Zoeken
Breda
Markets

establishment suggestion

Mis je jouw favoriete restaurant of shop?

Laat het ons weten, dan gaan wij er achteraan.

Breda, gelegen in het hart van Noord-Brabant, is niet alleen een stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur, maar ook een waar gastronomisch paradijs. Met zijn rijke historie als voormalige residentie van de Nassau-dynastie en de indrukwekkende Grote Kerk die teruggaat tot de 15e eeuw, ademt Breda geschiedenis in elke straat en steeg. Maar dat is niet alles wat deze stad te bieden heeft.

Het Mastbos, een van de oudste naaldbossen in Nederland, omringt Breda en biedt een prachtige natuurlijke omgeving die contrasteert met de bruisende stadsdrukte. Dit groene juweel biedt inwoners en bezoekers de mogelijkheid om te ontsnappen aan de hectiek van het stadsleven en te genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Parel van het Zuiden

En laten we de culinaire schatten van Breda niet vergeten. Hier, waar Vincent van Gogh ooit zijn eerste adem haalde, wachten talloze gastronomische avonturen. Met beroemde brouwerijen zoals de Koninklijke Grolsch en Bierbrouwerij De Koninck en jaarlijkse evenementen zoals het Breda Jazz Festival en BredaPhoto, is de stad een smeltkroes van smaken en culturele diversiteit. Niet voor niets wordt Breda de Parel van het Zuiden genoemd.

Eten bestellen in Breda

Of je nu een drukke werkdag hebt gehad of gewoon wilt ontspannen, Breda heeft een schat aan eetgelegenheden die klaar staan om aan je culinaire wensen te voldoen. Met een paar klikken op je telefoon of computer, kun je genieten van smakelijke gerechten uit de hele wereld, rechtstreeks thuis bezorgd in je huis in Breda.

Breda's eetgelegenheden bieden een opmerkelijke verscheidenheid aan menu's. Of je nu zin hebt in pizza, sushi, burgers, of exotische gerechten, je zult nooit een tekort hebben aan keuzes. Of je nu liever in je luie stoel blijft zitten en op je bestelling wacht, of dat je even een luchtje wilt scheppen en je eten zelf wilt afhalen, Breda biedt beide opties. Het draait allemaal om jouw voorkeur en gemak.

Friet bestellen in Breda

Liefhebbers van friet kunnen hun hart in Breda ophalen. De stad telt vele friettenten en cafetaria's waar heerlijke, goudegele staafjes gebakken worden. In de friet-patat-discussie staat Breda trouwens aan de frietkant. In de Parel van het Zuiden zul je een licht opgetrokken wenkbrauw zien als je het over patat hebt.

Friet dus, eet je bijvoorbeeld bij Friet & Zo. Dit schattige zaakje in de wijk Boeimeer produceert heerlijke bakjes friet. Ook Frituur Christ, aande Keizerstraat, is een waar begrip in de stad. In een klein keetje worden verse aardappelen ter plekke verwerkt tot heerlijke frieten, al ruim 84 jaar. Generaties Bredanaars zijn groot geworden met friet van Christ.

Eten bestellen via Bistroo

Eetmomenten zijn in zowat elke cultuur belangrijk. Het maakt niet uit hoe druk de dag was, we komen samen om te eten. Bistroo verbindt restaurants aan mensen die eten willen bestellen, om hun eetmoment van die dag leuker, gezelliger en lekkerder te maken. Wil jij je eetmoment speciaal maken? Bestel dan eten in Breda via Bistroo. Goed nieuws: het is erg makkelijk.

  1. Open de website of app
  2. Vul je postcode en adres in
  3. Selecteer het restaurant waar je eten wil bestellen
  4. Kies je gerechten
  5. Kies je afhaal- of bezorgtijd en reken af
  6. Geniet samen van een heerlijke maaltijd

Bonus tip: zoek naar Bistroo op Spotify en zet een van onze playlists aan tijdens het wachten op je maaltijdbezorging. Je kunt kiezen uit o.a. een Italian playlist, een Karaoke playlist en een Kerst playlist. Meezingen mag!

.