Eten bestellen? Dat doe je gemakkelijk en snel op Bistroo.nl

video bla bla

Eten bestellen bij Bistroo.nl, maar wie zijn wij?

Bistroo.nl is hét volgende generatie online foodplatform. Ontworpen om de consument te dienen met een all-in-one food experience. Of je nu op zoek bent naar je volgende bereide maaltijd, versproducten voor thuis, eerlijke restaurant- of gerecht beoordelingen, keuzesuggesties, aanbiedingen of nieuwe food ervaringen. We hebben het allemaal voor jou: van Italiaans eten tot aan simpele hamburgertenten. Bistroo is dé online plek binnen handbereik waar je terecht kan voor alles rondom lekker eten!

Waarom eten bestellen bij Bistroo.nl?

Met ons drukke leventje zijn we almaar op zoek naar meer gemak. Zeker op het gebied van voedsel zijn we meer en meer geneigd om maaltijden en/of boodschappen te laten thuisbezorgen, rechtstreeks tot je voordeur. Om ervoor te zorgen dat jij als consument één plek hebt waar je een voor jou persoonlijk geschikt aanbod krijgt aangeboden, hebben wij Bistroo.nl ontwikkeld als de ‘one-stop-shop’ voor de digitale en bewuste voedselconsument. Genieten van eten waar je maar wilt: dat is wat wij willen betekenen voor jou.

Cooking is all about people. Food is maybe the only universal thing that really has the power to bring everyone together. No matter what culture, everywhere around the world, people get together to eat. Guy Fieri

Jouw persoonlijke voedingsvoorkeuren

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren wordt een geschikt aanbod lekker eten gepresenteerd en zal je acties en promoties ontvangen die aansluiten bij jouw voedselwensen, zoals een Domino’s kortingscode of dagaanbieding. Als platform voor online eten bestellen, vinden wij het cruciaal om volledig neutraal en onafhankelijk het aanbod voor jou als individu te presenteren. Wij presenteren het aanbod op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en gedrag. En niet op een basis waarbij de meest betalende partij, of het product met de hoogste platformopbrengst, altijd maar bovenaan staat. Gezond eten bestellen, een vette hap of een lekker broodje: je vindt het allemaal op onze website. Jij bepaalt dus altijd zelf wat er past binnen jouw wensen en wij zorgen dat het geschikte aanbod bij je terecht komt door middel van een persoonlijke feed.

Eten bestellen zoals het hoort

Houd je meer van New York Pizza of kies je eerder voor een heerlijk broodje van de Subway? Wij bieden zoveel mogelijk inzicht in herkomst, ingrediënten, voedingswaarden en andere producteigenschappen zodat jij goed kan beoordelen of een product of dienst past bij je persoonlijke normen en waarden. Onze online community helpt je bij het maken van deze afweging door middel van geverifieerde reviews & ratings. Kortom: een neutraal en onafhankelijk platform waarbij je niet de zege van het platform of supermarktinkoper nodig hebt om te kunnen (ver)kopen op een eerlijk speelveld, maar uitsluitend de zege van de consument die past bij jouw product of dienst! Als platform kun je bij ons online eten bestellen dat toegankelijk is voor iedereen: jij als klant maar ook voor het bezorgrestaurant.

Wat maakt Bistroo.nl anders?

Wij oefenen, anders dan onze on- en offline concurrenten, geen invloed uit op prijs- en promotiebeleid van onze platformverkopers maar faciliteren uitsluitend. Wij werken met een lagere commissie dan onze concurrenten, hanteren geen betaaltermijnen maar werken met directe uitbetalingen en belonen de inbreng van onze online consumenten community. Bijvoorbeeld door het belonen van het ter beschikking stellen van je data, het schrijven van gewaardeerde reviews of het simpelweg uitnodigen van een vriend om de nieuwe, (h)eerlijke en transparante manier van eten bestellen te introduceren. Zo wordt online eten bestellen en je ervaringen delen pas echt leuk!