Goedegebuur

Meat

Beef Specialist Since 1950
  • 0 reviews
  • Closed for delivery
  • Free deliv. from 100,00
  • 3 working days
Open
Goedegebuur
Delivery only
Vlees
Vlees
No address
Delivery only
Warning: You didn't provide your location. Click here to check if this restaurant delivers to your area.

Vlees

Premium Cut Beef
Rib-eye steak (5x200 gram)
De Rib-eye steak is een heel mals stuk vlees dat iets steviger is met een fijne structuur en een beetje vet marmering. Marmering is een term die duidt op de aanwezigheid van vet in het vlees. Er zit ook een vetrandje aan wat je zeker niet moet verwijderen tijdens het bakken. Het vetrandje geeft namelijk meer smaak aan het vlees. Na het bereiden kan het vetrandje eventueel alsnog verwijderd worden.
€ 25,00
Rib-eye steak (5x200 gram)
Bavette steak (5x180 gram)
De Bavette zie je in Frankrijk vaak op het menu staan. De Bavette is een betaalbare delicatesse die ook steeds meer bekendheid in Nederland krijgt. Bavette is een prachtig stuk vlees en komt uit het dikste gedeelte van het rund. De Bavette wordt vaak medium rare gegeten.
€ 20,00
Bavette steak (5x180 gram)
Biefstuk steak (5x180 gram)
De biefstuk, misschien wel het meest gegeten stukje vlees, komt uit de dikke lende van het rund. Om precies te zijn uit het vaste deel van de rump. Na de ossenhaas en lendebiefstuk is deze biefstuk het meest malse deel van het rund. De biefstuk wordt vaak medium rare gegeten.
€ 20,00
Biefstuk steak (5x180 gram)
Entrecôte steak (5x200 gram)
De Entrecôte steak is een mager stuk vlees met een kleine vetrand als smaakdrager. Deze vetrand moet je zeker niet verwijderen tijdens het bakken, want dit geeft een heerlijke volle smaak aan het vlees. De entrecôte is over het algemeen vrij snel gaar en wordt bij voorkeur rosé gebakken en gegeten.
€ 25,00
Entrecôte steak (5x200 gram)
Ossenhaas (ca. 1,80kg)
De Ossenhaas is het meest gewaardeerde deel en duurste stuk vlees van het rund, omdat de Ossenhaas het zachtste deel van de rund is. Ossenhaas heeft een fijne structuur en bijna geen vet of bindweefsel waardoor het vlees botermals is. De Ossenhaas bestaat uit drie delen; de kop, het middenstuk en de punt en is geschikt om tournedos, kleinere medaillons of ossenhaaspuntjes van te snijden. Voor een pure intense vlees-smaakbeleving kies je voor de Ossenhaas. (Bakken, grillen, bbq)
€ 60,00
Ossenhaas (ca. 1,80kg)
Rib-eye premium (ca. 1,25kg)
De premium Rib-eye is één van de meest populaire biefstuksoorten op de markt in Nederland. Premium kwaliteit betekend dat deze Rib-eye extra gemarmerd is waardoor het vlees nog sappiger en malser blijft tijdens het bakken. Gemarmerd is een term die duidt op de aanwezigheid van vet in het vlees. Deze Rib-eye kan op vele verschillende manieren worden bereid. Bakken, (steen)grillen, in de oven braden en op de barbecue. (Bakken, grillen, bbq)
€ 40,00
Rib-eye premium (ca. 1,25kg)
Picanha AA (ca. 1,5kg)
De Picanha is in Zuid-Amerika al jaren lang enorm populair en het meest gegeten stuk rundvlees. Ook in Nederland maken steeds meer vleesliefhebbers kennis met dit prachtige product en dat is niet voor niets. Je vindt de Picanha bij het rund in het staartstuk. Hoe meer naar de punt toe, hoe zachter het vlees. Let bij de aanschaf van het vlees op de aanwezigheid van de vetkap, dit is belangrijk omdat deze vetkap veel smaak afgeeft aan het vlees. De Picanha is ook zeer geschikt voor op de barbecue. (Bakken (bij geportioneerd stuk), grillen, bbq, oven. Langzaam garen/smoren)
€ 40,00
Picanha AA (ca. 1,5kg)
BBQ Entrecote (ca. 1kg)
De "BBQ Entrecote" of "Punta de Lomo" (het eindstuk van de entrecote) is een mals stuk vlees dat iets steviger is met een fijne structuur. Het gewicht van één stuk is ongeveer 1 kg en leent zich perfect om in zijn geheel op de barbecue te bereiden. Deze entrecote heeft een lichte marmering. Marmering is een term die duidt op de aanwezigheid van vet in het vlees. Er zit ook een vetrandje aan wat je zeker niet moet verwijderen tijdens het bereiden. Het vetrandje geeft namelijk meer smaak aan het vlees. Na het bereiden kan het vetrandje eventueel alsnog verwijderd worden. (Bbq, bakken, grillen)
€ 20,00
BBQ Entrecote (ca. 1kg)
Cote de boeuf (ca. 0,80kg)
Cowboy cut, Beef rib, Chuletón, Prime rib, Côte a l’os of Côte de Boeuf. Allemaal benamingen voor dit lekker stukje malse vlees met been. Het vlees bevat een fijne draad, is zacht en bevat een dun laagje vet. Het stuk been zorgt niet alleen voor een mooiere presentatie, het zorgt ook voor extra smaak; "The closer to the bone, the sweeter the meat" (Bakken, grillen, bbq)
€ 30,00
Cote de boeuf (ca. 0,80kg)
Stoofvlees (ca. 1,40kg)
Stoofvlees, runderpoulet, suddervlees is vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar. (Bakken, stoven, smoren)
€ 25,00
Stoofvlees (ca. 1,40kg)

Frequently asked questions

Your question not listed? Reach out using the customer service. .


Can I still make changes to my order after I have paid?
That depends on the changes and on the restaurant's policy. It would be best to call them. The phone number of Goedegebuur currently is +31102452600.
Who should I contact if something is wrong with my order?
Try to reach the restaurant first using their phone number: +31102452600. If you cannot reach them or they are unable to help you, please reach out to us using the customer service. Together, we will look for a suitable solution.
What are the opening hours?
Goedegebuur is currently
open
for deliveries. View all opening hours.
.