verschillende opties

 4. Bestel en geniet van jouw heerlijke gourmet

De lekkerste gourmet pakketten bestel je online!

Wat bak jij het liefste tijdens het gourmetten? Ga jij voor het luxe vlees, of toch de klassiekers zoals hamburgers. Eet je er een lekker stokbrood met kruidenboter bij? Of je nu gaat voor een luxe gourmetschotel met verschillende soorten vlees of een vegetarisch gourmet pakket, bij Bistroo vind je het allemaal!

Wat is gourmetten nou?

Gourmetten is kleine stukjes rauw vlees op een bakplaat bereiden, stokbrood met kruidenboter eten en meestal met een gezellige groep mensen. Het gaat meestal om luxe vlees zoals slavinken, kaassouffles, maar ook om hamburgers en worstjes met een heerlijke marinade. Vegetarisch gourmet is steeds populairder aan het worden. Hier worden de verschillende soorten vlees vervangen door vleesvervangers en groenten. Gourmetten wordt meestal op vaste feestdagen gedaan. Hieronder een lijstje met deze dagen:

 • Sinterklaas
  5 december

 • 2e kerstdag
  26 december

 • Nieuwjaarsavond
  31 december

 • Pasen

De voordelen van gourmet bestellen bij Bistroo

Wil je online super lekkere gourmet pakketten bestellen maar weet je niet waar je het moet vinden, dan ben je bij Bistroo aan het juiste adres! Bistroo heeft een ruim aanbod aan heerlijke gourmetschotels. Bij Bistroo kun je rekenen op een snelle klantenservice en geen transactiekosten, zodat jij en het restaurant een eerlijke prijs krijgen.

 

Zin in Gourmet?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.

Bestel ook dit online: