Zes keer Zoet: het heerlijkste gebak en de zoetste lekkernijen

Apr 28, 2022
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Bij eten laten bezorgen denken we al gauw aan fastfood: friet, pizza’s, kebab… Maar wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Zo kun je ook allerlei zoete lekkernijen laten bezorgen. Voor iedere gelegenheid, speciaal of niet speciaal, bestel jij je lekkernijen gewoon online. Van kleine cupcakes tot grote taarten en van zachte chocolade tot knapperige koekjes. Wij zetten de beste tips voor zoetekauwen op een rij.

Luscious Bakery Shop
De meest heerlijke taarten vind je bij Luscious Bakery in Krommenie. Dagelijks worden de taarten in uiteenlopende smaken vers gebakken. Een walhalla voor zoetekauwen, zoals ze het zelf omschrijven. Daar is geen woord aan gelogen. Met smaken zoals Red Velvet, Baileys, Pina Colada en Butterscotch zit er voor iedereen wat bij.
.
Kei Leuq Cupcakes
Op zoek naar iets anders dan anders? Wil je iemand een bijzonder cadeau doen? Dan hebben wij de ideale tip voor je! De cupcake boeketten van Kei Leuq uit Tilburg zijn bijna te mooi om op te eten! Of het nou voor een jubileum, feestdag of andere verrassing is, met deze eetbare kunstwerken heb je een bijzonder cadeau in handen.
.

Leonidas
De naam Leonidas ken je wellicht wel. Maar wist je ook dat je bij Leonidas Utrecht de heerlijkste bonbons ook gewoon online bestelt? Bestel een leuke puntzak gevuld met bonbons of een van de andere bekende Leonidas producten. Liever iets anders dan chocolade erbij? Kies dan je favoriete smaken macarons.
.

Imane’s Bakery
Als je van koekjes houdt moet je bij Imane’s Bakery in Utrecht zijn. De ambachtelijke koekjes worden met liefde gemaakt, en dat zie je. De luxe koekjes zien er prachtig uit en worden in mooie giftboxen verpakt. Vergeet ook de bijzondere, gouden koekjes niet! Naast koekjes maakt Imane ook hoogwaardige tartelettes en heerlijke desserts. Kortom, zeker een kijkje waard.
.
Sweet Vibes
Sweet Vibes uit Utrecht is een eigentijdse bakkerij, die de mooiste verse taarten en gebakjes verzorgt voor ieder bijzonder moment. Van klassiek gebak tot prachtige drip cakes, Bilal en Faye maken het allemaal. Heb je aan één taart niet genoeg? Bekijk dan eens de prachtige Sweet Tables: tafels vol lekkernijen voor jouw speciale event. Ook gewoon online te bestellen en zelfs te personaliseren!
.

Loopt het water je al in de mond? Al deze zoete lekkernijen bestel je gewoon online. Op Bistroo.nl vind je heerlijke delicatessen en ambachtelijke streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen en volg ons nu op onze socials!

Twitter
 
Instagram
 
Facebook

Gerelateerde artikelen: