Word jij de nieuwe verkoop-partner voor de Bistroo e-commerce totaaloplossing?

Help restaurants om makkelijk online verkoopkanalen op te tuigen, online orders te laten groeien en kosten te besparen op online bestellingen!

Aanmelden als verkooppartner

Verdien mooie bonussen per aangesloten klant!

Merchant portal screenshot

Over Bistroo

Wij bieden met Bistroo een SaaS-totaaloplossing voor online bestellingen voor restauranthouders. Hiermee kunnen ondernemers makkelijk hun eigen online verkoopkanalen optuigen en onderhouden op een simpele manier. Zelfs wanneer er meerdere online kanalen worden bediend, of met meerdere vestigingen wordt gewerkt.


Met als doel het laten groeien van het aantal online orders maar op een winstgevende en duurzame manier voor de ondernemer. Op basis van overzichtelijke kosten en een sterk verbeterde marge voor de ondernemer op iedere online bestelling.

Onze oplossing

Bistroo products

Marketplace

Gratis

Beheer jouw online restaurant of webshop en krijg klanten via onze marketplace. Geen bestellingen? Geen kosten!

 • Beheer je webshop zonder limieten
 • Inzichten in klanten en orders
 • Geen commissie over fooi
 • 5% commissie op orders via de marketplace

Webshop

€ 29,- per maand

Heb jij al veel naamsbekendheid en een goede website? Betaal geen commissie voor klanten die via jouw website komen. Eerlijk is eerlijk.

 • Alles van het Marketplace pakket
 • Geen commissie over zelf aangeleverde bestellingen
 • Bestelknopwidget
Meest gekozen

Page

€ 38,- per maand

Geen tijd of kennis om een eigen website te maken? Met dit pakket krijg je er een van ons, beveiligd en beheerd voor een scherpe prijs.

 • Alles van Marketplace- en Webshoppakketten
 • Webdomein
 • Webhosting
 • Webpagina

QR

€ 29,- per maand
Excl. drukkosten stickers
Bestellingen opnemen was nog nooit zo makkelijk. Laat je gasten eenvoudig bestellen via hun telefoon.

Online betalingen & administratie

Alle betalingen van bestellingen, maar ook van Bistroo’s diensten kunnen volledig geautomatiseerd en online. Hierdoor is er geen extra administratieve last en worden de ondernemers ontzorgt in het betalen van de zakelijke diensten die ze afnemen Bistroo.  Het geld van de bestellingen staat onmiddellijk op de online rekening van de ondernemer, en hierdoor is er altijd een zekerheid van betaling voorafgaand aan het uitleveren van de bestelling.

Voordelen van een verkooppartner

Verdien leuke beloningen bij iedere aangesloten klant en daarbovenop performance-based bonussen bij het behalen van mijlpalen binnen het Partner-programma. We maximaliseren je resultaten door middel van een gedetailleerde lead-sharing, regie over werkgebieden van de verschillende partners, talking- & closing-points voor ieder type klant en het delen van onze lead classificatie zodat je vooraf altijd weet hoe je het gesprek kunt insteken voor maximaal resultaat.