Beerze

Bier

Dé brouwerij van de Brabantse Kempen. Woensdag t/m vrijdag zijn we beschikbaar voor afhalingen en bezorgingen. Voor afhalingen gelieve contact op te nemen om een tijd af te spreken.

  • 0 reviews
  • Gesloten voor afhalen
  • Gratis bezorgen v.a. 60,00
  • € 7,95 en gratis afhalen
Open
Beerze
Afhalen
Bezorgen
Beers
Beers
Geen adres
Afhalen
Bezorgen

Beers

Beers
THE CLASSIC | 12 X 33CL
De Classic is gebaseerd op een familierecept uit 1930. Oom Piet, de vorige brouwmeester, noemde het simpelweg een landbier, een geliefd bier in de Brabantse Kempen en omstreken. Een karaktervolle dorstlesser met een milde bitterheid, een subtiel zuurtje van de tarwe en een frisse afdronk die uitnodigt tot een volgende slok. Een Kempische klassieker waarmee we proosten op de contente mens.
€ 30,00
THE BRAVE | 12 X 33CL
De Brave is gebaseerd op een familierecept uit 1948. De Beerze brouwmeester heeft het receptuur vertaald naar deze tijd. Ons familiegist, in combinatie met speciale Münchener en Vienna mouten, zorgen voor een smaakvol, volmondig en gebalanceerd bier. Licht fruitig aroma, droog in de afdronk met een spoortje zoet. Een goudblond bier met bravoure waarmee we proosten op de stille helden.
€ 35,00
THE BOLD | 12 X 33CL
De Bold is een stoutmoedige tripel die subtiel bitter van smaak is met een elegant complex hoparoma. Door te brouwen met hele hopbellen en hopbloemen ontstaat een delicaat bouquet van tropisch fruit en citrus gecombineerd met kruiden en bloemige tonen. De Bold is van oudsher een eerbetoon aan de hopoogst waarmee we proosten op het nieuwe jaar.
€ 40,00
THE NOBLE | 12 X 33CL
De quadrupel wordt niet voor niks de koning onder de bieren genoemd. Een nobel bier voor de verfijnde bierdrinker. Een koperen gloed onder een romige schuimkraag herbergt donker, rijp fruit in de neus met toetsen van mout en karamel in de mond. Met de Noble eren we onze voorouders en proosten we op de nieuwe generatie. De Noble is bekroond met de gouden medaille op de European Beer Star, een van de meest prestigieuze biercompetities ter wereld.
€ 45,00
PROMOTIE PAKKET
Een pakket met maar liefst 10 heerlijke Beerze’s, waaronder: 4x Classic (Landbier, 5,5%) 2x Brave (Golden Ale, 7,5%) 2x Bold (Tripel, 9,5%) 2x Noble (Quadrupel, 10%) Nu voor maar €25,- ipv €32,50.
€ 25,00
BOLD. BRAVE. BIERPAKKET.
Het Bold. Brave. Bierpakket. bevat de volgende parels: – The Classic – Landbier 5,5% – The Brave – Golden Ale 7,5% – The Bold – Tripel 9,5% – The Noble – Quadrupel 10% (Europees kampioen) LET OP: de prachtige geschenkdoos ontvang je alleen bij afhalen (kies bij het bestellen voor “ophalen bij de brouwerij”). Bij verzenden ontvang je uiteraard de bieren maar in een speciale verzenddoos om breuk te voorkomen.
€ 14,95

Veelgestelde vragen

Een vraag die er niet bij staat? Neem contact op met de klantenservice.


Kan ik mijn bestelling nog wijzigen nadat ik betaald heb?
Dit ligt aan de wijziging en het restaurant. Hiervoor kun je het beste telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer van Beerze is +31497745533.
Bij wie kan ik terecht als er wat mis is met mijn bestelling?
Bel eerst het restaurant op via +31497745533. Mochten zij niet opnemen, of ze kunnen je niet helpen, neem dan contact op via de klantenservice. We gaan er dan meteen mee aan de slag en zoeken samen naar een fijne oplossing.
Wat zijn de openingstijden?
Beerze is op dit moment
open
voor afhaalbestellingen en
open
voor bezorgingen. Bekijk alle openingstijden.
.