Duck Delivered

Vlees • Vlees, vis & vega

Ons eendenvlees is van topkwaliteit, ontzettend smaakvol en rijk aan Omega 3. Daar zorgen onze gepassioneerde boeren voor met liefde voor hun eenden. Volop ruimte om vrij te kunnen bewegen. Zo blijven onze eenden gezond. Duckdelivered.nl rechtstreeks van de boer tot aan jouw voordeur. In een gekoelde box om de kwaliteit en smaak te waarborgen zodat jij een smaakvol gerecht kan bereiden voor jezelf, je vrienden of je familie. Op de barbecue, in een zomerse salade, als fingerfood of maak een van de vele andere excellente variaties met eend. Eend smakelijk!

Duck Delivered
Menu
Menu
Eend

Eend

Assortiment ven de lekkerste eend,

Eendenborstfilet 2 stuks
Deze heerlijk malse eendenborst filet van ca. 200-250 gram per stuk wordt per 2 stuks verpakt en kost €9,00 per verpakking. Wist je dat eendenborst filet een goede vlees-vet verhouding heeft? Dit zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. En nog rijk aan Omega 3 vetten ook!
€ 9,00
Eendenbout 2 stuks
De eendenbouten zijn 200-250 gram per stuk, worden per 2 stuks verpakt en kosten €4,75 per verpakking. Door de mooie structuur van het dijbeenvlees is dit vlees zeer ‘zacht’ en mals. Het krokante huidje geeft de ultieme smaak van eend. Een echte klassieker!
€ 4,75
Hele eend 2.200 gram
Een hele eend is ca. 2.200 gram, wordt per stuk verpakt en kost €16,50. Een geweldig product om in de oven te bereiden en met je gezelschap van te genieten. Een eerlijk en heerlijk product van de Veluwe. Ervaar de verschillende vlees structuren van filet, bout en rug. Vergeet niet het vleesvocht te gebruiken als basis voor een saus of fond
€ 16,50
Eenden rollade 750 gram
Deze eendenrollade is 750 gram en kost €12,95 per verpakking en wordt direct na productie ingevroren zodat het zijn karakteristieke smaak houdt. Een lekker traditioneel product dat iedereen kent.
€ 12,95
Eendenburger 12 stuks
Je ontvangt voor €18,00 12 heerlijke eendenburgers in een tray. Een lekker, simpel en toegankelijk product dat iedereen lekker vindt. Wees de held en serveer de burgers met een pittige of zoete saus!
€ 18,00
Gerookte eendenborstfilet 200 gram
De Hollandse eendenborstfilet van ca. 180-220 gram wordt per stuk verpakt en kost €4,60 per verpakking. De eendenborstfilet is geïnjecteerd met een peper/zout oplossing en daarna gerookt op houtsnippers. Deze authentieke smaak wordt zeer gewaardeerd! Getrancheerde gerookte eendenborst doet het prima als voorgerecht, maar doet het er ook erg goed als borrelhapje.
€ 4,60
Eendenham naturel 450 gram €12,50
Een eendenham naturel van ca. 400-500 gram wordt per stuk verpakt en kost €12,50 per verpakking. Twee eendenborstfiletjes zijn gerold in een eenden huid, op smaak gebracht en gekookt. Dit product is heel erg mals, heeft de uitgesproken lekkere eenden smaak en kan geserveerd worden als borrelhapje, als maaltijdcomponent of gewoon lekker op de boterham.
€ 12,50
Eendenham peper 450 gram
Een eendenham peper van ca. 400-500 gram wordt per stuk verpakt en kost €14,00 per verpakking. Twee eendenborstfiletjes zijn gerold in een eenden huid, op smaak gebracht, gekookt en omhuld met een paspartout van diverse fijngemalen peperkorrels Dit product is heel erg mals, heeft de uitgesproken lekkere eenden smaak en kan geserveerd worden als borrelhapje, als maaltijdcomponent of gewoon lekker op de boterham.
€ 14,00
Vul je adres in
Bewerken
.