De lekkerste lunch hotspots in de Kempen!

Apr 11, 2023
Gepubliceerd in: Promoties
De Kempen is een gebied in Nederland dat zich uitstrekt over delen van de provincies Noord-Brabant en Limburg. Het is een landelijke regio die vooral bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske dorpen. Wat veel mensen niet weten is dat er in de Kempen ook een tal van overheerlijke lunchrooms zitten. Wij hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje waar jij een overheerlijke lunch kunt bestellen in de Kempen!

Two-B By Mondie

Geniet van de heerlijke ambachtelijke broodjes van Two-B By Mondie's uit Veldhoven! Deze verse en knapperige broodjes worden met zorg en vakmanschap bereid en zijn gevuld met de meest smaakvolle ingrediënten.
Het lekkerste broodje: Spicy Chicken

Lunch & More

De menukaart van Lunch & More biedt voor elk wat wils, van belegde broodjes en wraps tot huisgemaakte soepen en salades. Maar ook voor een uitgebreide High Tea ben je bij ons aan het juiste adres. Alle gerechten worden met zorg bereid en zijn een ware smaaksensatie voor jouw smaakpapillen.
Een overheerlijke guilty pleasure: Mexicaantje

Mexicaantje

Liberty Foodbar

Ontdek de smaakexplosies van Liberty Foodbar's ambachtelijke broodjes! De broodjes worden bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Op de kaart staan verschillende broodjes, tosti's en burgers met grappige namen zoals Tosti Anti Hangover. 
Een ware smaaksensatie: Carpaccio Diem

XTRA-SOCIAL

Proef de heerlijke smaken van XTRA-SOCIAL's unieke en ambachtelijke broodjes! Van een overheerlijke bourgondische klassieker zoals Toast Kroketten tot een moderne smaaksensatie van een overheerlijke Toast Avocado.
Een echte aanrader: Toast Club XTRA.

Toast Club XTRA

Combi

Combi heeft super lekkere broodjes, wraps, soepen en salades op de menukaart staan speciaal voor jou om heerlijk van te genieten! Ze bieden verschillende vega(n) opties, dus er is voor ieder wat wils!
Onze favoriet: Chicken wrap

Begint het water jou al in de mond te lopen na het lezen over al deze lekkere lunch hotspots in de Kempen? Bestel dan snel bij een van onze toppers en trakteer jezelf op een overheerlijke lunch in de Kempen!


 

Gerelateerde artikelen: