Geniet van de zomer aan huis

Aug 22, 2022
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
 Het is volop zomer in Nederland! Voor veel zon en tropische temperaturen hoef je deze maand niet ver te reizen. Blijf lekker thuis! Maar wie heeft er nou nog zin om te koken met deze hitte? Geen probleem! Haal de vakantie in huis met deze zomerse maaltijden. Gewoon online bestellen en je staycation is compleet. 

Paulies Ginger
Zomerse lekkernijen ongezond? Nee hoor! Niet bij Paulies Ginger. Vervang deze zomer je alcoholische cocktail eens voor een gezond drankje. De gemberdrank van Paul en Yvonne is het ideale alcoholvrije drankje dat barst van de smaak. Je kunt het zowel puur drinken als mixen. Maak zo eens je eigen mocktail. Tip: Paulies Ginger kan ook als shotje.
.

 
Ijsbaart
Als je aan zomer denkt, denk je aan ijs. Dit kan dan ook zeker niet ontbreken in deze zomerse lijst. Onze tip: de ijsjes van Ijsbaart. Ambachtelijk én vegan ijs geproduceerd in de Amsterdamse Houthavens. Of je nou liever gaat voor en fris fruitijsje of een lekker romig ijstaartje, Ijsbaart biedt het allemaal. Wat dacht je van ‘Blauwe bes cheesecake’ op een stokje? Begin jij al te watertanden?
.

 
Bram Fresh Food
Vers fruit en zomerse groenten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Bij Bram Fresh Food wordt alles vers ingekocht en verwerkt. De verse kwaliteitsproducten worden door heel Nederland geleverd, uiteraard gekoeld én in een duurzame verpakking. Je hoeft niet naar tropische oorden voor een plank vers fruit bij het ontbijt, ook tropisch fruit wordt gewoon bij je thuisbezorgd!
.

 
Hugh's Kitchen
Met deze hitte waan je je bijna in Zuid-Amerika. Met de nacho’s en taco’s van Hugh’s Kitchen komt Mexico nog een stapje dichterbij. Alle gerechten worden gemaakt met producten rechtstreeks geïmporteerd uit Latijns-Amerika. Ambachtelijk gemaakt en goed gekruid is de Mexicaanse smaak onmiskenbaar. Ook genoeg keus voor vegetarische eters.
.


Poké Waalwijk
De Poké Bowl is een aantal jaar terug overgewaaid uit Hawaii, maar is nog steeds immens populair. Bij Poké Waalwijk bestel je deze bowl gemaakt van onder andere verse vis en sushi rijst. De Poké Bowl is de perfecte maaltijd voor een zomerse dag. Het is een vers en licht gerecht en wordt koel gegeten. Stel je eigen bowl samen en kies naast verse vis ook uit kip, zoete aardappel of vega zalm. Kies je favoriete toppings en saus, en maak zo de bowl helemaal naar jouw smaak.
yibFLIUbRsvSQB0n2xalWChWK3dnu3FU3ZMoxrIu-min.png 1.24 MB
Wasted Beers
Een zwoele zomeravond sluit je natuurlijk af met een lekker, koud biertje. Bij Wasted Beers bestel je bier zonder schuldgevoel. Zij brouwen hun bier circulair én sociaal. Dat betekent dat het bier gebrouwen wordt van reststromen brood door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hartstikke verantwoord dus! Tenminste, als je het met mate drinkt. De unieke smaak en karakter van deze bieren wil je daarbij zeker niet missen. 
.


Waar wacht je nog op? Maak jouw zomerdag compleet met deze lekkernijen. Ga naar Bistroo.nl en ga je eten bestellen. Hier vind je naast diverse restaurants ook heerlijke delicatessen en ambachtelijke streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen. 



Gerelateerde artikelen: