Onze vijf favoriete pizzeria’s van Eindhoven en omgeving!

Feb 22, 2023
Gepubliceerd in: Pizza

Onze vijf favoriete pizzeria’s van Eindhoven en omgeving!

Als het om lekker eten gaat, smaakt niets beter dan een goede pizza. Pizza is een van de meest populaire gerechten ter wereld, dus het is geen verrassing dat er zoveel restaurants zijn die dit heerlijke gerecht serveren. Wij nemen je mee naar onze vijf favoriete pizzeria’s in en rondom Eindhoven! Begin je al trek te krijgen?  🍕

  1. 1. Italiaans Huis
Italiaans Huis is een geweldige plek om authentieke Italiaanse pizza's te proeven. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met tal van opties om uit te kiezen. De pizza's worden vers bereid en zijn rijkelijk belegd met heerlijk verse ingrediënten. Het is zeker de moeite waard om hier een overheerlijke pizza te bestellen!
Lekkerste pizza: Pizza Milano

  1. 2. Ristorante Pizzeria Il Colosseo
Il Colosseo is een van de beste plekken in Eindhoven om een authentieke Italiaanse pizza te bestellen! Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer en serveert een breed scala aan Italiaanse gerechten, waaronder pizza. Het deeg is vers gemaakt en de toppings zijn er in overvloed. Van vegetarisch tot pizza’s met wel 8 toppings! Loopt het water je al in de mond?
Lekkerste pizza: Pizza frutti di mare

Pizza Frutti Di Mare

  1. 3. Dolce & Gusto Helmond
Dolce & Gusto is een uniek restaurant dat gebruik maakt van verse ingrediënten. Het restaurant biedt een breed scala aan pizza's, ook met vegetarische opties. De pizza’s zijn heerlijk en er is voor ieder wat wils. Ook hebben ze hier overheerlijke desserts voor als je nog honger hebt na een overheerlijke pizza!
Lekkerste pizza: Piadina Dolce & Gusto

  1. 4. Parapetto
Parapetto is een gezellige pizzeria met een authentieke sfeer. Het restaurant biedt heerlijke pizza's die op traditionele wijze worden bereid. De pizza's zijn belegd met verse ingrediënten en zijn echt het proberen waard! Heb je geen zin om zelf je overheerlijke pizza te halen? Goed nieuws, Parapetto bezorgt ook bij hen in de buurt!
Lekkerste pizza: Pizza Margherita

Pizza Margherita

  1. 5. Mediterano
Mediterano is een gezellig restaurant in het centrum van Eindhoven en serveert een breed scala aan gerechten, waaronder pizza. Het restaurant gebruikt alleen de beste ingrediënten en de pizza's zijn royaal belegd. Een geweldige plek om een overheerlijke pizza te bestellen voor een gezellige avond met vrienden of familie!
Lekkerste pizza: Pizza Pollo

Zijn de pizzeria's alleen voor afhaal of bieden ze ook dine-in mogelijkheden?

De meeste pizzeria's bieden zowel afhaal- als dine-in mogelijkheden aan, maar het is raadzaam om vooraf te controleren of er reserveringen nodig zijn voor dine-in of dat het mogelijk is om ter plaatse te bestellen.

Zijn de pizzeria's geschikt voor kinderen?

Antwoord: Sommige pizzeria's hebben speciale menu-opties voor kinderen, zoals kinderpizza's of gerechten die populair zijn bij kinderen. Het is raadzaam om vooraf te informeren of het restaurant kindvriendelijk is.

Zit hier de beste pizzeria tussen waar je de beste pizza van Eindhoven bestelt? Wij denken van wel, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe pizzeria's en nieuwe eetervaringen. Stuur ons een berichtje op instagram als de beste pizza van Eindhoven hier niet tussen staat volgens jou.

 

Gerelateerde artikelen: