Eten Bestellen Als Wereldreis Langs Diverse Keukens

Jul 7, 2022
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
De zomer is begonnen en veel mensen hebben hun zomervakantie in het vooruitzicht. Wil je alvast wat sfeer proeven voor je vertrekt naar je reisbestemming? Bestel dan alvast eens wat van de keuken van je land van bestemming. Of misschien ga je wel niet op vakantie. Ga dan eens op reis langs de diverse internationale keukens die je gewoon in Nederland kunt bestellen! Wij zetten de beste ‘bestemmingen’ voor je op een rijtje. 

Italië: Ristorante Il Municipio
Met het eten van Ristorante Il Municipio, wat het gemeentehuis betekent, waan je je even helemaal in Italiaanse sferen. Zowel kok Giacomo als gastvrouw Roberta komen uit Noord-Italië, en weten dus alles van authentieke Italiaanse keuken. Hun passie voor Italiaans eten in combinatie met Twentse streekproducten zorgen voor de meest heerlijke gerechten. Hier vind je geen ananas op je pizza! Neem een pizza bianca – een pizza belegd met heerlijke buffelmozzarella in plaats van tomatensaus.
.



Griekenland: Greek Food Market
Passie voor de Griekse keuken, dat heeft Apos Themelakis, oprichter van Greek Food Market. Bij Greek Food Market vind je de lekkerste Griekse producten die allemaal uit Griekenland worden gehaald. Echt authentiek dus. Naast heerlijke olie, olijven en zelfs wijn, kun je er ook authentieke gerechten bestellen. Neem dus eens een kijkje in de webshop, of bestel een verse souvlaki schotel of mezzes schaal met heerlijke hapjes. Waan je even in Griekenland.
.
 

 
Turkije: Döner Town
Langzaam verlaten we Europa en komen in het land dat voor een gedeelte in Europa ligt, maar voor het grootste gedeelte in Azië: Turkije. De beste Döner haal je natuurlijk bij Döner Town. Uiteraard heeft Döner Town nog meer lekkers te bieden. Probeer eens de Köfte, ga voor shoarma of neem eens falafel.
.

 
India: Indiaas Restaurant Payal
In India vind je ook een grote variatie aan keukens. Gerechten uit de meest culinaire streken van India vind je bij restaurant Payal. De ervaren chefs gebruiken alleen verse producten om eersteklas Indiase gerechten voor jou klaar te maken. Bestel een van de vele heerlijke curry specialiteiten, heerlijk met rijst of naan. De Indiase keukens staan bovendien bekend om hun gebruik van groenten, zo is er ook een grote keuze aan vegetarische gerechten.
.
 
Korea: Korean Soul Food
Warm lekker op met het Koreaanse eten van Korean Soul Food. In de Koreaanse keuken vind je vooral koude, warme, pittige en zoete gerechten. Bekende gerechten zijn Bulgogi, gegrild vlees zoetachtig smaakt en niet heel pittig is, Kimchi, ingelegde kool dat overal bij gegeten wordt, maar ook Korean BBQ. De smaken van Koreaans eten zijn meer uitgesproken dan bij een andere Aziatische keuken. Eten is in Korea een belangrijk onderdeel van de cultuur, dus ook Korean Soul Food werkt altijd met verse ingrediënten.
.

 
Japan: Sushi Time Nijkerk
Als we naar Japan reizen kan een tafel met overheerlijke, verse sushi natuurlijk niet ontbreken. Deze bestel je bij Sushi Time Nijkerk. Uiteraard vind je bij Sushi Time de bekende Hosomaki met verse vullingen in het midden. Daarnaast is er ook een brede keuze aan Specialmaki, sushi gevuld met een combinatie van ingrediënten en de beste toppings. Maak je food reis naar Japan gemakkelijk door een van de vele Menu’s of Boxen te bestellen.
.

 
Mexico: Willy Nacho
We reizen verder naar Midden-Amerika. From Mexico with Love is de slogan van Willy Nacho.  Misschien ben je Willy Nacho al eens op een festival tegengekomen. Wat is er zonniger dan een heerlijk nacho gerecht met een bijpassende cerveza? De producten van Willy Nacho haal je bovendien ook gewoon in huis. Begin bij de tortilla chips, voeg daar een heerlijke warme cheese dip of een van de verschillende salsa’s aan toe en maak het helemaal af met een Guapi cerveza.
.


Suriname: Taste of Suriname
We eindigen deze wereldreis in Zuid-Amerika. Proef Suriname bij de Taste of Suriname. Duik in deze verrukkelijke authentieke keuken met een van de verschillen roti gerechten. Probeer eens de bekende Saoto soep, of ga voor de heerlijke snacks, zoals chicken wings of bara. Kun je niet kiezen? Ga dan voor de Suriname Plate, een tafel vol mini gerechten om samen te delen.
.

 
Al zin gekregen om aan deze alternatieve wereldreis te beginnen? Ga dan naar Bistroo.nl, kies je eerste bestemming en ga eten bestellen. Hier vind je naast een variatie aan internationale keukens ook heerlijke delicatessen en ambachtelijke streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen. 

Gerelateerde artikelen: