Zoeken
Bestel je favoriete eten in Urk
Markets

Krijg het bezorgd of haal het af

Maaltijden bestellen op Urk: Hoe werkt het?

Zin om de wereld te verkennen, maar geen budget voor een wereldreis? Verken de verschillende cuisines met Bistroo! Online eten bestellen bij Bistroo en laten bezorgen dus! Of zeg hallo tegen de chef en haal je favoriete maaltijd af op Urk.
Waar bestel jij vaak? Storm? Of toch liever Urker Vis Online? Wat je stemming ook is, Bistroo is de plek om eenvoudig eten te bestellen!

 1. Voer je adres in

 2. Kies een restaurant

 3. Vul je winkelmand met heerlijk eten

 4. Betaal en geniet

De lekkerste restaurants van Urk!

Urk barst van de heerlijke restaurants en catering om je honger te stillen en je dorst te lessen. Dit zijn drie van onze favoriete restaurants, speciaalzaken en horecagelegenheden op Urk.

 1. Urker Vis Online

 2. Restaurant De Boet

 3. Storm

Eten op Urk

Urk biedt een verscheidenheid aan keukens, dus er is voor elk wat wils. De keukens variëren van ambachtelijk bereide brownies tot heerlijke maaltijden. Ben je al geïnteresseerd? Neem snel een kijkje en ontdek wat Bistroo op Urk te bieden heeft.

De voordelen van eten bestellen bij Bistroo

Er komen onverwachts wat vrienden op bezoek en je hebt helemaal niks in huis. Er is altijd een reden om niet zelf te koken, maar om online eten bestellen op Urk. Of je nu zin hebt om vis, vlees, vegetarisch of halal bestellen: De lekkerste gerechten vind je op Bistroo! 

De voordelen van Bistroo:

 • Geen transactiekosten

 • Veilige betaalmethodes

 • Snelle klantenservice

 • Eerlijke inkomens voor restaurants

Wat eet jij vanavond?

 

.