Hoe Bistroo.nl horecaondernemers helpt tijdens de lockdown

Oct 17, 2020
Gepubliceerd in: Nieuws
Het is waarschijnlijk niemand ontgaan; na het wederom toelopen van het aantal besmetting van het coronavirus de afgelopen weken zijn wij in een situatie beland waarbij er ingrijpende maatregelen moeten genomen worden om erger te voorkomen. Voor de horeca heeft dit grote gevolgen. Sinds deze week zijn alle horecagelegenheden voor minstens vier weken gesloten. 
 
Nul procent commissie
 
Dat komt hard aan bij de restaurants en cafés, die het toch al niet makkelijk hadden. Om ervoor te zorgen dat de horecaondernemers, die ons zo vaak de mogelijkheid geven om lekker te eten en drinken, er doorheen komen moeten wij ons hier samen voor inzetten. Bistroo.nl heeft daarom besloten om alle commissies gedurende de vier weken durende lockdown op nul procent te zetten. Zo gaat elke verdiende euro direct naar de ondernemer. Koninklijke Horeca Nederland, waarvan Bistroo.nl officieel partner is in het faciliteren van afhalen en bezorgen van eten, riep eerder deze week al om de horeca te steunen.
 
Vernieuwd zakelijk portaal
 
Om toch inkomsten te kunnen genereren stappen veel restaurants en cafés over naar het afhalen of bezorgen van maaltijden. Echter hebben veel horecaondernemers hier niet de digitale infrastructuur voor. Daarom doen wij ons uiterste best om restaurants, cafés en producenten van speciaal producten die nog geen gebruik maken van een online platform binnen 24 uur online te hebben op het Bistroo.nl platform. Dan kunnen hun weer doen waar ze het beste in zijn; ons voorzien van heerlijke maaltijden en lekkere drankjes. Dat kan geheel gratis, zonder hardware van ons af te hoeven nemen zoals een tablet of computer en zonder aansluitkosten - geheel vrijblijvend. Alle informatie is terug te vinden op ons vernieuwde zakelijke portaal.
 
Tevreden horecaondernemers
 
Maar we willen niet dat je het van ons aanneemt, maar van de restaurants, cafés en producenten zelf! 
 
-

“Bistroo is supersimpel en supereffectief; in no-time heb je een gevulde eetwinkel online en kun je weer doen wat je wil doen; je gasten blij maken met lekker eten (en drinken)! De commissie die ze vragen is zeer redelijk en het platform werk zeer intuïtief. Als er eens iets anders gemaakt moet worden of er werkt onverhoopt iets niet dan denken de mensen bij Bistroo mee en schakelen snel!”

- Liberty Foodbar
 
-
“We zijn tijdens de crisis begonnen met on-line bestellen via Bistroo. We hebben samen onze krachten gebundeld en dit brengt heel veel rust. Door Bistroo hebben we minder telefonische bestellingen en snelheid aan de kassa. We gaan hier dus ook zeker mee door.”

- Lunch & More
 
-
“We hebben een mooie samenwerking kunnen opzetten. We zochten naar een manier om onze service gemakkelijk tot onze gasten te verlenen. Onze gasten kunnen nu dankzij deze collaboration tussen Bistroo en WiBa Horeca gemakkelijk thuis genieten van onze service en producten.”

- WIBA Horeca (Woest, Frietkot by Woest & Bij de Neut)
 
-
"Anderhalve week geleden sprak ik Bas en na lang twijfelen overtuigde hij mij ervan dat starten met Bistroo zeker het proberen waard zou zijn. Ik kende het concept van Bistroo al langer, maar eigenwijs als ik ben dacht ik in eerste instantie het platform niet nodig te hebben. Nu dacht ik, waarom ook niet?!Sinds 8 oktober komen de bestelling in sneltreinvaart binnen en, zeker in deze zware tijden voor een startende ondernemer, is de extra omzet meer dan welkom. We hebben de portal zelfs offline moeten halen, omdat de drukte bijna niet meer te behappen was. Ik dank Bas voor het meermaals proberen ons te onboarden, want wij zijn nu al blij met onze keuze! Op naar nog heel veel bestellingen!’’

- XTRA-SOCIAL.
-
“Bij Qarczuivel hebben we de hele keten van koe tot toetje in eigen hand en daar zijn we trots op! We werken op kleine schaal en bewerken onze melk nooit onnodig. Dit zorgt voor de rijke smaak van onze producten.”

-Qarczuivel

Daar worden wij nou pas écht blij van. Wij blijven ons best doen gedurende de lockdown en daarna om horeca ondernemers de kans te geven hun producten onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen.
 
Wil jij heerlijke restaurants ontdekken om te steunen, ben je óf ken je een horecaondernemer die zijn producten online wil aanbieden? Neem dan snel een kijkje op onze website! Bistroo.nl, online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden.
 
Twitter
 
Instagram
 
Facebook
 
Restaurant aanmelden
 
 


Gerelateerde artikelen: