De ideale VrijMiBo!

May 11, 2023
Gepubliceerd in: Promoties
De VrijMiBo, het moment in de week waar iedereen naar uit kan kijken. Hard gewerkt, nu tijd om een hopelijk productieve week te vieren. Je gaat lekker met je collega’s en/of vrienden samen genieten van een hapje en een drankje en bespreekt van alles en nog wat. Wij hebben een aantal manieren om de de VrijMiBo nog net wat gezelliger te maken op een rijtje gezet!

Pimp je locatie

Een goede VrijMiBo kan overal. Het leven is een feest, je moet alleen zelf nog de slingers ophangen, he. Om de VrijMiBo goed te beginnen is het nooit verkeerd om van tevoren de locatie op te ruimen en alle spullen zijn opgeborgen, zodat je ze de volgende werkdag weer alles kan vinden. Creëer ook gezellige zitplekken. Dit kun je makkelijk doen door de stoelen en banken te voorzien van kussens en dekens. Probeer ook eens de opstelling van het meubilair te veranderen voor verschillende zithoekjes. Goede sfeerverlichting is ook altijd fijn om te hebben. Kijk of je de verlichting kan pimpen met bijvoorbeeld kamerlampen of kaarsen. Muziekje erbij kan ook geen kwaad natuurlijk!
VrijMiBo van Bistroo

Speel spelletjes tijdens de VrijMiBo

Om de VrijMiBo extra gezellig te maken, kun je spelletjes spelen om de sfeer wat gemoedelijker te maken. Een aantal spelletjes die altijd goed werken tijdens de VrijMiBo zijn:
 • - Jenga
  Als je het welbekende blokkenspel ergens hebt liggen, probeer hier eens een competitie van te maken. Wie kan in 3 rondes de meeste stenen pakken heeft gewonnen.
 • - Hints
  Na een paar drankjes Hints spelen is altijd een aanrader. Probeer eens niet de standaard dingen uit te beelden, maar andere gekke dingen!
 • - Kaartspellen
  Kaartspellen zijn gemakkelijk te leren en kunnen met veel mensen tegelijk gespeeld worden, extra gezellig dus!
 • - Een pubquiz
  Probeer een pubquiz te maken over het bedrijf waar je werkt. Verzin bijvoorbeeld vragen over collega’s, de omgeving en de branche van het bedrijf.
 • - Karaoke
  Oke oke, karaoke is dan geen spelletje. Maar het helpt de VrijMiBo gegarandeerd naar een hoger niveau. Probeer deze karaoke playlist eens!
 • - Beer pong
  Als je genoeg bekers hebt staan, kun je altijd het o zo populaire beer pong gaan spelen. Dit zorgt ervoor dat iedereen lekker los komt en zo wordt de VrijMiBo een stuk gezelliger!

Zorg voor lekker eten en drinken

Een VrijMiBo is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Je kunt natuurlijk een zak nootjes en wat fris op tafel toveren, of je gaat voor een next level VrijMiBo met overheerlijke bittergarnituur en speciaalbieren / wijn. Benieuwd welke overheerlijke opties er bij jou in de buurt zijn? Kijk dan wat Bistroo jou te bieden heeft!
Eten bestellen
Nu heb jij alle ingrediënten voor een super gezellige VrijMiBo! Ohja, nog een laatste tip, de VrijMiBo hoeft van ons niet per se op een vrijdag te vallen. Je kunt de VrijMiBo houden wanneer jij wil! Dus ga jij voor een VrijMiBo, een DoMiBo of een MaMiBo? Zolang je maar geniet zullen wij niets doorvertellen! 

Gerelateerde artikelen: