Sushi bestellen in Eindhoven

Voer je adres in

Hier bestellen jullie de lekkerste sushi in Eindhoven


Goedkoper voor jou en het restaurant
Transparante reviews en rankings

Best beoordeelde
in EindhovenSushi Bestellen in Eindhoven

Sushi is de laatste jaren wereldwijd enorm populair geworden, en ook in Eindhoven heeft deze heerlijke Japanse lekkernij een speciale plek veroverd in de harten van fijnproevers. Of je nu een sushi-liefhebber bent of het voor de eerste keer wilt proberen, Bistroo biedt een handige optie om van dit heerlijke gerecht te genieten zonder je huis te verlaten. Woon je in Eindhoven? En wil je sushi bestellen? Het is zo ge-maki-lijk, wij leggen het uit en geven meteen een paar gratis tips.

De diversiteit van sushi in Eindhoven

Sushi is veel meer dan alleen rauwe vis en rijst. Het omvat een breed scala aan smakelijke combinaties van verse ingrediënten, waaronder verschillende soorten vis, zeevruchten, groenten en sauzen. In Eindhoven kun je genieten van klassieke sushi-rollen zoals maki, California roll en dragon roll, evenals traditionele nigiri-sushi met verse vis bovenop een bedje van rijst.

Waar sushi bestellen in Eindhoven?

Eindhoven herbergt een breed scala aan sushi-restaurants en bezorgdiensten die je smaakpapillen kunnen verwennen. Dankzij online bestelplatforms kun je eenvoudig je favoriete sushi bestellen vanuit het comfort van je huis. Je kunt ook rechtstreeks telefonisch bestellen bij lokale sushi-restaurants, wat handig kan zijn als je speciale verzoeken wilt doen.

Hoe moet je sushi bestellen in Eindhoven?

 1. Open de Bistroo-app of website.
 2. Vul je adres in om het aanbod te zien in jouw buurt.
 3. Kies uit een verrukkelijk assortiment gerechten en lokale producten.
 4. Betaal online via jouw voorkeursroute en geniet van de maaltijd!

De lekkerste sushirestaurants in Eindhoven om te bestellen

 • Twapan
  Twapan heeft heerlijke sushirolls, sushiboxen en bijgerechten. Ze bezorgen het bij je thuis!
 • Akira
  Akira ligt eigenlijk in Geldrop, maar ze bezorgen ook in grote delen van Eindhoven.
 • Lundi
  Deze Aziatische alleskunner serveert Aziatische gerechten zoals Dim Sum, Wok, Teppanyaki, Sushi en traditionele warme Chinese gerechten.
 • Seasons Fine Asian Cuisine
  Pure sushi van de bovenste plank. Tip, kies de Happy Family Box, eersteklas genieten!
 • Mizumi Sushi
  Mizumi serveert heerlijke sushi en wordt door haar klanten erg goed beoordeeld.

Hoeveel sushi eet je per persoon?

Het ideale aantal sushi stukjes per persoon ligt doorgaans tussen de 12 en 18 stuks. Er zijn echter diverse factoren die van invloed zijn op deze hoeveelheid. Het tijdstip van de dag, het type maaltijd en het soort sushi dat geserveerd wordt, spelen allemaal een rol. Door rekening te houden met deze factoren, kun je bepalen hoeveel sushi je per persoon zou moeten serveren of bestellen.

Bij het bepalen van de hoeveelheid sushi per persoon is het belangrijk om te letten op het tijdstip van de maaltijd. Tijdens de lunch wordt doorgaans een wat lichtere maaltijd genuttigd, dus kun je rekenen op de lagere kant van het spectrum, rond de 12 stuks. Voor het avondeten wordt vaak wat uitgebreider gegeten, dus dan kun je eerder rekenen op 18 stuks.

Het type maaltijd kan ook van invloed zijn op de hoeveelheid sushi. Als het een volledige maaltijd betreft waarbij sushi het hoofdbestanddeel is, is het aan te raden om wat meer sushi te serveren. Echter, als sushi slechts een bijgerecht is naast andere gerechten, volstaat een kleinere portie.

Het soort sushi speelt ook een rol bij het bepalen van de hoeveelheid. Sommige sushi's zijn groter en vullender dan andere. Bijvoorbeeld, Maki rolls zijn meestal kleiner, terwijl Nigiri sushi vaak groter en rijker aan vis of vlees zijn.

Als je wilt weten hoeveel sushi je precies per persoon moet bestellen, is het verstandig om rekening te houden met de bovengenoemde factoren. Daarnaast kun je ook je gasten vragen naar hun voorkeuren en eetlust om zo een betere schatting te maken. En vergeet niet dat het altijd beter is om iets te veel dan te weinig te bestellen, want veel mensen zijn dol op sushi en zullen graag een extra stukje nemen.

Laat Sushi bezorgen in Eindhoven

Deze restaurants bezorgen de sushi bij jou thuis:

 • Twapan
 • Mizumi Sushi
 • Lundi
 • Villa La Bella

Zin in sushi in Eindhoven?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.

.