Bestel online bij deze 5 restaurants in Amsterdam

Aug 26, 2021
Gepubliceerd in: Gerechten & Recepten
Amsterdam kent uiteraard ontelbaar veel verschillende soorten restaurants, lunchrooms, bars en cafés. Betrap jij jezelf erop dat je toch vaak bij dezelfde zaken eten besteld als je even geen zin hebt om te koken? Probeer eens wat anders! Bistroo maakt de keuze gemakkelijk: bestel eens bij één van deze vijf restaurants in Amsterdam.

CIRO1939
Waan je in Italië met de ambachtelijke pasta en pizza’s van CIRO1939. Iedere gerecht wordt uitsluitend met natuurlijke en ambachtelijke producten bereid, en dat proef je! Genuaanse pesto, Napolitaanse salami piccante, Toscaanse spianata romana of kappers uit Sicilië. Reis heel Italië door zonder een voet buiten de deur te zetten. Ook zo’n fan van truffelmayonaise? Probeer dan eens de Pizze Superiore Tartufo delicato. Of bestel de Italiaanse polpette (La Polpetta) en proef het recept van de Napolitaanse nonna van CIRO1939!

.

PokeCity Amsterdam
De Poke Bowl is oorspronkelijk een hoofdgerecht uit de traditionele Hawaiiaanse keuken. Overgewaaid uit de Verenigde Staten heeft het gerecht ook in Nederland de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. PokeCity Amsterdam specialiseert zich in de moderne Poke Bowl. De rijstbowl met in blokjes gesneden rauwe vis wordt aangevuld met groenten zoals zeewier, edamame, komkommer, avocado en nog veel meer. Kies één van de varianten van PokeCity of stel je eigen bowl samen.

.

Harmony Café Restaurant
De Nederlandse zomer laat nog wat te wensen over. Is het geen weer om zelf te barbecueën? Bestel dan online bij Harmony Café Restaurant. De heerlijke BBQ-gerechten worden geserveerd met nasi, bami, friet of pasta. Bovendien zijn de vleesgerechten 100% halal! Kun je niet kiezen? Probeer dan eens de Pasta BBQ supermix of ga voor een van de combinaties met cheese fries.

.
IJSBAART 
Op zoek naar een verantwoord dessert voor in de vriezer? Dan ben je bij IJSBAART aan het juiste adres. Het ambachtelijke ijs van IJSBAART wordt in eigen huis geproduceerd. De pure ijsjes op een stokje zijn er in diverse fruitige en romige varianten. Bovendien is een groot deel van de selectie ook vegan! Verantwoord genieten voor iedereen dus.

.

Bagel Best
De bagel is vooral bekend van de straathoeken van New York. Een vakantie naar New York zit er echter nog even niet in. Met Bagel Best haal je die heerlijke bagels gewoon in huis! De ambachtelijke bagel bakkerij bestaat al sinds 2001 en werkt uitsluitend met verse, biologische en seizoensgebonden producten. Dat kan alleen maar goed smaken! De opties zijn eindeloos, zo is er uiteraard de traditionele roomkaas, maar denk ook aan vis, kip of een van de diverse vegetarische opties. Liever zoet? Ook dan zit je goed bij Bagel Best.

.

Ook zo’n zin gekregen in lekker eten? Haal dan nu bovenstaande restaurants in huis met Bistroo! Op Bistroo.nl vind je heerlijke maaltijden en streekproducten van lokale ondernemers. Ga naar de homepage en vul je postcode in om direct te bestellen en volg ons nu op onze socials!
 
Twitter
 
Instagram
 
Facebook
 
Restaurant aanmelden

Gerelateerde artikelen: