Tips om een avond gezellig te laten escaleren!

May 11, 2023
Gepubliceerd in: Promoties
Een gezellige avond met je vrienden of familie is een geweldige manier om quality time met elkaar door te brengen en momenten mee te maken die onvergeetbaar zijn. Soms kan een gezellige avond echter escaleren. Moet af en toe kunnen, vinden wij! Dus draai die muziek iets harder, dat drankje waar je nog over aan het twijfelen was, kan wel een keertje joh, uiteraard met beleid. Tip van de redactie: ORS voor de ochtend erna, bedank me later! Jij bent er inmiddels klaar voor? Top, hebben wij een aantal tips voor je om de avond nóg leuker te laten worden

Karaoke

We weten het allemaal, karaoke is de manier om de avond extra gezellig te maken. Het maakt namelijk helemaal niet uit of je goed kan zingen of zo vals zingt als het maar kan, zolang het aan inzet maar niet ontbreekt. Laten wij nou net het ideale Spotify lijstje hebben om jouw innerlijke ster te laten shinen. 

Speel een (drank) spel

Een spelletje zorgt altijd voor gezelligheid, zolang het niet te competitief wordt. Je kunt alle soorten spellen spelen, van kaartspellen tot zelf verzonnen dobbelspellen. Begin de avond bijvoorbeeld met toepen en werk toe naar een dobbelspel waar het aantal ogen wat je gooit het aantal slokken is wat je moet drinken. Als je op zoek bent naar extra escalatie kun je hier natuurlijk altijd drank toevoegen aan de spelletjes.

Verander de locatie

In plaats van een hele avond op dezelfde plek te blijven, ga halverwege de avond bijvoorbeeld eens naar buiten om een drankje in de frisse lucht te doen. Of ga naar een vriend toe als de drank bij jou thuis op is.
Een gezellige vriendengroep

Maak foto’s

Tijdens een escalatie avond kunnen er herinneringen worden gemaakt die je nooit meer wil vergeten. Alleen de volgende ochtend kan het zo zijn dat je herinneringen je in de steek laten. Daarom is het een slim idee om tijdens de avond een aantal foto’s te maken zodat je altijd iets hebt dat je helpt terugdenken aan die geweldige avond. Nog leuker om een Polaroid of filmcamera te gebruiken als je die hebt, om een fysiek aandenken te hebben.

Bestel een vette hap

Om de kater van de dag erna te verlichten is het een slim idee om een vette hap te bestellen. Denk hier aan een overheerlijke kapsalon of een lekkere pizza. Dit helpt omdat het vette eten het alcohol in je lichaam langzamer laat absorberen, wat leidt tot minder last van een kater. Wel zo fijn als je de volgende dag ook nog enigszins productief wil zijn of bij de schoonfamilie langs moet!
Lekkere pizza eten

Het maakt ook eigenlijk niet uit wat je allemaal doet tijdens deze avond, zolang je het maar gezellig hebt met je vrienden en/of familie. Met wie ga jij binnenkort een avondje totaal laten escaleren? 

 

Gerelateerde artikelen: