Drie lokale Eindhovense makers van versproducten die jij niet kunt missen

Sep 17, 2020
Gepubliceerd in: Onze Helden

Wil je een maaltijd waardig voor een sterrenrestaurant thuis? Dat kan! Met Bistroo.nl haal je de restaurantervaring naar jou toe. Eten bestellen hoeft niet altijd een snelle hap te zijn, dat kan ook net zo goed een belevenis zijn binnen je eigen huis. Duik met ons mee in welke toppers je zoal op Bistroo.nl kunt vinden!

PHOOD Kitchen

Bij PHOOD Kitchen weten ze wat genieten is. Deze Eindhovense onderneming biedt heerlijke boxes aan met daarin lokale specialiteiten van hoge kwaliteit — vers en direct bij jou thuis in huis. PHOOD Kitchen heeft kant-en-klare borrel boxes en, voor de chef koks in spé onder ons, een farm box. Deze farm box bevat 3 maaltijden voor 2 personen, compleet met recepten erbij die jij zelf bereid. Met zoveel heerlijke ingrediënten speciaal uitgezocht door de toppers van PHOOD kitchen wordt dat gegarandeerd een succes!

-

Qarczuivel

Als je een heerlijk ontbijt of tussendoortje op tafel wil toveren dan hoef je niet verder te kijken dan Qarczuivel. Op de boerderij van familie van Zuilichem wordt er dagelijks met veel passie voor de koeien gezorgd om op kleine schaal verse zuivelproducten te maken. De zuivelproducten van Qarczuivel worden alleen op bestelling gemaakt en zij streven ernaar om de keten van koe tot consument zo kort mogelijk te houden, een streven waar Bistroo.nl Qarczuivel graag in bijstaat. Maar dat is niet alles! Bij Qarczuivel hebben ze naast yoghurt, cheesecake, kwark en kaas ook verschillende vleesproducten en een fruit assortiment.

-

Muffin & Scone

Af en toe gaat er niets boven een gezellige High Tea. Maar als je dat thuis allemaal zelf moet gaan voorbereiden is dat toch best wel veel werk! Niet getreurd, want Muffin & Scone heeft de oplossing. De heerlijke luxe High Tea boxes van Muffin & Scone bevatten alles wat jij nodig hebt om je High Tea thuis naar het volgende niveau te tillen. Van soepen en wraps tot aan appeltaart en cheesecake — ze hebben overal aan gedacht!

-

Wil jij meer heerlijke restaurants ontdekken? Dat kan! Bistroo.nl faciliteert de volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden. Volg ons nu op onze socials!

Twitter

Instagram

Facebook

Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: