St. Joris Donateursactie

Helaas kan je niet meer bestellen.

Op 30 Maart worden alle bestellingen geleverd aan huis. Het is niet nodig om thuis te blijven de bestelling past in de brievenbus. U kan uit 3 smaken chocolade kiezen: puur notenmix, melk hazelnoot en wit caramel crunchy. Heeft u nog vragen mail gerust naar: donateursactie@stjoris.com

  • 5 reviews
  • Gesloten voor bezorging
  • 30 min.
Gesloten
St. Joris Donateursactie
Alleen bezorgen
Sponsorpakketten
Sponsorpakketten
Geen adres
Alleen bezorgen
Let op: U heeft nog geen locatie aangegeven. Klik hier om te kijken of dit restaurant bij u bezorgt.

Sponsorpakketten

verschillende sponsorpakketten
3 paasactie chocoladerepen
Doneer en kies 3 smaken naar keuze.
€ 17,50
3 paasactie chocoladerepen
2 paasactie chocoladerepen
Doneer en kies 2 smaken naar keuze.
€ 13,00
2 paasactie chocoladerepen
1 paasactie chocoladereep
Doneer en kies 1 smaak naar keuze.
€ 7,50
1 paasactie chocoladereep
vrije donatie
Wil je onze vereniging steunen, maar geen behoefte aan chocolade?
€ 1,00
vrije donatie

Veelgestelde vragen

Een vraag die er niet bij staat? Neem contact op met de klantenservice.


Kan ik mijn bestelling nog wijzigen nadat ik betaald heb?
Dit ligt aan de wijziging en het restaurant. Hiervoor kun je het beste telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer van St. Joris Donateursactie is +31629551709.
Bij wie kan ik terecht als er wat mis is met mijn bestelling?
Bel eerst het restaurant op via +31629551709. Mochten zij niet opnemen, of ze kunnen je niet helpen, neem dan contact op via de klantenservice. We gaan er dan meteen mee aan de slag en zoeken samen naar een fijne oplossing.
Wat zijn de openingstijden?
St. Joris Donateursactie is op dit moment
gesloten
voor bezorgingen. Bekijk alle openingstijden.

St. Joris Donateursactie 

St. Joris Donateursactie, gelegen in Hoogeloon aan de Volderstraat 10, is een uniek restaurant dat gespecialiseerd is in gerechten op basis van chocolade. Hun menu bevat een verscheidenheid aan chocoladerepen die beschikbaar zijn voor donatie, waaronder smaken zoals pure notenmix, melkhazelnoot en knapperige witte karamel. Deze verrukkelijke lekkernijen vallen onder de categorie desserts of zoetwaren en bieden een zoete verwennerij voor zoetekauwen.

Gevarieerd menu

Op Bistroo biedt de menukaart van St. Joris Donateursactie een scala aan mogelijkheden voor het doneren en selecteren van chocoladesmaken. Klanten kunnen kiezen uit 3, 2 of 1 paaschocoladerepen in smaken als pure notenmix, melkhazelnoot en witte karamel knapperig. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een gratis donatie om de vereniging te steunen. De paaschocoladerepen lijken een publiekslieveling, aangezien ze in verschillende hoeveelheden prominent aanwezig zijn voor donatie.

Voor wie vanuit het comfort van zijn eigen huis wil genieten van de chocoladecreaties van St. Joris Donateursactie, biedt het restaurant een bezorgservice. Alle bestellingen worden op 30 maart bezorgd, met het gemak dat ze in de brievenbus van de klant passen. In geval van vragen of opmerkingen over de bestelling verstrekt het restaurant contactgegevens voor eenvoudige communicatie. Houd er rekening mee dat het restaurant momenteel gesloten is voor bezorgingen, maar houd ons in de gaten voor updates over wanneer de service wordt hervat.

Bestellen via Bistroo


Geniet van de rijke en decadente smaken van de chocoladecreaties van St. Joris Donateursactie door te bestellen via Bistroo. Of u nu uw zoete trek wilt stillen of een goed doel wilt steunen, dit restaurant biedt een unieke eetervaring die zeker een blijvende indruk zal achterlaten. Mis deze kans niet en geniet van deze heerlijke chocoladelekkernijen, direct bij je thuisbezorgd in Hoogeloon.

Located in Hoogeloon on Volderstraat 10, St. Joris Donateursactie is a unique restaurant that specializes in chocolate-based dishes. Their menu features a variety of chocolate bars available for donation, including flavors like pure nut mix, milk hazelnut, and white caramel crunchy. These delectable treats fall under the dessert or confectionery category, offering a sweet indulgence for those with a sweet tooth.