Het lekkerste eten thuis bezorgd

Voer je adres in

Of kies uit één van de andere 25 categorieën met eten, drinken en boodschappen. Laat het bezorgen of haal het af.


Exclusief aanbod
Goedkoper voor jou en het restaurant
Transparante reviews en rankings

Best beoordeelde
bezorgrestaurants in Nederland


Het lekkerste eten thuis bezorgd


De evolutie van eten thuis laten bezorgen

De beginjaren van thuisbezorging

Herinner je je nog de tijd dat je een restaurant moest bellen om eten te laten bezorgen? Die dagen zijn voorbij. De thuisbezorgmarkt is enorm veranderd, mede dankzij technologie, de opkomst van smartphones en de behoefte aan gemak.

De groei van online voedselbestelplatforms

Met de opkomst van smartphones en apps waaronder Bistroo, is het bestellen van eten een fluitje van een cent geworden. Het gemak van het doorbladeren van menu's, het lezen van beoordelingen en het met één klik plaatsen van een bestelling heeft de manier waarop we eten bestellen revolutionair veranderd.

Meer en meer restaurants sluiten zich dan ook aan bij maaltijdbestelplatforms zoals Bistroo, of laten hun eigen website bouwen met bestelmodule. Goed nieuws voor de consument, want zo is er tenminste wat te kiezen!

Het belang van technologie in thuisbezorging

Technologie speelt een cruciale rol in de evolutie van eten thuis bezorgd. Van het volgen van je bestelling in real-time tot het betalen via je telefoon, het heeft het proces gestroomlijnd en efficiënter gemaakt.

Maar de technologische innovatie is nog niet ten einde. Veelbelovende technologieën zoals blockchain zijn kandidaat om eten bestellen om thuis te laten bezorgen nog transparanter, efficiënter, goedkoper en sneller te maken. Bistroo speelt in op deze ontwikkelingen en bouwt achter de schermen aan het bestelsysteem van overmorgen.

Hoe bestel ik op Bistroo eten dat thuis bezorgd wordt?

 1. Open de website of app van Bistroo
 2. Voer je postcode in
 3. Zet de knop Afhalen/Bezorgen bovenin op Bezorgen
 4. Kies een restaurant uit de lijst bezorgrestaurants
 5. Kies je gerechten en voeg ze toe aan je mandje
 6. Vul je gegevens in (naam, gewenst bezorgtijdstip)
 7. Betaal online

Als je deze stappen doorlopen hebt is het een kwestie van wachten tot de bezorger aan de deur staat. Dek alvast de tafel, steek een kaarsje aan, zet een muziekje op of trek een fles wijn open. Kortom, maak van je thuis bezorgde maaltijd iets gezelligs.

Voordelen van eten thuis laten bezorgen

 • Gemak en efficiëntie
  Eten thuis laten bezorgen is niet alleen handig, maar het bespaart je ook tijd en moeite.
 • Het bespaart tijd
  Wie wil er na een lange werkdag nog koken? Bestel gewoon je favoriete maaltijd en ontspan!
 • Breed scala aan opties
  Van sushi tot pizza, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt nu genieten van verschillende keukens zonder je huis te verlaten.
 • Voedselveiligheid en hygiëne
  Met de huidige gezondheidscrisis is voedselveiligheid een topprioriteit. Veel restaurants volgen strikte hygiënenormen om ervoor te zorgen dat je maaltijd veilig is.
 • Economische voordelen
  Door te bestellen bij lokale restaurants ondersteun je kleine bedrijven en help je de economie. Door te bestellen via Bistroo hoeven restaurants maar een klein deel af te dragen dan aan andere platforms.

Tips voor het bestellen van eten

Kiezen voor betrouwbare restaurants

Je wilt je maaltijd warm en op tijd, toch? Kies daarom voor betrouwbare restaurants die goede recensies hebben.

Het lezen van beoordelingen en ratings

Voordat je bestelt, lees de beoordelingen. Ze kunnen je een goed idee geven van de kwaliteit van het eten en de service.

Gebruik van promoties en kortingen

Wie houdt er niet van een goede deal? Houd promoties en kortingen in de gaten om te besparen op je bestelling.

Hoe vaak laten mensen eten thuis bezorgen?

Uit eigen onderzoek van Bistroo bleek dat mensen gemiddeld 2,9 keer per maand eten bestellen. Mensen tussen de leeftijden van twintig en vijftig bestellen gemiddeld iets vaker dan mensen van vijftig jaar of ouder, 3,2 tegenover 2,6 keer per maand.

Verder liet dit onderzoek zien dat vijftigplussers gemiddeld vaker het bestelde eten afhalen dan vijftigminners. Die laatste groep laat eten in 69% van de gevallen thuis bezorgen, tegenover 56% van de respondenten boven de vijftig.

Zin in lekker eten?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.