Hap en Slok

Nederlands

Wij maken en bezorgen heerlijke verse borrelplanken voor een gezellige borrelavond thuis, om als cadeau te geven of voor een borrel op werk!

Hap en Slok
Menu
Menu
Borrelplanken
Dranken
Cadeaupakketten
Acties

Borrelplanken

Borrelplanken

De High Tea Box (vanaf 2 personen)
Deze heerlijke High Tea box bestaat uit zoete en hartige hapjes. Zoete olijven, gevulde pepers met roomkaas, meloen met ham, notenmix, scones met Clotted Cream en jam, petit four, macarons, luxe chocolade, donuts, vanille merengue en tumtum snoepjes.
€ 20,00
Het klassieke plankje
Turks brood, dip stengels, brie, vers gemarineerde knoflook/peterselie olijven, tomaat/mozzarella spiesjes, kaasblokjes (rode- en groene pesto en boeren belegen), komkommer, seranno ham, fuet worst, Jakarta pinda’s, huisgemaakte pesto, knoflookboter en mosterd/dille dip. Bekijk ook eens ons bijgerecht: het zoete plankje! Een heerlijk doosje vol zoete lekkernijen voor na de borrel.
€ 20,00
Het luxe plankje
Turks brood, dip stengels, camembert, vers gemarineerde knoflook/peterselie olijven, tomaat/mozzarella spiesjes, kaas blokjes (rode- en groene pesto en boeren belegen), komkommer, meloen met ham, gevulde eieren, Jakarta pinda’s, huisgemaakte pesto, knoflookboter en mosterd/dille dip. Bekijk ook eens ons bijgerecht: het zoete plankje! Een heerlijk doosje vol zoete lekkernijen voor na de borrel.
€ 25,00
Het vega plankje
Turks brood, dip stengels, brie, olijven, tomaat/mozzarella spiesjes, kaas blokjes (rode- en groene pesto en boeren belegen), komkommer, paprika sticks, gevulde pepers met roomkaas, groenten chips, Jakarta pinda’s, huisgemaakte pesto, knoflookboter, rode bieten humus en mosterd/dille dip. Bekijk ook eens ons bijgerecht: het zoete plankje! Een heerlijk doosje vol zoete lekkernijen voor na de borrel.
€ 20,00
Het zoete plankje
Dit heerlijke zoete plankje is speciaal voor de zoutekauwen onder ons. Het plankje is vanaf 4 personen te bestellen. Mini donuts, spekkoek, aardbeien cake, huisgemaakte boterkoek, petit fourtjes, pure chocolade met cocos, melk chocolade met karamel, witte chocolade met framboos, scones met kersen jam en clotted cream, vanille en mokka merengue schuimpjes, mokka sticks en tumtum snoepjes.
€ 30,00
Bijgerecht: het zoete plankje
Dit heerlijke zoete plankje is als bijgerecht te bestellen bij de klassieke, luxe en vega borrelplank. Het plankje is voor 2 tot 3 personen. Wilt u een plankje voor 4 personen? Bestel dan een losse zoete plank. Mini donuts, aardbeien cake, vanille en mokka merengue, tumtum snoepjes, huisgemaakte boterkoek, petit fourtjes, mokka sticks, pure chocolade met cocos, melk chocolade met karamel en witte chocolade met framboos.
€ 12,50
Bijgerecht: Chocolade fondue
Deze heerlijke chocolade fondue met vers fruit en marshmallows is als bijgerecht te bestellen. De pure Belgische chocolade chips zijn gemakkelijk thuis in een pannetje te smelten tot chocolade fondue.
€ 12,50

Dranken

Deze lokaal gebrouwen speciaalbieren zijn afkomstig uit Brouwerij Hert Bier in Putten. De bieren hebben ieder een unieke smaak en zijn heerlijk te combineren met onze verse producten.

Hert bier - Blond
Hert bier - Blond
€ 3,00
Hert bier - Weizen
Hert bier - Weizen
€ 3,00
Hert bier - Dubbel
Hert bier - Dubbel
€ 3,00
Hert bier - Tripel
Hert bier - Tripel
€ 3,00
Hert bier - Bock
Hert bier - Bock
€ 3,00
Hert bier - Radler
Hert bier - Radler
€ 3,00
Klein vriend - Merlot
Deze Merlot is een soepele en toegankelijke wijn. Hij is fruitig met de smaak van pruimen, aardbei en lichte specerijen. Dankzij de zachte tannines is het een makkelijk drinkbare wijn. Ideaal voor bij de borrel.
€ 6,00
Klein vriend - Chardonnay Colombard
Deze Chardonnay, Colombard is een volle en toegankelijke witte wijn. De wijn is een beetje romig met de smaak van tropisch fruit zoals mango en ananas.
€ 6,00
Klein vriend - Rosé
Deze fruitige rosé wordt gemaakt van diverse druiven uit de Western Cape. Het druivensap krijgt maar een kort contact met de schillen waardoor de wijn een mooie roze kleur krijgt. Deze rosé is droog met de smaak van aardbei, framboos en rode bessen.
€ 6,00

Cadeaupakketten

De cadeaupakketten zijn voor 2 personen

Het klassieke cadeau met bier
Het klassieke cadeau met bier
€ 30,00
Het klassieke cadeau met wijn
Het klassieke cadeau met wijn
€ 30,00
Het luxe cadeau met bier
Het luxe cadeau met bier
€ 35,00
Het luxe cadeau met wijn
Het luxe cadeau met wijn
€ 35,00
Het vega cadeau met bier
Het vega cadeau met bier
€ 30,00
Het vega cadeau met wijn
Het vega cadeau met wijn
€ 30,00
Het zoete cadeau met bier
Het zoete cadeau met bier
€ 22,50
Het zoete cadeau met wijn
Het zoete cadeau met wijn
€ 22,50

Acties

Bekijk hier onze actuele acties. Dit kunnen seizoenacties zijn en/of weekacties.

Het Sinterklaas doosje
Dit heerlijke Sinterklaas doosje bevat het volgende: Donuts Petit fourtjes Macarons Huisgemaakte gevulde speculaas Pepernoten Tumtum snoepjes
€ 9,95
Kerstmenu
Dit heerlijke kerstmenu is een volwaardige maaltijd voor 2 a 3 personen. De luxe borrelplank zit vol lekkere hapjes en de Hollandse kaasfondue is gemaakt van kaas van Hollandse bodem en witte wijn. Naast het heerlijke eten hoort natuurlijk ook een goede fles stevige rode wijn van Astrid Joosten & Thérèse Boer.
€ 45,00
Vul je adres in
Bewerken
.