Paulies Ginger

Juices & smoothies

Paulies Ginger draait om smaak. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste producten: gember uit Peru en China, citroenen uit Italië, agave uit Mexico, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko.

Paulies Ginger
Menu
Menu
Paulies Ginger juice

Paulies Ginger juice

Vóór 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!

Paulies Ginger - Original (700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember uit Peru en China, citroenen uit Italië, agave uit Mexico, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak.
€ 24,95
Paulies Ginger - Kurkuma (700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember en kurkuma uit Peru en China, kurkuma uit Peru, citroenen uit Italië, agave uit Mexico, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak.
€ 24,95
Paulies Ginger - Kurkuma (200 ml)
Paulies Ginger draait om smaak. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember uit Peru en China, kurkuma uit Peru, citroenen uit Italië, agave uit Mexico, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak.
€ 12,95
Paulies Ginger - Original (200 ml)
Paulies Ginger draait om smaak. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste producten: gember uit Peru en China, citroenen uit Italië, agave uit Mexico, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak.
€ 12,95
Paulies Ginger - Original Raw (700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak, deze RAW variant bevat geen agave, hierdoor is de smaak echt puur natuur. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember uit Peru en China, citroenen uit Italië, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak. Deze Raw Variant bevat nog meer gember en geen Agave, 100 % suikervrij.
€ 24,95
Paulies Ginger - Kurkuma Raw (700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak, deze RAW variant bevat geen agave, hierdoor is de smaak echt puur natuur. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember en kurkuma uit Peru en China, citroenen uit Italië, specerijen en kruiden uit onder andere Marokko. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak. Deze Raw Variant bevat nog meer gember en nog meer kurkuma en geen Agave, 100 % suikervrij.
€ 24,95
Kado Original & Kurkuma (2x 700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak, hierdoor onze juice een echte smaakexplosie. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember en kurkuma uit Peru en China, citroenen uit Italië, agave en specerijen en kruiden. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak. Dit kado is origineel, gezond en superleuk om te geven. Proost!
€ 54,95
Kado Original & Kurkuma Raw (2x 700 ml)
Paulies Ginger draait om smaak, hierdoor is onze juice een echte smaakexplosie. De kwaliteit, natuurlijke oorsprong én passie, je proeft het gewoon! Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze ginger juice uitsluitend de beste biologische producten: gember en kurkuma uit Peru en China, citroenen uit Italië, en specerijen en kruiden, deze variant bevat GEEN Agave, hierdoor is deze compleet suikervrij. De smaak is hierdoor zuiver en scherp, een schte vitamineboost. En dankzij onze speciale slowjuice methode blijven de smaak en gezonde eigenschappen van de ingrediënten optimaal. Het resultaat is een toegankelijke en frisse ginger juice met een subtiel zuur accent voor nóg meer smaak. Dit kado is origineel, gezond en superleuk om te geven. Proost!
€ 54,95
Enter your address
Edit