De Beste Burgers Bestel Je Bij Bistroo

Jun 7, 2022
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Bijna iedereen is dol op een goede burger op zijn tijd. Een juicy, dikke Amerikaanse hamburger of een burger met een twist. Een burger gegrilld op de BBQ of misschien wel een veggie burger. Je bestelt ze uiteraard bij de beste burgerrestaurants in Nederland. Bistroo zet de beste burgers voor je op een rij!

Dr. Feelgood's Burgers

De naam zegt het al: Dr. Feelgood's Burgers in Eindhoven bezorgt jou zeker een goed humeur! Met burgers met namen zoals de ‘The Truffle Hunter’, ‘The Last Crusade’ en de ‘Free Bird’ zit er zeker een toffe burger voor jou bij! De burgers zijn gemaakt van 180 gram Double Dutch Beef met de heerlijkste toppings. Nog steeds honger? Voeg nog wat Bites aan je bestelling toe, zoals de Mac ’n Cheese bites of de Popcorn Chicken. Burgers bestellen bij Dr. Feelgood's Burgers? Bestel via Bistroo en haal ze af in het restaurant.
.


Big Burger on Wheels

Grote honger? Dan biedt Big Burger on Wheels uit Almere de oplossing. Met hun slogan ‘Grillend de deur uit’ kan het eigenlijk niet anders dan dat ze goede burgers bezorgen! Met een gewicht van 250 gram 100% rundvlees maken zij echte Big Burgers. Een Big Burger nog niet groot genoeg? Geen probleem. Dan bestel je een Real Big Burger met twee burgers per broodje. Ga jij voor een classic burger met sla, tomaat, ui, augurk, ketchup en mosterd? Of ga je voor Tex Mex met jalapeño pepers en salsa? Liever vegetarisch? Ook geen probleem, ga dan voor een bonenburger, tomatenburger, burger van asperge en linzen of de klassieke veggie burger. Kortom: genoeg keus! Wil jij een Burger bestellen bij Big Burger on Wheels in Almere? Ze bezorgen de bestelling bij jou thuis!

Burger Boys

Deze jongens weten wel van bakken. Bij Burger Boys in Amsterdam vind je naast heerlijke beef burgers ook een goede selectie aan chicken burgers. Rundvlees, kip of veggie: hier vind je voor ieder wat wils. Ga voor groot met de ‘LA double cheeseburger’ of ga voor variatie met de ‘Nashville spicy chicken burger’. Een keer wat anders? Probeer eens de vegetarische ‘Halloumi burger’. Laat je verrassen door de burger van de maand te bestellen, of voeg een extra topping toe aan je burger. Aan alleen een burger niet genoeg? Maak er een menu van of maak een keuze uit de vele bijgerechten. Burger bestellen bij Burger Boys? Je hoeft je huis niet uit, want ze bezorgen je bestelling gewoon bij jou thuis (in Amsterdam).

Burger & Bowls

Als je vegetarisch of vegan eet hoef je bij Burger & Bowls uit Den Haag geen burger over te slaan. Alle burgers en overige gerechten die zij aanbieden zijn vegetarisch of vegan! Maak dus met een gerust hart je keuze van de menukaart. Ga voor de ‘English Classic’ of kies een variant als de ‘Spicy BBQ burger’, ‘Truffle Overkill’ of ‘Italian Style’. Met de Burger Deal waarbij je een keuze maakt uit een burger, bijgerecht, snack en drankje, heb je een volledig ecologisch-, maatschappelijk- en moreel verantwoorde maaltijd.

Diego Burgers

Burgers met een kick. Die vind je bij Diego Burgers in Hilversum. Voor Diego is hamburgers maken een passie, een eetbare kunstvorm zo zegt hij zelf. Bij Diego Burgers werken ze dan ook alleen met de beste ingrediënten. Zo worden de burgers gemaakt van grasgevoerde, gecertificeerde Argentijnse runderen. De broodjes en sauzen worden handgemaakt. Dat alles proef je! Ga voor de klassieke Black Angus smaak met ‘El Classico’ of proef ‘El Maestro’ voor een speciale ervaring. Een twist op de hamburger is de ‘Chipotle carnitas especial’ met heerlijke speciaal gekruide pulled beef.

.

Yum Burger

De naam zegt het al, de burgers van Yum Burger uit Almere zijn echt yummy. Naar Amerikaans voorbeeld vind je er de klassieke ‘Beef burger’ een ‘Cheese burger’, maar ook allerlei varianten en diverse sauzen. Heb je veel trek? Ga voor een ‘Double burger’, ‘Triple burger’ of zelfs ‘XL burger’.  Voor mee-eters die iets anders willen is er ook nog voldoende keus. Maak je keuze uit spareribs, hotdogs en kip buckets om je bestelling in Amerikaanse stijl compleet te maken. Bestel jouw Burger bij Yum Burger en ze komen je bestelling aan huis bezorgen.

Heb jij ook al zin in zo’n juicy hamburger? Burgers bestellen online doe je direct op Bistroo.nl. Hier vind je naast de beste burgers ook heerlijke delicatessen en ambachtelijke streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen.

Gerelateerde artikelen: