Lekker Eten Bestellen in Almere: Probeer Deze Restaurants

Mar 29, 2022
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Heb je trek, maar geen zin om te koken? Dat is geen probleem als je in Almere woont! Eten bestellen bij je favoriete restaurants doe je in een mum van tijd met Bistroo. Bezorgen of afhalen, het kan allemaal. Weet je nog niet wat je vanavond wil eten? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

Hockey Lunch
Hockey Lunch is al jarenlang een begrip in Almere. Dagelijks serveren en bezorgen zij de lekkerste lunches. De heerlijke broodjes worden bezorgd tot aan jouw deur, of dat nou bij jou thuis of op kantoor is. Van belegde broodjes en gezonde wraps tot luxe bagels en verse smoothies, Hockey Lunch biedt het allemaal. Probeer eens het broodje avocado met gerookte kip of de wrap met honey bacon. Voeg daar een smoothie met tropisch fruit aan toe en de zomer komt in zicht!
.

Pizza Point
De lekkerste pizza van Almere bestel je natuurlijk bij Pizza Point. Zij zijn gespecialiseerd in pizza’s, pasta’s en calzones. Met alleen al meer dan 50 verschillende pizza’s om uit te kiezen, zit er zeker één voor jou bij. Van de klassieke Pizza Margharita tot aan verassende varianten zoals de Pizza Fantazia, Pizza Point heeft het allemaal. Toch nog keuzestress? Stel dan zelf je pizza samen en kies jouw favoriete toppings. Een keer iets anders dan pizza? Ga dan voor een van de diverse pasta’s!
.


Switie Almere
Wij krijgen geen genoeg van Chinees eten. En de Surinaamse keuken is heel divers. Bij Switie Almere vind je best of both worlds. Laat je verassen door de Surinaams-Chinese specialiteiten. Van heerlijke Surinaamse broodjes tot wokschotels en van diverse snacks tot complete Surinaams-Chinese maaltijden. Alles wordt uiteraard vers bereid. Eén ding is zeker, na een bestelling bij Switie Almere zul jij geen honger meer hebben!

.

Al Mare Restaurant
Als je nog niet zo goed weet waar je zin in hebt, kijk dan eens bij Al Mare Restaurant. Deze grillroom heeft het allemaal: van pizza’s tot kapsalons en van vleesschotels tot broodjes. Probeer eens de Amerikaanse of Mexicaanse spareribs. Geen fan van spareribs? Dan zijn er nog genoeg andere schotels om uit te kiezen. Allemaal geserveerd met je favoriete bijgerecht.                     
.
Flaming Bite
De authentieke Indiase keuken is natuurlijk niet te weerstaan. Flaming Bite serveert authentieke Indiase gerechten met de échte Tandoori smaak. Zo kun je kiezen uit een groot scala aan curry’s, allemaal met unieke smaken. Geserveerd met rijst de perfecte avondmaaltijd om samen te delen. Helemaal als je er een van de heerlijke Indiase snacks en naan brood bij besteld. Bovendien kent de Indiase keuken ook veel vegetarische gerechten, dus ook vegetariërs kunnen bij Flaming Bite goed terecht! Ga bijvoorbeeld voor één van overheerlijke curry’s met verse groenten en huisgemaakte paneer.
.

Ook zo’n zin gekregen in lekker eten? Haal dan nu bovenstaande restaurants in huis met Bistroo! Bestel t/m vrijdag 4 april eten in Almere en krijg korting op je bestelling! Eten thuis laten bezorgen met korting, wie wil dat nou niet? Op Bistroo.nl vind je heerlijke maaltijden en streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen.

Volg ons nu op onze socials!

Twitter
 
Instagram
 
Facebook

Gerelateerde artikelen: