Vier heerlijke restaurants in Eersel waarvan jij thuis kunt genieten

Oct 27, 2020
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Genieten van een smakelijke maaltijd dat hoeft niet perse in een restaurant of café, dat kan ook net zo goed thuis. Woon je in de omgeving van Eersel en zit je met een knorrende maag op de bank? Dan ben je hier op de juiste plek! Haal het restaurant in jouw huis met deze pareltjes van de Kempen.
 
Lunch & More
 
Ben jij op zoek naar vers belegde broodjes en sandwiches in Eersel? Dan kun je in de gigantische selectie van Lunch & More altijd vinden waar je naar op zoek bent. Daarnaast hebben ze ook lunchplankjes om te delen met vrienden en familie (of om helemaal zelf op te peuzelen natuurlijk!). Kun je niet kiezen? Geen probleem! Met de speciale combi deals kun je een combinatie maken van 1,2,3 of 4 halve broodjes - dan hoef je niet eens te kiezen! naast koude gerechten serveren ze bij Lunch & More ook verse soepen, burgers en loaded fries!
 
.
Dinee-Café Veertien
 
Als je Bourgondisch wilt genieten dan kan dat met een van de traditionele gerechten van Dinee-Café Veertien. Naast soepen en broodjes is hun assortiment ook gevuld met échte Nederlandse klassiekers; stamppotten, stoofvlees, varkenshaas medaillons en kipsaté spiesjes. Echter beschikken ze bij Dinee-Café Veertien ook over heerlijke vegetarische- en visgerechten. Om het restaurant bij jou in huis helemaal af te maken kun je voor een wijnproeverij gaan waarbij je een selectie aan wijnen krijgt. Die avond kan al niet meer stuk!

.
‘T Menneke
 
Ook bij ‘T Menneke kun je terecht voor Bourgondische gerechten. Ga je voor de Hazenpeper, de varkens schnitzel met champignonsaus of de Black Angus burger? Bij ons loopt het water in ieder geval al in de mond. Maar je kunt ook de Italiaanse toer op bij ‘T Menneke! Met een goede selectie aan maaltijdsalades en pasta’s vind je hier ook vast wel een gerecht dat bij jou in de smaak valt.
 
.
Oud Brabant
 
Als er een restaurant is dat zijn naam eer aan doet, dan is het wel Oud Brabant. Het menu bij Oud Brabant is elegant in zijn simplisme. Met de keuze uit stamppotten, hartige soepen en Oud Brabantse knallers geven ze je een keuze uit de topgerechten die de Kempen te bieden. Comfort food - heerlijke maaltijden waarmee je jezelf kunt opwarmen tijdens de koude dagen buiten. Ga je voor de andijviestamppot, erwtensoep of toch de specialiteit van het huis; de stamppot met hanenbil?  
 

.

Wordt er bij deze restaurants rekening gehouden met allergieën en voedselintoleranties? Zo ja, hoe kan dit aangeven worden bij het plaatsen van een bestelling?

De genoemde restaurants bieden over het algemeen verschillende opties aan voor mensen met allergieën en voedselintoleranties. Klanten kunnen dit meestal aangeven bij het plaatsen van hun bestelling, vaak door een opmerking toe te voegen of door telefonisch contact op te nemen met het restaurant.

Welke betaalmethoden accepteren de restaurants?

Klanten kunnen vaak betalen met verschillende betaalmethoden, zoals contant geld, pinpas, creditcard of online betaalmethoden zoals iDEAL of PayPal. De geaccepteerde betaalmethoden kunnen per restaurant verschillen.

Hebben de restaurants speciale aanbiedingen of promoties?

Restaurants kunnen ook speciale thema-avonden of promoties hebben, zoals een speciale menu-aanbieding op bepaalde dagen van de week of kortingen voor specifieke doelgroepen, zoals studenten of senioren. Klanten kunnen informeren naar deze speciale aanbiedingen en promoties.

Wil jij meer heerlijke restaurants ontdekken? Dat kan! Bistroo.nl faciliteert de volledige voedsel ervaring voor jou! Online eten bestellen onder eerlijke voorwaarden. Volg ons nu op onze socials!
 
Twitter
 
Instagram
 
Facebook
 
Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: