Foodgasm

Indiaas • Dessert • Aziatisch • Vegetarisch

Experience Indian Cuisine Like Never Before

  • 0 reviews
  • Open
  • gratis afhalen
Open
Foodgasm
Alleen afhalen
Voorgerechten
Indiase chaats
Desi Chinese
Signature curry's
Signature biryani
Wekelijkse curry's
Brood en rijst
Combos
Naanza
Desserts
Frisdranken
Indiase dranken
Bier en wijn
Voorgerechten
Indiase chaats
Desi Chinese
Signature curry's
Signature biryani
Wekelijkse curry's
Brood en rijst
Combos
Naanza
Desserts
Frisdranken
Indiase dranken
Bier en wijn
Geen adres
Alleen afhalen

Voorgerechten

Voorgerechten
Classic paneer tikka
Authentieke Indiase kwark gemarineerd in aromatische kruiden en tot in de perfectie gegrild. Mild kruidig.
€ 11,00
Afgani chicken tikka
Kip tikka met Afghaans geïnspireerde kruiden, voor een unieke en exotische smaak. Mild kruidig.
€ 12,00
Pepper chicken fry
Kip tikka gekruid met een overvloed aan zwarte peper, wat een krachtige en pittige kick oplevert. Mild kruidig.
€ 12,00
Paneer malai tikka
Paneerblokjes omhuld met een rijke malai-marinade (room), resulterend in een weelderig en smaakvol voorgerecht.
€ 11,00

Indiase chaats

Indiase chaats
Aloo papadi chaat
Krokante papadi gegarneerd met gekruide aardappelen, levendige chutneys en hartige yoghurt voor een heerlijke smaakexplosie. Niet pittig.
€ 5,00
Vada pav 1 stuks
Proef het iconische straatvoedsel uit Mumbai: een pittige aardappelknoedel in een zacht broodje, waardoor de perfecte mix van texturen en smaken ontstaat.
€ 4,00
Aloo tikki chaat
Ervaar de goedheid van knapperige aardappelpasteitjes versierd met zoete en pittige chutneys, yoghurt en een snufje chaat masala. Niet pittig.
€ 6,00
Samosa chaat
Deze chaat tilt de klassieke samosa naar een hoger niveau en bestaat uit verkruimelde samosa's, gegarneerd met dressings en een mengeling van verleidelijke kruiden. Mild pittig.
€ 6,00
Samosa 2 stuks
Goudbruine pakketjes gevuld met een verrukkelijke mix van gekruide aardappelen en erwten, met een heerlijke crunch bij elke hap. Mild pittig.
€ 5,00
Dahi bhalla
Geniet van zachte linzenknoedels gedrenkt in romige yoghurt en besprenkeld met zoete en pittige chutneys, waardoor een heerlijke smaaksensatie ontstaat. Niet pittig.
€ 6,00
Bhalla papadi chaat
Een heerlijke combinatie van zachte linzenknoedels, knapperige papadi en smaakvolle chutneys, Bhalla papadi chaat is een textuur- en smaakvolle verrukking.
€ 7,00
Raj kachori
Koninklijke Indiase chaat met grote krokante schaal, gevuld met gekruide aardappel, kikkererwten en een vleugje pittige tamarinde-dadelchutney en gekruide korianderchutney. Zoet, kruidig, pittig, alles in één hap.
€ 8,00
Pav bhaji
Een smaakvol en pittig Indiaas straatgerecht bestaande uit gepureerde groenten geserveerd met beboterde zachte boterachtige broodjes.
€ 8,00

Desi Chinese

Desi Chinese
Chicken manchurian
Gefrituurde kipdumplings geserveerd in een pittige en hartige saus met knoflook, gember, sojasaus en andere smaakmakers.
€ 12,00
Vegetable manchurian
Gefrituurde groentedumplings geserveerd in een pittige en hartige saus met knoflook, gember, sojasaus en andere smaakmakers.
€ 10,00
Chilli chicken
Kipblokjes roergebakken en omhuld met een pittige en pittige saus met groene pepers, knoflook en sojasaus, waardoor een hartig vegetarisch genot ontstaat.
€ 12,00
Chilli paneer
Blokjes paneer roergebakken en bedekt met een pittige en pittige saus met groene pepers, knoflook en sojasaus, waardoor een hartig vegetarisch genot ontstaat.
€ 10,00
Vegetable hakka noodles
Geroerbakte Chinese noedels met groenten met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 10,00
Chicken hakka noodles
Roergebakken Chinese noedels met kip met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 12,00
Egg hakka noodles
Roergebakken Chinese noedels met ei met een heerlijke mix van smaken in een snel en bevredigend gerecht.
€ 11,00
Vegetable fried rice
Wokmix van rijst en groenten, doordrenkt met hartige sojasaus voor een snelle en smakelijke maaltijd.
€ 10,00
Egg fried rice
Wokmix van rijst en ei, doordrenkt met hartige sojasaus voor een snelle en smakelijke maaltijd.
€ 11,00

Signature curry's

Signature curry's
Butter chicken
Een fluweelzacht en rijk kipgerecht, een echte signature delicatesse. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Butter paneer
De vegetarische versie van de klassieker, met paneerblokjes in een heerlijke boterachtige jus. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Vegetable makhanwala
Een rijke en romige groentecurry, bekend om zijn boterzachte textuur en heerlijke smaken. Niet kruidig.
€ 14,00
Dhabha chicken curry
Authentieke en hartige kipcurry met robuuste kruiden, die doet denken aan de smaken van roadside dhabas. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Rajma masala
Geniet van de rijke en geruststellende smaken van Rajma masala, een Noord-Indiase delicatesse met bruine bonen gekookt in een weelderige jus op basis van tomaten, doordrenkt met aromatische kruiden voor een stevig en bevredigend gerecht. Geserveerd met rijst. Mild kruidig.
€ 14,00
Chicken chettinad
Proef de gedurfde en aromatische kruiden van Zuid-India in chicken chettinad, een smaakvol gerecht dat bekend staat om zijn vurige mix van smaken en malse kip. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Tamil chicken curry
Ervaar de authentieke smaak van Tamil Nadu met Tamil chicken curry, een verrukkelijk gerecht met sappige kip gekookt in een geurige mix van regionale kruiden. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om Malabar Parota als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Andhra chicken curry
Ga op een culinaire reis naar Andhra Pradesh met Andhra-kipcurry, een pittig en smaakvol kipgerecht dat de essentie van de Andhra-keuken weergeeft. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om Malabar Parota als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Vegetable korma
Geniet van de romige rijkdom van Vegetable korma, een heerlijke mengeling van groenten gestoofd in een heerlijke curry op basis van kokosnoot en cashewnoten, die de kunst van de Indiase smaken laat zien. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 14,00

Signature biryani

Signature biryani
Vegetable biryani
Ervaar een symfonie van aromatische kruiden en basmatirijst, verweven met kleurrijke groenten, in deze heerlijke vertolking van Plantaardige biryani.
€ 12,00
Chicken dum biryani
Geniet van de koninklijke smaken van Chicken dum biryani, een culinair meesterwerk waar sappige gemarineerde kip en geurige rijst langzaam tot in de perfectie worden gekookt, waardoor een gerecht ontstaat dat geschikt is voor royalty's.
€ 16,00

Wekelijkse curry's

Wekelijkse curry's
Palak paneer
Paneer blokjes gekookt in een levendige en voedzame curry op basis van spinazie. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Saag chicken
Kipcurry verrijkt met de goedheid van voedzame en smaakvolle spinazie. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Saag lamb
Lamscurry met de voedzame en smaakvolle toevoeging van saag (groen), zorgt voor een stevig en gezond gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 20,00
Paneer korma
Een vegetarische verrukking met paneer in een rijke en aromatische kormasaus. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 16,00
Rogan josh (mutton curry)
Aromatische en smaakvolle curry met mals vlees, traditioneel bereid met lams- of geitenvlees. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Zeer kruidig.
€ 20,00
Chicken korma
Kipcurry in een luxe kormasaus, zorgt voor een rijke en bevredigende smaak. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Niet kruidig.
€ 18,00
Kadhai paneer
Paneercurry gekookt in een kadhai (wok) met aromatische kruiden, biedt een smaakvol en gestructureerd gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Kadhai chicken
Kipcurry gekookt in een kadhai met aromatische kruiden, waardoor een heerlijke en hartige ervaring ontstaat. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Kadhai vegetable
Een vegetarisch genot met diverse groenten gekookt in een kadhai met aromatische kruiden. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 14,00
Malai paneer kofta
Zachte paneerballetjes in een smaakvolle curry, een heerlijk en heerlijk vegetarisch gerecht. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen.
€ 16,00
Malai chicken kofta
Gehakte kipballetjes in een hartige curry, met een heerlijke vlezige twist. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om naan als extra bijgerecht toe te voegen.
€ 18,00
Paneer do pyaaza
Paneercurry met een royale hoeveelheid uien, waardoor een smaakvol en aromatisch gerecht ontstaat. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 16,00
Chicken do pyaaza
Kipcurry met dubbel zoveel uien, met een rijke en hartige smaak. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 18,00
Mutton do pyaaza
Schapencurry met een overvloed aan uien, wat zorgt voor een stevige en smaakvolle ervaring. Geserveerd met rijst. Wij raden aan om knoflook naan als extra bijgerecht toe te voegen. Mild kruidig.
€ 20,00
Paneer tikka masala
Een klassiek gerecht met paneer tikka in een rijke en smaakvolle masalasaus.
€ 16,00
Chicken tikka masala
Sappige kip-tikka in een romige en aromatische masalasaus, een populair Indiaas gerecht. Served with rice. Recommended to add Garlic nan as a side.
€ 18,00

Brood en rijst

Brood en rijst
Tandoori butter naan
Geniet van de heerlijke verrukkingen van Tandoori-boter-naan, een zacht en donzig Indiaas brood bestreken met boter, perfect om te genieten van de smaken van uw favoriete curries.
€ 3,00
Tandoori garlic naan
Breng uw eetervaring naar een hoger niveau met Tandoori-knoflooknaan, een geurig platbrood met knoflook, tot in de perfectie gebakken in de traditionele tandoor.
€ 3,00
Tandoori chilli garlic naan
Prikkel je smaakpapillen met Tandoori chili-knoflook-naan, een vurige draai aan de klassieke knoflook-naan en voegt een pittige kick toe aan je culinaire avontuur.
€ 3,00
Tandoori roti
Geniet van de eenvoud van Tandoori roti, een Indiaas basisbrood dat vakkundig in de tandoor is gebakken en een gezonde aanvulling is op een verscheidenheid aan gerechten.
€ 3,00
Tandoori cheese naan
Geniet van de decadentie van Tandoori-kaas-naan, een kaasachtige draai aan de traditionele naan, waarbij de rijkdom van gesmolten kaas wordt gecombineerd met de goedheid van tandoor bakken.
€ 3,00
Tandoori chilli cheese naan
Ervaar een pittige en kaasachtige fusie met Tandoori chili cheese naan, waarbij de hitte van pepers en de romige goedheid van gesmolten kaas bij elke hap samenkomen.
€ 3,00
Ghee rijst
Verwen uw smaakpapillen met de geurige en smaakvolle Ghee-rijst, een verrukkelijk gerecht waarbij aromatische basmatirijst doordrenkt is met de rijkdom van ghee voor een werkelijk geruststellende ervaring.
€ 3,00

Combos

Combos
Rajma met rijst
Rajma met rijst
€ 10,00
Chickpea masala
Chickpea masala
€ 10,00

Naanza

Naanza
Chicken tikka naanza
Mild gekruide kip tikka op naan.
€ 10,00
Butter chicken naanza
Rijk en romige butter chicken topping op naan. Mild gekruid.
€ 10,00
Creamy chicken naanza
Naanza met een romige kip twist, medium gekruid.
€ 10,00
Peri peri chicken naanza
Pittige peri peri kip op naan met een hoge pittigheid.
€ 10,00
Schezwan chicken naanza
Ervaar de smaken van Schezwan kip op naan met een pittige kick.
€ 10,00
Paneer tikka naanza
Naanza getopt met smaakvolle paneer tikka, mild gekruid.
€ 10,00
Paneer makhani naanza
Naan met heerlijke paneer makhani, mild gekruid.
€ 10,00
Peri peri paneer naanza
Naanza met peri peri paneer met een hoge pittigheid.
€ 10,00
Tandoori veggie naanza
Groente met tandoori smaken op naan, medium gekruid.
€ 10,00
Dal makhani naanza
Romige dal makhani naanza, romige zwarte linzen die urenlang langzaam zijn gegaard.
€ 10,00
Creamy paneer naanza
Naanza met romige paneer twist, medium gekruid.
€ 10,00

Desserts

Desserts
Moong dal halwa
Geniet van de decadente zoetheid van Moong dal halwa, een rijk en aromatisch dessert gemaakt van gouden linzen, ghee en een symfonie van smaakvolle kruiden.
€ 6,00
Gulab jamoon
Ervaar de onweerstaanbare charme van Gulab jamun, zachte en sponsachtige melkknoedels ondergedompeld in suikersiroop met rozensmaak, waardoor bij elke hap een zoete symfonie ontstaat.
€ 6,00
Rasmalai
Trakteer uzelf op de elegantie van Rasmalai, delicate kwarkknoedels gedrenkt in met saffraan doordrenkte melk, die een luxe en romige Indiase dessertervaring bieden.
€ 6,00

Frisdranken

Frisdranken
Coca-Cola 330ml
Coca-Cola 330ml
€ 2,00
Coca-Cola zero sugar 330ml
Coca-Cola zero sugar 330ml
€ 2,00
Spa blauw 500ml
6.00/l, 0,5l.
€ 3,00
Spa rood 500ml
6.00/l, 0,5l.
€ 3,00

Indiase dranken

Indiase dranken
Rose lassi
16.00/l, 0,25l. Geniet van de verfrissende essentie van Rose Lassi, een koel en aromatisch drankje op yoghurtbasis doordrenkt met de delicate smaak van rozen, voor een heerlijke en geurige ervaring.
€ 5,00
Mango lassi
16.00/l, 0,25l. Geniet van de tropische goedheid van Mango lassi, een zachte en romige mix van yoghurt en rijpe mango's, die een verfrissende en fruitige draai geeft aan de klassieke lassi.
€ 5,00

Bier en wijn

Bier en wijn
Kingfisher (18+)
Het is de onbetwiste monarch van de Indische brouwsels. Het is een verfrissend, fris en perfect gebalanceerd pils dat perfect samengaat met pittige curry's, zonnige dagen en een goed humeur. Pak een fles en laat de smaak van India je smaakpapillen prikkelen.
€ 3,00

Veelgestelde vragen

Een vraag die er niet bij staat? Neem contact op met de klantenservice.


Kan ik mijn bestelling nog wijzigen nadat ik betaald heb?
Dit ligt aan de wijziging en het restaurant. Hiervoor kun je het beste telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer van Foodgasm is +31644829659.
Bij wie kan ik terecht als er wat mis is met mijn bestelling?
Bel eerst het restaurant op via +31644829659. Mochten zij niet opnemen, of ze kunnen je niet helpen, neem dan contact op via de klantenservice. We gaan er dan meteen mee aan de slag en zoeken samen naar een fijne oplossing.
Wat zijn de openingstijden?
Foodgasm is op dit moment
open
voor afhaalbestellingen. Bekijk alle openingstijden.

Bestel bij Foodgasm restaurant via Bistroo

Ben jij een liefhebber van de Indiase keuken en op zoek naar een restaurant dat deze specialiteit aanbiedt? Dan ben je bij Foodgasm restaurant aan het juiste adres! Via Bistroo kun je eenvoudig online eten bestellen en laten bezorgen of afhalen bij Foodgasm restaurant in Eindhoven. In deze tekst lees je meer over Foodgasm restaurant en hoe je hier kunt bestellen via Bistroo.

Over Foodgasm restaurant

Foodgasm restaurant is een Indiaas restaurant dat gevestigd is aan de Willemstraat in Eindhoven, Nederland. Het restaurant staat bekend om zijn specialisatie in de Indiase keuken en biedt een uitgebreid menu aan met verschillende gerechten. Naast het restaurant kun je bij Foodgasm restaurant ook online bestellen via Bistroo. Oorspronkelijk bevond het restaurant zich aan de Kruisstraat, maar sinds maar 2023 heeft een andere, ruimere locatie haar deuren geopend. Deze locatie wordt ook wel Foodgasm 2.0 genoemd.

Volgens eigenaar Suvi Muchhal biedt het nieuwe menu van het Indiase restaurant keuzes uit twee-, drie- of viergangenmenu's en een chef's tasting. Dit is een uniek aanbod in de Indiase keuken. Foodgasm 2.0 wil graag een nieuw en modern beeld van India laten zien, in plaats van het clichébeeld uit de jaren '80.

Suvi Muchhal legt uit dat India snel aan het veranderen is. Veel jonge Indiërs studeren in Europa en daardoor wordt India steeds meer verbonden met de rest van de wereld. Ook groeit het land snel en er komen veel nieuwe bedrijven bij. India wordt daarom ook wel de Silicon Valley van Azië genoemd.

Als voorbeeld noemt Suvi Muchhal zichzelf. Hij groeide op in Indore, centraal India en studeerde in Barcelona. Een stage in Eindhoven bracht hem naar Nederland en zo leerde hij Eindhoven kennen.

Foodgasm heeft chefs uit verschillende delen van India in dienst, die verschillende smaken en gerechten meebrengen uit hun regio. Suvi Muchhal legt uit dat niet alle Indiase gerechten pittig zijn. Er zijn ook licht pittige en zoete gerechten. De koks van Foodgasm passen hun gerechten niet aan naar de Nederlandse smaak, maar maken het gerecht zoals het hoort te zijn.

Specialisatie in de Indiase keuken

De Indiase keuken is rijk aan smaken en specerijen en dat is precies waar Foodgasm in uitblinkt. Het restaurant biedt een grote variatie aan gerechten aan die geïnspireerd zijn op de Indiase keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten curry's, tandoori gerechten en vegetarische gerechten.

Het menu van Foodgasm restaurant

Op het menu van Foodgasm restaurant staan verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor de heerlijke Chicken angara tikka of de Vada pav. Als hoofdgerecht biedt het restaurant verschillende curry's zoals de Kerala chicken curry en Dal makhani. Daarnaast kun je ook kiezen voor de Soya chaap masala. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met naan brood. Als nagerecht biedt het restaurant onder andere de Moong dal halwa en Ras malai aan.

Bestellen bij Foodgasm via Bistroo

Wil jij graag bestellen bij Foodgasm restaurant via Bistroo? Dan kan dat eenvoudig en snel via de website of de app. In slechts enkele klikken heb je jouw favoriete gerecht besteld en kun je kiezen of je het wilt laten bezorgen of afhalen.

Hoe werkt het?

Om te bestellen bij Foodgasm restaurant via Bistroo, moet je eerst de Bistroo-app downloaden of naar de website gaan. Vervolgens zoek je naar Foodgasm restaurant en kun je het menu bekijken. Kies je favoriete gerechten en voeg ze toe aan je winkelwagen. 

Als je klaar bent met het kiezen van je gerechten, ga je naar je winkelwagen en voltooi je je bestelling. Betaling kan worden gedaan met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL en creditcard. Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je een bevestigingsmail van Bistroo met alle details van je bestelling.

Foodgasm biedt ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Als je ervoor kiest om je maaltijd af te halen, kun je deze gemakkelijk ophalen bij het restaurant op het afgesproken tijdstip. Als je liever wilt dat je maaltijd wordt bezorgd, dan kun je de geschatte bezorgtijd zien bij het plaatsen van je bestelling.

Of je nu houdt van pittige gerechten of liever iets milds hebt, bij Foodgasm restaurant is er voor ieder wat wils. Probeer zeker eens de Chicken angara tikka of de Kerala chicken curry, die bekend staan om hun unieke smaak en aroma's.

Bestel vandaag nog bij Foodgasm restaurant via Bistroo en geniet van de heerlijke smaken van de Indiase keuken!