Deze vijf restaurants in Eindhoven hebben pizza's lekkerder dan Dominos

Dec 14, 2023
Gepubliceerd in: Eindhoven
Benieuwd naar restaurants in Eindhoven die lekkerder zijn dan Domino's? Vergeet de standaard ketens en laat je smaakpupillen eens verwennen door ambachtelijkheid en verse ingrediënten. Daarom hebben wij een lijstje samengesteld met pizzeria's die je zeker moet uitproberen.


I Fratelli
Pizza Fratelli
Een pizza restaurant waarvan de twee eigenaren hun roots hebben in Napels. De stad waar pizza vandaan komt! Maar dan naar Eindhoven gebracht. I Fratelli krijgt lovende recensies op Bistroo waardoor het een echte aanrader is, gasten gaven bijvoorbeeld aan: “Weer even een heerlijke Italiaanse maaltijd gehaald, niet twijfelen, gewoon bestellen :)” en “Heerlijk eten, zeer vriendelijke ambiance, aanrader!” Wil je jezelf dus eens verwennen, wacht niet en bestel die overheerlijke pizza’s snel en gemakkelijk op Bistroo.


Pizzeria La Vita è Bella

La Vita è Bella is een pizzeria in de buurt van het klokgebouw in Eindhoven, voor een typisch Italiaanse pizza moet je absoluut hier zijn. Het Italië-gevoel begint al als je binnenkomt, je wordt hartelijk verwelkomd met “Buonasera”. En dat waarderen de gasten ook, gasten gaven bijvoorbeeld aan: “Weer geweldig gegeten, elke keer als je hier komt ruik en proef je Italië!" en “Goede Italiaanse pizza, goed gemaakt deeg met smaak en goede ingrediënten." Door deze redenen kan dit restaurant niet ontbreken in deze lijst.


DOWN TOWN gourmet market

In de binnenstad van Eindhoven ligt deze markt. Een plek waar verschillende keukens samenkomen en de gezelligheid ervan afstraalt. De populairste keuken van de markt is de Italiaanse, althans volgens de gasten die een recensie schrijven. Bijvoorbeeld: "Absolute aanrader.” en “Heerlijk eten.” Een plek die je zeker eens moet uitproberen.


Mediterano
Pizza
De plek waar de mediterrane keuken samenkomt in een heerlijke culinaire ervaring. Gelegen in het hart van Eindhoven, biedt Mediterano een divers menu vol gerechten, maar de absolute uitblinkers zijn natuurlijk hun overheerlijke pizza’s. Vooral hun pizza mediterrane, een verrassing van het huis. Wil je hem eens uitproberen? Bestel deze dan gelijk op Bistroo.


Eethuis Atlas

Eethuis Altas is oorspronkelijk een Grieks restaurant, maar dat betekent niet dat ze geen overheerlijke pizza’s kunnen maken, volgens hun gasten. Bijvoorbeeld: “Goede shoarma en de pizza was volgens mijn vrouw de lekkerste, en lekker warm bij aankomst.” en “Kei lekker en super snel!”. Wil jij het ook eens proberen? Bestel dan gelijk op Bistroo.


Hebben we jou overtuigd om jezelf eens te verwennen? Ontdek dan de diverse smaken van Eindhoven en bestel vandaag nog die ambachtelijke verse pizza via Bistroo! 

Gerelateerde artikelen: