Vier Wereld Vegetarisme Dag met deze gerechten om van te watertanden!

Oct 1, 2020
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Vandaag is het wereld vegetarisme dag! Wat is er nou een betere manier om dat te vieren dan met een heerlijke vegetarische of vegan maaltijd? Of je nu al jaren vegetariër bent of alleen zo nu en dan het vlees even laat staan, dat maakt allemaal niet uit vandaag! Neem in plaats van die hamburger een sappige burger van champignons of bietjes. Of vervang kippensoep door een ambachtelijke aspergesoep. Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal suggesties verzameld voor je.
 
Herfst ravioli
 
Bij La Viña Experience in Amsterdam maken ze een ravioli waarvan je gegarandeerd je bord helemaal leeg zal eten. Met de combinatie van en pompoen en bruine bonen en een hint van Spaanse peper om het  gerecht wat pit te geven doet deze ravioli zeker niet onder aan een variant met vlees. Maak je gerecht helemaal af met één van de heerlijke wijnen die op de kaart staan en niet te vergeten die huisgemaakte chocolade fondant als toetje!

-

Aquaponic salad
 
Een salade kan natuurlijk ook niet ontbreken op deze lijst!  Dat salade een veelzijdig gerecht is hoef je ze bij Phood Kitchen in Eindhoven niet te vertellen. Je vraagt je misschien af waar de naam van deze salade vandaan komt? Dat heeft alles te maken met de duurzame manier waarop de sla gegroeid is. Met een knoflookblad dressing, spirulina bonen puree, eryngii en bosbes is deze salade in absolute topper!

-

Ambachtelijke aspergesoep
 
Heb je zin in een licht gerecht?  Dan is de ambachtelijke aspergesoep van Crijns in Bladel een échte aanrader.  Zij hebben al het werk al voor je gedaan, het enige wat je hoeft te doen is de soep in een pannetje op te warmen en je kunt direct genieten! Vergeet ook niet hun heerlijk vers af te bakken zuurdesem brood erbij te bestellen om de ervaring compleet te maken.   

-

Wil jij meer heerlijke restaurants ontdekken? Dat kan! Bistroo.nl faciliteert de volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden. Volg ons nu op onze socials!
 
Twitter
 
Instagram
 
Facebook
 
Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: