Zoeken
Bestel je favoriete eten in Dronten
Markets

Krijg het bezorgd of haal het af

Eten bestellen in Dronten: hoe werkt dat?

Liefde gaat door je maag, ook de liefde die je voor jezelf hebt. Heerlijk toch? Online eten bestellen bij Bistroo en thuis laten bezorgen in Dronten. Of begroet de chef terwijl je je favoriete gerecht afhaalt.
Waar bestel je vaker? Stroopwafelkraam? Of toch THUIS eten&wonen? Wat je stemming ook is, Bistroo is de plek voor eerlijk eten.

 1. Vul je adres in

 2. Kies een restaurant

 3. Vul je winkelmandje

 4. Bestel en geniet!

De beste restaurants van Dronten!

In Dronten vind je heerlijke restaurants om je honger te stillen en je dorst te lessen. We hebben drie van onze favoriete restaurants, speciaalzaken en horecagelegenheden in Dronten op een rijtje gezet:

 1. Stroopwafelkraam

 2. THUIS eten&wonen

 3. Kapai Sushi

Eten in Dronten

Dronten biedt een grote verscheidenheid aan gerechten, dus er is voor elke smaak wat wils. De gerechten variëren van ambachtelijke stroopwafels tot smakelijke sushi. Ben je benieuwd wat Dronten te bieden heeft? Bekijk dan Bistroo!

Voordelen van eten bestellen bij Bistroo

De oven doet het niet. Te vermoeid om te koken. Er is altijd wel een reden om in Dronten online eten te bestellen in plaats van zelf te koken. Of het nu gaat om vis, vlees, vegetarisch of veganistisch eten, het lekkerste eten vind je bij Bistroo.

Voordelen van Bistroo:

 • Geen transactiekosten

 • Veilige betaalmethode

 • Snelle klantenservice

 • Eerlijke inkomsten voor het restaurant

Wat eet je vanavond?

 

.