Zoeken
Venlo
Markets

Venlo, een stad doordrenkt van historie,wordt voor het eerst vermeld op de oude Romeinse Peutingerkaart uit de 4e eeuw. Deze Limburgse stad, gelegen aan de oevers van de Maas, heeft sindsdien een indrukwekkend erfgoed opgebouwd dat zijn weerspiegeling vindt in de gotische pracht van het 14e-eeuwse stadhuis. Dit historische gebouw, een ware blikvanger, getuigt van de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Venlo, waarvan de wortels diep geworteld zijn in de Europese geschiedenis.

Centraal in het historische hart van Venlo torent de imposante St. Martinuskerk hoog boven de stad uit. Deze neogotische kerk, met zijn indrukwekkende architectuur, ademt een serene grandeur uit die bezoekers uitnodigt om de spirituele en historische essentie van Venlo te omarmen. De St. Martinuskerk is niet alleen een monument van geloof, maar ook een iconisch symbool van de architectonische pracht die deze stad kenmerkt, en vormt zo een integraal onderdeel van de charme die Venlo tot een unieke bestemming maakt.

Eten bestellen in Venlo

Venlo telt honderden restaurants, waarvan er vele open zijn voor afhaalmaaltijden of eten thuis bezorgen. Op Bistroo staat een steeds groter groeiend aanbod bezorg- en afhaalrestaurants in Venlo. Zo zit er altijd wel een restaurant tussen dat een heerlijke maaltijd bij jou thuis bezorgt.

Hoe eten bestellen in Venlo?

Eten bestellen op Bistroo is gemakkelijk. Doorloop de stappen die hieronder staan beschreven en je kunt in een mum van tijd aan tafel.

  1. Ga naar Bistroo.nl of download de app
  2. Vul je postcode in
  3. Kies je restaurant
  4. Kies je gerechten
  5. Kies je gewenste bezorg- of afhaalmoment
  6. Reken af
.