Mr. Boon

Koffie • Drinken

De lekkerste koffie drink je thuis!

Mr. Boon
Menu
Menu
Espresso Melange
Single Origin
Direct Trade
Proefpakketten

Espresso Melange

Melange uit verschillende regio's

Coppa Italia
Espresso Coppa Italia is een echte veelzijdige koffie, vol van smaak en beschikt over een perfect aroma. Door de veelzijdigheid kan deze espresso bestaande uit 100% Arabica bonen gemakkelijk de hele dag door gedronken worden. De pittige afdronk wordt gecombineerd met de volle aroma's met o.a. tonen van noten en chocolade. Deze espresso kan tevens perfect gebruikt worden als basis voor melkspecialiteiten als een cappuccino of een latte macchiato.
€ 6,25

Single Origin

Bonen uit één land

Colombian Diamond
De Colombian Diamond is een volle, stevige koffie met een milde smaak. Deze koffie bevat tonen van noten en chocolade. Deze koffie is uitermate geschikt voor alle zetmethoden en kan dus perfect gebruikt worden als filterkoffie, maar ook heerlijk als espresso. 
€ 6,95
Costra Rica Original
Deze prettige en mild zoete koffie brengt balans met zich mee. De Costa Rica Original is een perfecte koffie om de gehele dag te drinken. Door zijn tonen van noten en chocolade kan in veel verschillende vormen gedronken worden. Denk hierbij aan Filterkoffie of Espresso. Ook in melkspecialiteiten als cappuccino stelt deze boon zeker niet teleur.
€ 6,95
Ethiopian Breeze
Deze lichte en frisse smaaksensatie laat je genieten van een vol aroma waarin frisse fruittonen en zoete chocoladeachtige smaken de boventoon voeren. 
€ 6,95

Direct Trade

Rechstreeks van de bron!

Peruvian Sweetness
De Peruvian Sweetness zit vol met verschillende aroma's als cacao, chocolade en rode bessen. De zoete bloemachtige tonen zorgen voor een de perfecte balans. Deze koffie is in één woord genieten. Hij komt het beste tot zijn recht als espresso maar is ook zeker erg speciaal als filterkoffie.
€ 7,25

Proefpakketten

Combinaties van verschillende bonen

Proefpakket Single Origin
1x Colombian Diamond 250gr 1x Ethiopian Breeze 250gr 1x Costa Rica Original 250gr
€ 20,85
Proefpakket Single origin + Direct trade
1x Colombian Diamond 250gr 1x Costa Rica Original 250gr 1x Ethiopian Breeze 250gr 1x Peruvian Sweetness 250gr
€ 28,10
Vul je adres in
Bewerken
.