Restaurant Crijns

Sauzen • Voorraadkast • Olie

De parel van de kempen

Restaurant Crijns
Menu
Menu
TASTE BY CRIJNS SAUS COLLECTIE
TASTE BY CRIJNS OLIJFOLIE

TASTE BY CRIJNS SAUS COLLECTIE

De huisgemaakte sauzen van chef Marc Crijns

Piccalilly mosterd
Een romige saus met pit, een fris zuurtje en een zoetige nasmaak. De piccalilly mosterd misstaat niet op een borrelplank met toastjes en kazen, maar kan ook prima gecombineerd worden met een overheerlijke zalmmoot. Of gewoon lekker op de boterham! (212ml)
€ 3,10
Mosterd dille
Ambachtelijke mosterd saus met verse dille. Heerlijke en veelzijdige saus, voor bij de vis, kaas of salade. (212ml)
€ 3,10
Kempische mosterd
Grove mosterd, zonder extra toevoegingen. Uitstekende combinatie met de hapjes van de borrelplank. Denk aan kazen, warme snacks, worst en groenten. Smaakvol en een aangenaam pitje. (212ml)
€ 3,10
Aceto honing
Het frisse en mooie zuurtje van de aceto gecombineerd met het zoetje van de honing, maakt deze saus erg bijzonder. Erg lekker bij de kaasplank, maar ook te gebruiken als salade dressing. (212ml)
€ 3,10
Smokey special
Rokerige saus op basis van piccalilly. Deze saus is prefect te gebruiken bij vlees, als basis op voor op de pizza en bij de borrelsnacks. (212ml)
€ 3,10
Asian fluffy
Piccalilly maar dan met een Oosters tintje. Deze bijzondere saus is fris, romig en heeft een klein zoetje. Lekker bij vis, kaas, groentendip en als dressing in de salade. (212ml)
€ 3,10
The kings choice
Piccalilly met tomaat, heerlijk romig met die echte tomaten flavour. Top op de pizzabodem, bij vis, snacks en ook als dressing in de salade. (212ml)
€ 3,10

TASTE BY CRIJNS OLIJFOLIE

Rijke extra vergine olijfolie voor diverse toepassingen

Arbequina olijfolie 200ml
Gemaakt van de olijven soort Arbequina. Deze pure olijfolie zonder toevoegingen heeft een milde smaak. Een topper als brooddip, als basis voor saladedressings en als kookolie. (200ml)
€ 6,95
Arbequina olijfolie 500ml
Gemaakt van de olijven soort Arbequina. Deze pure olijfolie zonder toevoegingen heeft een milde smaak. Een topper als brooddip, als basis voor saladedressings en als kookolie. (500ml)
€ 12,95
Vul je adres in
Bewerken
.