Verwen je smaakpapillen: Vijf Restaurants met Pizza's die Dominos Overtreffen!

Dec 14, 2023
Gepubliceerd in: Pizza's
Benieuwd naar restaurants die lekkerder zijn dan Dominos? Vergeet eens de standaard ketens zoals Domino's en laat je smaakpapillen eens verwennen door echte pizza ovens en verse ingrediënten. Wij hebben een lijstje gemaakt met restaurants die je zeker eens moet proberen.


Bastacosi 

Bij Bastacosi in Utrecht maken ze houtovenpizza’s in Romeinse stijl, met dagelijks vers gemaakt deeg. De maximaal tien verschillende pizza’s op de kaart willen ze hier vooral zo goed mogelijk maken. En dat lukt ze zeker! Met drie locaties is het een echte aanrader voor de pizzaliefhebber!


I Fratelli

Een pizzarestaurant met twee eigenaren die hun oorsprong vinden in Napels, the birthplace of pizza! Nu kun je die heerlijke smaken ervaren, maar dan in Eindhoven. I Fratelli krijgt goede recensies op Bistroo, waardoor het een absolute aanrader is. Gasten hebben bijvoorbeeld laten weten: "Genoten van een heerlijke Italiaanse maaltijd, niet twijfelen, gewoon bestellen :)" en "Heerlijk eten, zeer vriendelijk ambiance, aanrader!" Dus, als je jezelf wil verwennen, wacht dan niet langer en plaats je bestelling op Bistroo.


O’Pazzo 

O’Pazzo in de binnenstad van Rotterdam is een gezellig restaurant met een unieke inrichting, waar je echt fantastische pizza’s volgens Napolitaans recept kunt eten. Een absolute aanrader is de pizza Calzone Ripieno, een dubbelgevouwen pizza met salami, artisjok en ham. Smullen geblazen.
De trots van de zaak staat in het middelpunt van de keuken, want dat is de prachtige houtoven in de vorm van een octopus, waar al die overheerlijke pizza’s in worden gebakken. Ga er dus absoluut een kijkje nemen!


Giardino d'Italia
Giardino pizza
Ontdek de smaken van de Italiaanse keuken bij Giardino d'Italia in Tilburg. De Insalata Caprese met mozzarella, tomaat en pesto en de gedurfde Pizza Marie Antoinette met ansjovis en jalapeños zijn echte aanraders bij deze pizzeria. Ze streven er ook naar om de gast de authentieke smaken van Italië te laten beleven. Dus wil je het een keer proberen? Dat kan, via Bistroo kun je gemakkelijk bestellen! 


Levita 073
Stone oven
Wil je jezelf echt eens verwennen in Den Bosch? Probeer dan eens de pizza's van Levita 073! De pizza's worden bereid met verse ingrediënten uit een echte steenoven, voor die echte pizzasmaak. De pollo pizza is een echte aanrader, met een krokante pizzabodem, tomatensaus, mozzarella, kip, champignons en ui. Heb je al honger? Bestel dan snel op Bistroo bij Levita 073.

Hebben we jou overtuigd om jezelf eens te verwennen met een echte pizza? Ontdek dan een van deze restaurants en bestel vandaag nog die ambachtelijke verse pizza via Bistroo!

Gerelateerde artikelen: