Bier bestellen?

Of kies uit één van de andere 25 categorieën met eten, drinken en boodschappen. Laat het bezorgen of haal het af.


Voer uw zipcode in

Best beoordeelde
bierwinkels in Nederland


Bekijk alle bierwinkels in je buurt

Bier bestellen – lekker makkelijk en snel via Bistroo


Het lekkerste bier bestel je online via Bistroo

Hé, biertjuh?! Stél je krijgt onverwacht bezoek, maar je hebt helemaal geen koude drankjes in huis. Geen nood, want via Bistroo kun je niet alleen online eten bestellen. Bij jouw maaltijd kun je net zo snel en eenvoudig bier laten brengen. Of kies je voor wijn bestellen? Vul je postcode in en je ontdekt welke ondernemers uit de buurt bier bezorgen. Snel bier bestellen, eenvoudig betalen… En voor je het weet, staat de bezorger op de stoep. Proost!

Tapas bestellen? Ook daarvoor gebruik je Bistroo!

Van koud blikje tot uitgebreid bierpakket gewoon jou thuisbezorgd

Je hebt trek in een koud biertje, surft naar Bistroo, bestelt online een sixpack en wat te eten en laat het thuisbezorgen. Hoe makkelijk kan het leven zijn? Online bier kopen doe je niet alleen in tijden van een lege koelkast. Wil je iemand verrassen en online een bierpakket bestellen? Ook dan ben je bij Bistroo aan het juiste adres. Van een lokaal gebrouwen biertje tot een uitgebreide box met speciaal bieren: online bier kopen en laten thuisbezorgen is in een paar klikken zó gedaan.

Vers gekoelde biertjes uit de regio

Heineken, Amstel, Bavaria of Jupiler. Welk biermerk heeft jouw voorkeur? Of je nu woont in Eindhoven, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam of kiest voor eten bestellen in Almere: veel ondernemers die zijn aangesloten bij Bistroo leveren bij hun bezorgmaaltijden ook koud bier. Klik op een restaurant en scroll door het menu. Meteen wordt duidelijk of je bij deze ondernemer online drank kunt bestellen. Denk niet alleen aan bier kopen, maar ook aan het online bestellen van koude cola of een fles wijn in combinatie met lekkere snacks of bestel er tapas bij. Tijd voor een relaxte avond!

De voordelen van bier bestellen via Bistroo

> Met Bistroo is jouw bier in een paar eenvoudige stappen besteld.
> Bestel waar, hoe en wanneer jij maar wilt.
> Je kunt altijd rekenen op een goedbereikbare, vriendelijke klantenservice.
> Bistroo rekent geen torenhoge commissies.
> Daardoor zijn zowel jij als de ondernemer verzekerd van een eerlijke prijs.

Zin in Bier?

Vul je adres in om lokale restaurants te vinden.

Bestel ook dit online:

.