Ontbijt bestellen?

Of kies uit één van de andere 25 categorieën met eten, drinken en boodschappen. Laat het bezorgen of haal het af.


Voer uw zipcode in

Beste beoordeelde
ontbijt restaurants in Nederland


Ontbijt bestellen – lekker makkelijk en snel via Bistroo


Ontbijt bestellen via Bistroo: hoe doe je dat?

Je geliefde verrassen met een vers ontbijt op bed of jezelf trakteren op een brakke ochtend. Via Bistroo laat je jouw ontbijt gewoon thuisbezorgen. Vul je adresgegevens in, kies voor croissantjes of een vers broodje en betaal eenvoudig en veilig online. Ontbijt laten bezorgen tot aan jouw voordeur? Het was nog nooit zo makkelijk!

Sushi bestellen? Ook dat kan met Bistroo!

Het lekkerste ontbijt uit de regio vind je via Bistroo

Een knapperig croissantje met jam, ontbijtmuffins, een vers belegd broodje, fruitcocktail of een uitsmijter… Via Bistroo bestel je online een simpel ontbijt of laat je zelfs een uitgebreide ontbijtbox aan huis bezorgen. Of je nu woont in Almere, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg of kiest voor eten bestellen in Amsterdam: wij selecteren voor jou de beste restaurants uit jouw regio met een ontbijtservice. Waar of wanneer dan ook: met Bistroo kun je online jouw ontbijt bestellen en ben je altijd zeker van een goede bodem voor de rest van de dag.

Laat je verse ontbijt thuisbezorgen met Bistroo

Gekleed in je badjas met je laptop op schoot bestel je via Bistroo heel gemakkelijk en snel een lekker ontbijt met een gekookt eitje of belegde broodjes. Wil je eens écht goed uitpakken, bijvoorbeeld met Moederdag of op je trouwdag? Met Bistroo vind je ook bezorgrestaurants met een éxtra uitgebreide ontbijtservice, waarbij je ook kunt kiezen uit allerlei verse fruitsapjes, smoothies of warme dranken, zoals koffie of thee. Soms kun je zelfs een heus champagneontbijt online bestellen!

Bestel ook makkelijk en snel online jouw brunch, lunch of hightea

Ook een optie: verschuif je ontbijt een paar uurtjes en laat een brunch, lunch of high tea thuisbezorgen via Bistroo. Online vind je in een paar klikken restaurants in jouw omgeving die deze service tot aan de voordeur bieden. Jouw ontbijt of lunch via Bistroo laten thuisbezorgen? Een relaxter begin van de dag is er niet.

Psst! Zelfs snoep bestellen kan met Bistroo.

De voordelen van ontbijt bestellen via Bistroo

> Met Bistroo is jouw ontbijt in een paar eenvoudige stappen besteld.
> Bestel waar, hoe en wanneer jij maar wilt.
> Je kunt altijd rekenen op een goedbereikbare, vriendelijke klantenservice.
> Bistroo rekent geen torenhoge commissies.
> Daardoor zijn zowel jij als het ontbijtrestaurant verzekerd van een eerlijke prijs.

Zin in Ontbijt?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.

Bestel ook dit online: