Zoeken
Bestel je favoriete eten in Schiedam
Markets

Krijg het bezorgd of haal het af

Eten bestellen in Schiedam: hoe werkt dat?

Popeye at altijd spinazie. Dat is toch saai altijd hetzelfde eten? Daarom biedt Bistroo veel verschillende restaurants aan voor jou om elke keer te variëren! Online eten bestellen bij Bistroo en thuis laten bezorgen in Schiedam. Of begroet de chef terwijl je je favoriete gerecht afhaalt.
Waar bestel je vaker? JJ’s Lunch en Catering? Of toch Afsana? Wat je stemming ook is, Bistroo is de plek voor eerlijk eten.

 1. Voer je adres in

 2. Kies een restaurant

 3. Vul je winkelmandje met eten

 4. Betaal en geniet!

De beste restaurants van Schiedam!

In Schiedam zijn er verschillende manieren om je honger te stillen en je dorst te lessen. We hebben vier van onze favoriete restaurants, speciaalzaken en horecagelegenheden in Schiedam op een rijtje gezet:

 1. JJ’s Lunch en Catering

 2. Capri Ijssalon

 3. Afsana

 4. Broodje Aap Lunchroom

Eten in Schiedam

Schiedam biedt een grote hoeveelheid variatie aan in gerechten, dus er is voor elke smaak wel wat wils. De gerechten variëren van een heerlijke lunch tot ambachtelijke ijs. Ben je nu nieuwsgierig wat Bistroo in Schiedam te bieden heeft? Bekijk dan snel Bistroo

Voordelen van eten bestellen bij Bistroo

Zin om een avondje lekker te eten, maar niet zelf willen koken? Er is altijd wel een reden om online eten te bestellen in plaats van zelf te koken. Of het nu gaat om vis, vlees, vegetarisch of veganistisch eten, het lekkerste eten vind je bij Bistroo.

Voordelen van Bistroo:

 • Geen transactiekosten

 • Veilige betaalmethode

 • Snelle klantenservice

 • Eerlijke inkomsten voor het restaurant

Eet jij straks ook iets lekkers via Bistroo?

 

.