Foodgasm

Indian • Dessert • Asian • Vegetarian

Experience Indian Cuisine Like Never Before

  • 0 reviews
  • Open
  • free takeaway
Open
Foodgasm
Takeaway only
Voorgerechten
Indiase chaats
Desi Chinese
Signature curry's
Signature biryani
Wekelijkse curry's
Brood en rijst
Combos
Naanza
Desserts
Frisdranken
Indiase dranken
Bier en wijn
Voorgerechten
Indiase chaats
Desi Chinese
Signature curry's
Signature biryani
Wekelijkse curry's
Brood en rijst
Combos
Naanza
Desserts
Frisdranken
Indiase dranken
Bier en wijn
No address
Takeaway only

Voorgerechten

Voorgerechten
Classic paneer tikka
Authentieke Indiase kwark gemarineerd in aromatische kruiden en tot in de perfectie gegrild. Mild kruidig.
€ 11,00
Afgani chicken tikka
Kip tikka met Afghaans geïnspireerde kruiden, voor een unieke en exotische smaak. Mild kruidig.
€ 12,00
Pepper chicken fry
Kip tikka gekruid met een overvloed aan zwarte peper, wat een krachtige en pittige kick oplevert. Mild kruidig.
€ 12,00
Paneer malai tikka
Paneerblokjes omhuld met een rijke malai-marinade (room), resulterend in een weelderig en smaakvol voorgerecht.
€ 11,00

Indiase chaats

Indiase chaats
Aloo papadi chaat
Krokante papadi gegarneerd met gekruide aardappelen, levendige chutneys en hartige yoghurt voor een heerlijke smaakexplosie. Niet pittig.
€ 5,00
Vada pav 1 stuks
Proef het iconische straatvoedsel uit Mumbai: een pittige aardappelknoedel in een zacht broodje, waardoor de perfecte mix van texturen en smaken ontstaat.
€ 4,00
Aloo tikki chaat
Ervaar de goedheid van knapperige aardappelpasteitjes versierd met zoete en pittige chutneys, yoghurt en een snufje chaat masala. Niet pittig.
€ 6,00
Samosa chaat
Deze chaat tilt de klassieke samosa naar een hoger niveau en bestaat uit verkruimelde samosa's, gegarneerd met dressings en een mengeling van verleidelijke kruiden. Mild pittig.
€ 6,00
Samosa 2 stuks
Goudbruine pakketjes gevuld met een verrukkelijke mix van gekruide aardappelen en erwten, met een heerlijke crunch bij elke hap. Mild pittig.
€ 5,00
Dahi bhalla
Geniet van zachte linzenknoedels gedrenkt in romige yoghurt en besprenkeld met zoete en pittige chutneys, waardoor een heerlijke smaaksensatie ontstaat. Niet pittig.
€ 6,00
Bhalla papadi chaat
Een heerlijke combinatie van zachte linzenknoedels, knapperige papadi en smaakvolle chutneys, Bhalla papadi chaat is een textuur- en smaakvolle verrukking.
€ 7,00
Raj kachori
Koninklijke Indiase chaat met grote krokante schaal, gevuld met gekruide aardappel, kikkererwten en een vleugje pittige tamarinde-dadelchutney en gekruide korianderchutney. Zoet, kruidig, pittig, alles in één hap.
€ 8,00
Pav bhaji
Een smaakvol en pittig Indiaas straatgerecht bestaande uit gepureerde groenten geserveerd met beboterde zachte boterachtige broodjes.
€ 8,00

Desi Chinese

Desi Chinese
Chicken manchurian
Gefrituurde kipdumplings geserveerd in een pittige en hartige saus met knoflook, gember, sojasaus en andere smaakmakers.
€ 12,00
Vegetable manchurian
Gefrituurde groentedumplings geserveerd in een pittige en hartige saus met knoflook, gember, sojasaus en andere smaakmakers.
€ 10,00
Chilli chicken
Kipblokjes roergebakken en omhuld met een pittige en pittige saus met groene pepers, knoflook en sojasaus, waardoor een hartig vegetarisch genot ontstaat.
€ 12,00
Chilli paneer
Blokjes paneer roergebakken en bedekt met een pittige en pittige saus met groene pepers, knoflook en sojasaus, waardoor een hartig vegetarisch genot ontstaat.
€ 10,00
Vegetable hakka noodles
Geroerbakte Chinese noedels met groenten met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 10,00
Chicken hakka noodles
Roergebakken Chinese noedels met kip met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 12,00
Egg hakka noodles
Roergebakken Chinese noedels met ei met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 11,00
Vegetable fried rice
Wokmix van rijst en groenten, doordrenkt met hartige sojasaus voor een snelle en smakelijke maaltijd.
€ 10,00
Egg fried rice
Wokmix van rijst en ei, doordrenkt met hartige sojasaus voor een snelle en smakelijke maaltijd.
€ 11,00

Signature curry's

Signature curry's
Butter chicken
Een fluweelzacht en rijk kipgerecht, een echte signature delicatesse. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Butter paneer
De vegetarische versie van de klassieker, met paneerblokjes in een heerlijke boterachtige jus. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Vegetable makhanwala
Een rijke en romige groentecurry, bekend om zijn boterzachte textuur en heerlijke smaken. Niet kruidig.
€ 14,00
Dhabha chicken curry
Authentieke en hartige kipcurry met robuuste kruiden, die doet denken aan de smaken van roadside dhabas. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Rajma masala
Geniet van de rijke en geruststellende smaken van Rajma masala, een Noord-Indiase delicatesse met bruine bonen gekookt in een weelderige jus op basis van tomaten, doordrenkt met aromatische kruiden voor een stevig en bevredigend gerecht. Geserveerd met rijst. Mild kruidig.
€ 14,00
Chicken chettinad
Proef de gedurfde en aromatische kruiden van Zuid-India in chicken chettinad, een smaakvol gerecht dat bekend staat om zijn vurige mix van smaken en malse kip. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Tamil chicken curry
Ervaar de authentieke smaak van Tamil Nadu met Tamil chicken curry, een verrukkelijk gerecht met sappige kip gekookt in een geurige mix van regionale kruiden. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om Malabar Parota als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Andhra chicken curry
Ga op een culinaire reis naar Andhra Pradesh met Andhra-kipcurry, een pittig en smaakvol kipgerecht dat de essentie van de Andhra-keuken weergeeft. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om Malabar Parota als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Vegetable korma
Geniet van de romige rijkdom van Vegetable korma, een heerlijke mengeling van groenten gestoofd in een heerlijke curry op basis van kokosnoot en cashewnoten, die de kunst van de Indiase smaken laat zien. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 14,00

Signature biryani

Signature biryani
Vegetable biryani
Ervaar een symfonie van aromatische kruiden en basmatirijst, verweven met kleurrijke groenten, in deze heerlijke vertolking van Plantaardige biryani.
€ 12,00
Chicken dum biryani
Geniet van de koninklijke smaken van Chicken dum biryani, een culinair meesterwerk waar sappige gemarineerde kip en geurige rijst langzaam tot in de perfectie worden gekookt, waardoor een gerecht ontstaat dat geschikt is voor royalty's.
€ 16,00

Wekelijkse curry's

Wekelijkse curry's
Palak paneer
Paneer blokjes gekookt in een levendige en voedzame curry op basis van spinazie. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Saag chicken
Kipcurry verrijkt met de goedheid van voedzame en smaakvolle spinazie. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Saag lamb
Lamscurry met de voedzame en smaakvolle toevoeging van saag (groen), zorgt voor een stevig en gezond gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 20,00
Paneer korma
Een vegetarische verrukking met paneer in een rijke en aromatische kormasaus. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Rogan josh (mutton curry)
Aromatische en smaakvolle curry met mals vlees, traditioneel bereid met lams- of geitenvlees. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Zeer kruidig.
€ 20,00
Chicken korma
Kipcurry in een luxe kormasaus, zorgt voor een rijke en bevredigende smaak. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Kadhai paneer
Paneercurry gekookt in een kadhai (wok) met aromatische kruiden, biedt een smaakvol en gestructureerd gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Kadhai chicken
Kipcurry gekookt in een kadhai met aromatische kruiden, waardoor een heerlijke en hartige ervaring ontstaat. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Kadhai vegetable
Een vegetarisch genot met diverse groenten gekookt in een kadhai met aromatische kruiden. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 14,00
Malai paneer kofta
Zachte paneerballetjes in een smaakvolle curry, een heerlijk en heerlijk vegetarisch gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen.
€ 16,00
Malai chicken kofta
Gehakte kipballetjes in een hartige curry, met een heerlijke vlezige twist. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen.
€ 18,00
Paneer do pyaaza
Paneercurry met een royale hoeveelheid uien, waardoor een smaakvol en aromatisch gerecht ontstaat. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Chicken do pyaaza
Kipcurry met dubbel zoveel uien, met een rijke en hartige smaak. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Mutton do pyaaza
Schapencurry met een overvloed aan uien, wat zorgt voor een stevige en smaakvolle ervaring. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 20,00
Paneer tikka masala
Een klassiek gerecht met paneer tikka in een rijke en smaakvolle masalasaus.
€ 16,00
Chicken tikka masala
Sappige kip-tikka in een romige en aromatische masalasaus, een populair Indiaas gerecht. Served with rice. Recommended to add Garlic nan as a side.
€ 18,00

Brood en rijst

Brood en rijst
Tandoori butter naan
Geniet van de heerlijke verrukkingen van Tandoori-boter-naan, een zacht en donzig Indiaas brood bestreken met boter, perfect om te genieten van de smaken van uw favoriete curries.
€ 3,00
Tandoori garlic naan
Breng uw eetervaring naar een hoger niveau met Tandoori-knoflooknaan, een geurig platbrood met knoflook, tot in de perfectie gebakken in de traditionele tandoor.
€ 3,00
Tandoori chilli garlic naan
Prikkel je smaakpapillen met Tandoori chili-knoflook-naan, een vurige draai aan de klassieke knoflook-naan en voegt een pittige kick toe aan je culinaire avontuur.
€ 3,00
Tandoori roti
Geniet van de eenvoud van Tandoori roti, een Indiaas basisbrood dat vakkundig in de tandoor is gebakken en een gezonde aanvulling is op een verscheidenheid aan gerechten.
€ 3,00
Tandoori cheese naan
Geniet van de decadentie van Tandoori-kaas-naan, een kaasachtige draai aan de traditionele naan, waarbij de rijkdom van gesmolten kaas wordt gecombineerd met de goedheid van tandoor bakken.
€ 3,00
Tandoori chilli cheese naan
Ervaar een pittige en kaasachtige fusie met Tandoori chili cheese naan, waarbij de hitte van pepers en de romige goedheid van gesmolten kaas bij elke hap samenkomen.
€ 3,00
Ghee rijst
Verwen uw smaakpapillen met de geurige en smaakvolle Ghee-rijst, een verrukkelijk gerecht waarbij aromatische basmatirijst doordrenkt is met de rijkdom van ghee voor een werkelijk geruststellende ervaring.
€ 3,00

Combos

Combos
Rajma met rijst
Rajma met rijst
€ 10,00
Chickpea masala
Chickpea masala
€ 10,00

Naanza

Naanza
Chicken tikka naanza
Mild gekruide kip tikka op naan.
€ 10,00
Butter chicken naanza
Rijk en romige butter chicken topping op naan. Mild gekruid.
€ 10,00
Creamy chicken naanza
Naanza met een romige kip twist, medium gekruid.
€ 10,00
Peri peri chicken naanza
Pittige peri peri kip op naan met een hoge pittigheid.
€ 10,00
Schezwan chicken naanza
Ervaar de smaken van Schezwan kip op naan met een pittige kick.
€ 10,00
Paneer tikka naanza
Naanza getopt met smaakvolle paneer tikka, mild gekruid.
€ 10,00
Paneer makhani naanza
Naan met heerlijke paneer makhani, mild gekruid.
€ 10,00
Peri peri paneer naanza
Naanza met peri peri paneer met een hoge pittigheid.
€ 10,00
Tandoori veggie naanza
Groente met tandoori smaken op naan, medium gekruid.
€ 10,00
Dal makhani naanza
Romige dal makhani naanza, romige zwarte linzen die urenlang langzaam zijn gegaard.
€ 10,00
Creamy paneer naanza
Naanza met romige paneer twist, medium gekruid.
€ 10,00

Desserts

Desserts
Moong dal halwa
Geniet van de decadente zoetheid van Moong dal halwa, een rijk en aromatisch dessert gemaakt van gouden linzen, ghee en een symfonie van smaakvolle kruiden.
€ 6,00
Gulab jamoon
Ervaar de onweerstaanbare charme van Gulab jamun, zachte en sponsachtige melkknoedels ondergedompeld in suikersiroop met rozensmaak, waardoor bij elke hap een zoete symfonie ontstaat.
€ 6,00
Rasmalai
Trakteer uzelf op de elegantie van Rasmalai, delicate kwarkknoedels gedrenkt in met saffraan doordrenkte melk, die een luxe en romige Indiase dessertervaring bieden.
€ 6,00

Frisdranken

Frisdranken
Coca-Cola 330ml
Coca-Cola 330ml
€ 2,00
Coca-Cola zero sugar 330ml
Coca-Cola zero sugar 330ml
€ 2,00
Spa blauw 500ml
6.00/l, 0,5l.
€ 3,00
Spa rood 500ml
6.00/l, 0,5l.
€ 3,00

Indiase dranken

Indiase dranken
Rose lassi
16.00/l, 0,25l. Geniet van de verfrissende essentie van Rose Lassi, een koel en aromatisch drankje op yoghurtbasis doordrenkt met de delicate smaak van rozen, voor een heerlijke en geurige ervaring.
€ 5,00
Mango lassi
16.00/l, 0,25l. Geniet van de tropische goedheid van Mango lassi, een zachte en romige mix van yoghurt en rijpe mango's, die een verfrissende en fruitige draai geeft aan de klassieke lassi.
€ 5,00

Bier en wijn

Bier en wijn
Kingfisher (18+)
Het is de onbetwiste monarch van de Indische brouwsels. Het is een verfrissend, fris en perfect gebalanceerd pils dat perfect samengaat met pittige curry's, zonnige dagen en een goed humeur. Pak een fles en laat de smaak van India je smaakpapillen prikkelen.
€ 3,00

Frequently asked questions

Your question not listed? Reach out using the customer service. .


Can I still make changes to my order after I have paid?
That depends on the changes and on the restaurant's policy. It would be best to call them. The phone number of Foodgasm currently is +31644829659.
Who should I contact if something is wrong with my order?
Try to reach the restaurant first using their phone number: +31644829659. If you cannot reach them or they are unable to help you, please reach out to us using the customer service. Together, we will look for a suitable solution.
What are the opening hours?
Foodgasm is currently
open
for takeaway orders. View all opening hours.

Order from Foodgasm restaurant via Bistroo

Are you a lover of Indian cuisine and looking for a restaurant that offers this specialty? Then you have come to the right place at Foodgasm restaurant! Through Bistroo you can easily order food online and have it delivered or picked up at Foodgasm restaurant. In this text you can read more about Foodgasm restaurant and how you can order here through Bistroo.

About Foodgasm restaurant

Foodgasm restaurant is an Indian restaurant located in Eindhoven, Netherlands. The restaurant is known for its specialization in Indian cuisine and offers an extensive menu of different dishes. Besides the restaurant you can also order online at Foodgasm restaurant through Bistroo.

Specialization in Indian cuisine

Indian cuisine is rich in flavors and spices and that is exactly what Foodgasm excels in. The restaurant offers a wide variety of dishes inspired by Indian cuisine. For example, you can choose from different types of curries, tandoori dishes and vegetarian dishes.

The menu of Foodgasm restaurant

On the menu of Foodgasm restaurant there are different starters, main dishes and desserts. For example, as a starter, you can choose the delicious Chicken angara tikka or the Vada pav. As a main course, the restaurant offers different curries such as the Kerala chicken curry and Dal makhani. In addition, you can also opt for the Soya chaap masala. All main dishes are served with naan bread. For dessert, the restaurant offers the Moong dal halwa and Ras malai, among others.

Order at Foodgasm via Bistroo

Would you like to order from Foodgasm restaurant via Bistroo? Then you can do so easily and quickly through the website or the app. In just a few clicks you have ordered your favorite dish and you can choose whether you want it delivered or pickup.

How does it work?

To order from Foodgasm restaurant through Bistroo, you first need to download the Bistroo app or go to the website. Then search for Foodgasm restaurant and you can view the menu. Choose your favorite dishes and add them to your cart. 

When you are done choosing your dishes, go to your cart and complete your order. Payment can be made using various payment methods, such as iDEAL and credit card. Once your order is confirmed, you will receive a confirmation email from Bistroo with all the details of your order.

Foodgasm also offers the option to pick up meals or have them delivered. If you choose to pick up your meal, you can easily pick it up at the restaurant at the appointed time. If you prefer to have your meal delivered, you can see the estimated delivery time when you place your order.

Whether you like spicy dishes or prefer something mild, there is something for everyone at Foodgasm restaurant. Be sure to try the Chicken angara tikka or the Kerala chicken curry, which are known for their unique taste and flavors.

Order from Foodgasm restaurant through Bistroo today and enjoy the delicious flavors of Indian cuisine!