De 10 lekkerste restaurants om met Halloween eten te bestellen

Sep 28, 2023
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten

Halloween: De 10 lekkerste restaurants om eten te bestellen tijdens Halloween!

Halloween, een betoverend feest dat jaarlijks op 31 oktober plaatsvindt, brengt een magische sfeer van mysterie met zich mee. Het is een tijd waarin er veel plezier en gezelligheid samenkomen voor jong en oud. Halloween wordt gevierd op de avond van 31 oktober. Dit is een christelijke feestdag, ‘’De nacht voor de Allerheiligen’’. 

Maar waarom vieren we Halloween? 

Duizenden jaren geleden vierden ze Halloween omdat men geloofden dat er op de avond van 31 oktober de geesten van de overleden mensen hun oude woonplaatsen bezochten. 
Halloween kan je op verschillende manieren vieren. Je kunt naar een feestje met een Halloween concept, maar je kunt ook een spookhuis bezoeken. Het is een perfect moment om je zo creatief mogelijk aan te kleden. Wil je het wat rustiger houden? Dan kun je ervoor kiezen om een horrorfilm te kijken. Schrik dan niet als er af en toe een belletje afgaat! Dat zijn vaak kinderen die snoep komen vragen, of terwijl, Trick or Treat!

Halloween food!

Eten speelt natuurlijk een belangrijke rol in Halloween vieringen. Er zijn tal van culinaire tradities en lekkernijen die aan dit feest gecombineerd zijn. Denk hierbij aan Trick or Treat. Kinderen gaan dan langs deuren en verzamelen snoep en chocolade. Daarnaast kan je ervoor kiezen om lekkere recepten uit te proberen voor een filmavond of feestje. Wil je lekker makkelijk genieten van een maaltijd met je vrienden of familie, dan is Bistroo de optie! Wij hebben de 10 lekkerste restaurants om gerechten te bestellen tijdens Halloween voor je op een rijtje gezet. 


Top 10 beste restaurants om eten te bestellen tijdens Halloween. 

1. Eethuis Medina, Eindhoven
Bij Eethuis Medina kun je een heerlijke Vega Couscous maaltijd bestellen. De couscous wordt gestoomd met verschillende groenten, zoals wortel, courgette en pompoen.  Als we aan Halloween denken, is pompoen niet te missen. Het is een symbool om de geesten weg te jagen. Een smaakvol gerecht met pompoen is dan ook een passend gerecht op 31 oktober.
 2. Lunch & More, Eindhoven
Bij Lunch & More kun je heerlijke soorten soep bestellen, zoals Pompoensoep met kip of Bospaddenstoelensoep. Ga je Halloween buiten vieren? Warm jezelf dan even op met de herfstsoepen van Lunch & More. Met een soepje vol vitamines kan jij je benodigde energie krijgen voor Halloween.
3. New York Pizza, Tilburg 
Bij New York Pizza kun je heerlijke Spooky Pizza’s bestellen. Dat past perfect bij een Horror filmavond of een feestje. Sidenote, versier je Pizza met diverse toppings om het nog gepaster te maken voor Halloween.
4. I Fratelli, Nuenen
Bij I Fratelli kun je heerlijke pasta bestellen. De Tortellini met paddenstoelen en truffel past perfect bij de herfst. Paddenstoelen groeien in de herfst. Voor liefhebbers is dit dus het seizoen om er volop van te genieten. Wil jij een romantische Halloween date, dan is dit de optie voor jou!
5. Spareribs Almere, Almere
Wil je met je familie en vrienden een Halloween Dinner houden? Bij Spareribs Almere kun je heerlijke Familie Spareribs Menu bestellen. Met dit uitgebreide menu hoef je zelf niks meer op tafel te zetten.
6. Snackbar De Banda, Almere
Bij Snackbar De Banda kun je heerlijke hotdogs bestellen. Met een beetje moeite kan je een enge look creëren. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine vierkant te snijden in de hotdog en met ketchup een bloed effect te geven. Tadaa, zo heb je een gesneden vinger in je broodje. Dat past perfect bij het thema Halloween!

Hotdog gesneden vingers

7. Mama Latina, Eindhoven
Borrelen tijdens het vertellen van spookverhalen of het kijken van een horrorfilm? Bij Mama Latina kan je een heerlijke borrelplank bestellen. Je kunt kiezen tussen een Clasico of Supreme box. Als je het een Halloween look wilt geven, kan je er Halloween versieringen bij doen zoals spinnen en skeletten.
8. Marmaris Bladel, Bladel
Marmaris Bladel is een restaurant met heel veel variatie in hun menu. Je kunt er terecht voor Shoarma, Kapsalon, Burgers, Pizza’s en pasta’s. Als je met een grote groep bent, is er bij Marmaris Bladel genoeg keus voor iedereen. Honger na het feesten? Marmaris Bladel staat voor je klaar.
9. Snoepdiscounter, Dordrecht
Niet te vergeten, snoep. Bistroo heeft de oplossing voor alles. Wordt er bij jullie veel aangebeld voor Trick or Treat? Dan is het belangrijk om voldoende voorraad te hebben. Wil je voordelig veel snoep bestellen? Dit kun je doen bij Snoepdiscounter. Je hebt namelijk silo’s met 150 snoepjes in een bak. Er is genoeg om te smullen dus!
10. Fruitfunk, Den Bosch
Minder suikers, maar toch genieten? Ook daar heeft Bistroo een oplossing voor. Wil jij een verantwoord alternatief bieden in plaats van snoep? Dit kan met Fruitfunk. Je kunt hier kiezen tussen fruit sticks, fruit bars en nog meer. Dit zijn erg lekkere snoepjes met natuurlijke ingrediënten. 

Met deze aanbevelingen hopen we dat jij extra lekker kan genieten van Halloween! Laat de magie van Halloween je fascineren terwijl je je verkleedt, snoep haalt en geniet van griezelige avonturen! Veel plezier en een spooktaculaire Halloween gewenst!

 

Gerelateerde artikelen: