Bezoek aan Restaurant de Orchidee: Een Aziatisch Paradijs

Dec 14, 2023
Gepubliceerd in: Food Review

Over Restaurant de Orchidee:

Dit restaurant, gevestigd in Eindhoven, onderscheidt zich door zijn toewijding aan verse ingrediënten. Het is een restaurant met een uitgebreid Aziatische menu. 
Bij Restaurant de Orchidee draait alles om versheid. 
Alle gerechten worden pas bereid nadat je hebt besteld, wat betekent dat je niet verser kunt krijgen dan dit! Van dagelijks verse groenten tot vlees, kipfilet en garnalen, elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd. 

Unieke aan Restaurant de Orchidee:

De trots van dit restaurant ligt in het feit dat ze geen smaakversterkers gebruiken. Daarnaast worden alle sauzen in eigen keuken gemaakt, wat elk gerecht een uniek karakter geeft dat verder gaat dan de traditionele smaken van een Aziatisch restaurant.
Bij Restaurant de Orchidee wordt aan verschillende dieetbehoeften gedacht. Het restaurant is melkvrij, glutenvrij, halal en biedt een breed scala aan veganistische en vegetarische gerechten, zowel voor afhalen, bezorgen als op de menukaart in het restaurant. 

Onze Ervaring:

Tijdens ons bezoek hebben we een aantal hoogtepunten van het menu mogen proberen. Het personeel is bereid om advies te geven bij twijfel over gerechten. Er is veel keus voor iedereen, zelfs als je een kieskeurige eter bent! Hier zijn enkele gerechten die een positieve indruk hebben achtergelaten: 

Kip Gyoza: De kipgyoza was echt heerlijk, knapperig van buiten en sappig van binnen! De smaak was verrukkelijk, met een heerlijke balans van kruiden. Zeker een aanrader voor liefhebbers van gyoza! Ook krijg je er huisgemaakte sambal bij. Voor de echte pittige liefhebbers is dit zeker een culinair hoogstandje. 

Gyoza

Garnalen in Chilisaus: De garnalen in chilisaus zijn een ware smaakexplosie! De combinatie van garnalen en verschillende soorten groenten maakte het gerecht fris. De smaak van de saus was perfect, pittige en zoete chilisaus die het gerecht echt tot leven bracht. Een absolute aanrader voor liefhebbers van een beetje pit en heerlijke zeevruchten!

Garnalen in Chilisaus

Nasi: Een klassieker waarbij je niet mis kan gaan! De licht plakkerige rijst is gemengd met heerlijke kruiden, groenten en ei wat het een perfect gerecht maakt. Met de Garnalen in Chilisaus was het zeker een heerlijke combinatie!

Nasi

Service:

Wat onze ervaring bijzonder maakte, was de persoonlijke service. Het personeel was direct beschikbaar, attent en het eten werd snel geserveerd. Er werd regelmatig gecheckt of alles naar wens was, wat de algehele ervaring zeer plezierig maakte. 

Conclusie:

Restaurant de Orchidee is een oase voor liefhebbers van Aziatische keuken die waarde hechten aan versheid, authenticiteit en een persoonlijke benadering. Met hun toewijding aan hoogwaardige ingrediënten en een unieke smaakbeleving is dit restaurant een must-visit! 
Onze dank gaat uit naar Restaurant de Orchidee voor hun gastvrijheid en de heerlijke gerechten die wij hebben gegeten! Wil jij ook genieten van de Aziatische keuken? Bekijk dan het volledige menu op de pagina van Restaurant de Orchidee via Bistroo! 

Ben je benieuwd naar meer reviews? Lees dan ook: 

Gerelateerde artikelen: