The Meat Boys

Vlees • Vlees, vis & vega • Wijn • Bier, wijn & drank

TOPKWALITEIT VLEES AAN HUIS GELEVERD Wij importeren de beste kwaliteit rundvlees direct uit Zuid-Amerika, het meest smaakvolle Ibérico-vlees uit Spanje, lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en nog veel meer. En aangezien vlees en wijn hand in hand gaan, zijn wij de exclusieve importeur in Nederland van de topwijnen van wijnhuis Marianne uit Stellenbosch (Zuid-Afrika). Je koopt dus rechtstreeks in bij de importeur, waardoor wij onze producten kunnen voorzien van scherpe prijzen en enkel topkwaliteit aanbieden. The Meat Boys leveren in heel Nederland aan particulieren en de horeca. Door onze klanten de kwaliteit en service te verlenen die zij verwachten, bouwen The Meat Boys aan een persoonlijke en langdurige relatie. Ons rundvlees wordt gekoeld bij je aangeleverd. Je kunt het dus prima zelf portioneren, invriezen en minstens een jaar bewaren zonder kwaliteitsverlies. Het Ibérico-vlees en lamsvlees is standaard al ingevroren. Wil je je thuis uitsloven, geef je een barbecue of wil je in je restaurant of slagerij een heerlijk Zuid-Amerikaans stuk vlees aanbieden? Wij leveren van groot tot klein. Per doos of per stuk.

The Meat Boys
Menu
Menu
ARGENTIJNS GRASSFED RUNDVLEES
THE MEAT BOYS SPECIALS
URUGUAY GRAINFED RUNDVLEES
GEPORTIONEERD RUNDVLEES
THE IBERICO BOYS
THE LAMB BOYS
THE VEGAN BOYS
THE FISH BOYS
JAPANSE WAGYU-COLLECTIE
WIJNCOLLECTIE
THE MEAT BOYS BOXEN

ARGENTIJNS GRASSFED RUNDVLEES


RIB-EYE – V.A. CA. 2.3KG
Rib-Eye (grass-fed) De rib-eye is rundvlees dat afkomstig is van de rib van een rund, zonder bot. Het is bijzonder smaakvol door de vetmarmering en erg mals door de Argentijnse origine. Rib-eye is een premium stuk rundvlees en is in Nederland één van de meest gegeten soorten, samen met de entrecote en de ossenhaas. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Argentijnse rib-eye is dus ook erg mals.
€ 65,00
ENTRECOTE – CA. 3,6 KG
Entrecote (grass-fed) De entrecote is een smaakvol, mager stuk rundvlees met aan de zijkant een klein vetrandje wat voor extra smaak zorgt. Entrecote is een premium stuk rundvlees dat van de dunne lende gesneden is, het wordt daarom ook wel lendebiefstuk genoemd. Entrecote is in Nederland één van de meest gegeten soorten rundvlees, samen met de ossenhaas en de rib-eye. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Argentijnse entrecote is dus ook erg mals.
€ 65,00
OSSENHAAS – CA. 1,5 KG
Ossenhaas (grass-fed) Een ossenhaas wordt ook wel de runderhaas genoemd. De ossenhaas staat bekend als een luxe stuk vlees doordat het héél erg mals is, en er geen vet aan zit. Ossenhaas is een premium stuk rundvlees en is in Nederland één van de meest gegeten soorten, samen met de entrecote en de rib-eye. Van de ossenhaas kun je filet mignon of tournedos snijden. Het middenstuk wordt vaak gebruikt als chateaubriand. Het is eenvoudig te bereiden in de pan, op de barbecue of in de oven. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Argentijnse ossenhaas is dus ook erg mals.
€ 60,00
ENTRECOTE FAMILYPACK – V.A. CA. 1,0 KG
De entrecote is een smaakvol, mager stuk rundvlees met aan de zijkant een klein vetrandje wat voor extra smaak zorgt. Entrecote is een premium stuk rundvlees dat van de dunne lende gesneden is, het wordt daarom ook wel lendebiefstuk genoemd. Entrecote is in Nederland één van de meest gegeten soorten rundvlees, samen met de ossenhaas en de rib-eye. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Argentijnse entrecote is dus ook erg mals.
€ 35,00
PICANHA GRAIN FED – CA. 1.5KG – DIEPVRIES
Picanha/Staartstuk (graain-fed) De picanha, ook wel staartstuk genoemd, is misschien wel het smaakvolste stuk vlees uit ons assortiment. Het heeft een driehoekige vorm met bovenop een vet kap. Dit stuk vlees is erg bekend in Portugal en Brazilië. Maar we zien dat het nu ook steeds vaker wordt gegeten in Nederland! Op de website van de The Meat Boys vind je de bereidingswijze en recepten voor de picanha. Wij raden aan om dit stukje vlees in de oven of op BBQ te bereiden. The Meat Boys werken uitsluitend met mals en smaakvol rundvlees, de Argentijnse picanha/staartstuk is erg smaakvol. En als deze goed bereid wordt, ook nog eens mals!
€ 35,00

THE MEAT BOYS SPECIALS


JAMÓN DE CEBO IBÉRICO INCLUSIEF STANDAARD EN MES!
Deze Iberico poot is een echte eye-catcher in huis en bevat heerlijke ham van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren de poot inclusief standaard en een bijpassend mes. De Iberico varkens zijn gevoed met granen en maïs. CA. 8KG
€ 325,00
SERRANO HAM GRAN RESERVA – CA. 7,75KG INCLUSIEF MES EN STANDAARD
Wat een exemplaar! Deze ca. 7,75KG Serrano Ham is van de allerbeste kwaliteit en heeft maar liefst 22 maanden gerijpt. Deze ham is een van de beste onder de Serrano Ham. Langer gerijpt = beter voor de smaak! Het rijp proces is het belangrijkste bij de Serrano poten. Deze poot wordt geleverd inclusief hamsnijmes en standaard
€ 169,50
CÔTE DE BOEUF – V.A. 1000 GR.
Onze Côte de Boeuf is afkomstig van Nederlandse/Ierse runderen. Omdat er vanuit Zuid-Amerika geen vlees met been geïmporteerd mag worden zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. En die hebben we gevonden! Want dit is écht een waanzinnig stuk vlees. De beste stukken worden speciaal voor The Meat Boys geselecteerd. Erg indrukwekkend om te bereiden op de barbecue, maar ook zeker geschikt voor in de pan. (Diepvries)
€ 49,50
TOMAHAWK CA. 1,9 KG
Onze Tomahawk is afkomstig van Nederlandse runderen. Omdat er vanuit Zuid-Amerika geen vlees met been geïmporteerd mag worden zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. En die hebben we gevonden! Want dit is écht een waanzinnig stuk vlees. De beste stukken worden speciaal voor The Meat Boys geselecteerd. Erg indrukwekkend om te bereiden op de barbecue! (Diepvries)
€ 75,00
SHORT-RIBS CA. 2,25KG
De Black Angus short-ribs uit Australië zijn een echte verwennerij. Het vlees van dit graan gevoerde vee zit vol smaak en structuur. Een super product voor de mooie low-and-slow sessies. Lekker lang wachten op het eindresultaat en genieten maar! De short-ribs bestaat uit 1 stuk aan het stuk zitten 3 botten met daaraan het heerlijke vlees. (diepvries -18c)
€ 57,50
LUXE GOURMETBOX VOOR 5 PERSONEN
Een gewone maaltijd is niet altijd geschikt voor elke gelegenheid. Soms heb je geen zin om zelf te koken, wat is er dan leuker dan gourmetten? Vooral met de feestdagen in het voor uitzicht. Daarom hebben wij nu een luxe gourmetschotel/ gourmetbox samengesteld. Deze box is gevuld met met enkel topkwaliteit producten zoals u van ons gewend bent! Deze box is voor 5 personen. Inhoud luxe gourmetbox: 5x80gr Uruguay grain fed biefstuk 5x50gr Black Angus burgers 5x Lamskotelet uit Nieuw-Zeeland 5x80gr Iberico gekruide braadworstjes 10x Black tiger prawns gepeld
€ 45,00
T-BONE CA. 500 GR.
De T-Bone is een bijzonder stuk vlees van Nederlandse oorsprong. Dit is speciaal geselecteerd voor The Meat Boys. Aan het T-vormige bot zit een stuk entrecote en ossenhaas. Erg indrukwekkend en smaakvol om te bereiden op de barbecue. (Diepvries)
€ 30,00
DIAMANTHAAS CA. 1,3KG – (DIEPVRIES)
De Diamanthaas is gesneden uit het zachtste deel van de schouder. Het is een bijzonder mals stuk vlees wat afkomstig is van onze Canadese Black Angus runderen. Dit vlees heeft een hele mooie marmering en is super mals. (diepvries -18c)
€ 29,50

URUGUAY GRAINFED RUNDVLEES


ENTRECOTE – CA. 4,3KG (GRAIN FED)
Entrecote (grain-fed) De entrecote is een smaakvol, mager stuk rundvlees met aan de zijkant een klein vetrandje wat voor extra smaak zorgt. Entrecote is een premium stuk rundvlees dat van de dunne lende gesneden is, het wordt daarom ook wel lendebiefstuk genoemd. Entrecote is in Nederland één van de meest gegeten soorten rundvlees, samen met de ossenhaas en de rib-eye. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse entrecote is dus ook erg mals.
€ 115,00
RIB-EYE – CA. 2.3KG (GRAIN FED)
Rib-Eye (grain-fed) De rib-eye is rundvlees dat afkomstig is van de rib van een rund, zonder bot. Het is bijzonder smaakvol door de vetmarmering en erg mals door de Argentijnse origine. Rib-eye is een premium stuk rundvlees en is in Nederland één van de meest gegeten soorten, samen met de entrecote en de ossenhaas. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse rib-eye is dus ook erg mals.
€ 85,00
OSSENHAAS – CA. 1.5KG (GRAIN FED)
Ossenhaas (grain-fed) Een ossenhaas wordt ook wel de runderhaas genoemd. De ossenhaas staat bekend als een luxe stuk vlees doordat het héél erg mals is, en er geen vet aan zit. Ossenhaas is een premium stuk rundvlees en is in Nederland één van de meest gegeten soorten, samen met de entrecote en de rib-eye. Van de ossenhaas kunt u filet mignon of tournedos snijden. Het middenstuk wordt vaak gebruikt als chateaubriand. Het is eenvoudig te bereiden in de pan, op de BBQ of in de oven. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse ossenhaas is dus ook erg mals.
€ 65,00
PICANHA – CA. 1,3KG (GRAIN FED)
Picanha/Staartstuk (grain-fed) De picanha ook wel staartstuk genoemd. Is misschien wel het smaakvolste stuk vlees uit ons assortiment. Het heeft een driehoekige vorm met bovenop een vet kap. Dit stuk vlees is erg bekend in Portugal en Brazilië. Maar we zien dat het nu ook steeds vaker wordt gegeten in Nederland! Op de website van de The Meat Boys vind je de bereidingswijze en recepten voor de picanha. Wij raden aan om dit stukje vlees in de oven of op de BBQ te bereiden. The Meat Boys werken uitsluitend met mals en smaakvol rundvlees, de Uruguayaanse picanha/staartstuk is dan ook erg smaakvol.
€ 39,50
ENTRECOTE FAMILYPACK CA. 1,2 KG (GRAIN FED)
BESCHRIJVING De entrecote is een smaakvol, mager stuk rundvlees met aan de zijkant een klein vetrandje wat voor extra smaak zorgt. Entrecote is een premium stuk rundvlees dat van de dunne lende gesneden is, het wordt daarom ook wel lendebiefstuk genoemd. Entrecote is in Nederland één van de meest gegeten soorten rundvlees, samen met de ossenhaas en de rib-eye. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse entrecote is dus ook erg mals.
€ 42,50
SUKADE – CA. 2 KG
Sukade (grain-fed) Sukade is een stevig stuk rundvlees uit de schouder van het rund. Uit de sukade kan je dus sukadelappen snijden, een bekend product bij de slager of supermarkt. Normaal gesproken is dit een harder stuk vlees, maar omdat onze sukade uit Uruguay komt en van Black Angus vee is, is het dus zachter dan bijvoorbeeld een Europese sukade. U kunt het dus ook gewoon in de pan bakken maar wij raden vooral aan om dit als slow-cooking-vlees te gebruiken, zoals een stoofpot or rendang. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse sukade is dus ook mals.
€ 31,50
FLANK STEAK (VINKENLAP) CA. 1,0 KG
De flank steak is een plat stuk vlees met een grove draad. Het wordt ook wel ‘’kleine bavette’’ genoemd. Het is qua smaak vergelijkbaar met de bavette, maar dan net iets intenser. Het is een klein stukje vlees en hierdoor dus zeer eenvoudig en snel te bereiden, zowel in de pan als op de barbecue. Zorg ervoor dat je tegen de draad in snijdt! Dit prachtige stukje vlees is afkomstig van grain-fed Angus runderen uit Uruguay, geïmporteerd onder ons eigen merk: Gran Carne Angus. Ons rundvlees wordt gekoeld bij u thuis geleverd, het is dus nog nooit ingevroren geweest.
€ 30,00
BAVETTE – CA. 1,0 KG (GRAIN FED)
Bavette (grain-fed) De bavette is een mager en plat stuk rundvlees. Het is vlees mee een lange grove draad, het heeft hierdoor een aparte en spannende structuur. Het heeft een bijzonder lekkere smaak en het ook nog eens mals! Bavette wordt steeds vaker in Nederland gegeten, een echte delicatesse. Wij adviseren de bavette kort in de pan te pakken en tegen de draad te snijden! The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Uruguayaanse bavette is dus ook mals.
€ 29,50

GEPORTIONEERD RUNDVLEES


OSSENHAAS GEPORTIONEERD – 5X 200GR
De ossenhaas is een luxe stuk vlees. Het is botermals en erg mager. De tournedos worden per 200gr verpakt en gevacummeerd. Let op dit product is ingevroren! Zuid-Amerikaans rundvlees staat bekend als het beste vlees ter wereld. Het staat bekend als mals en rijk van smaak. Waarom? Het antwoord ligt in de keten van de pampa tot op het bord. Het vlees is veelal afkomstig van de Aberdeen Angus runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven.
€ 60,00
ENTRECOTE FAMILYPACK – V.A. CA. 1,0 KG
De entrecote is een smaakvol, mager stuk rundvlees met aan de zijkant een klein vetrandje wat voor extra smaak zorgt. Entrecote is een premium stuk rundvlees dat van de dunne lende gesneden is, het wordt daarom ook wel lendebiefstuk genoemd. Entrecote is in Nederland één van de meest gegeten soorten rundvlees, samen met de ossenhaas en de rib-eye. Het is erg eenvoudig te bereiden in de pan of op de BBQ. The Meat Boys werken uitsluitend met mals rundvlees, de Argentijnse entrecote is dus ook erg mals.
€ 35,00
ENTRECOTE GEPORTIONEERD 4X250GR
De entrecote is heerlijk te bakken in de pan of op de BBQ. Deze entrecote is geportioneerd in stukken van 250 gram en afkomstig van runderen uit Argentinië. Zuid-Amerikaans rundvlees staat bekend als het beste vlees ter wereld. Het staat bekend als mals en rijk van smaak. Waarom? Het antwoord ligt in de keten van de pampa tot op het bord. Het vlees is veelal afkomstig van de Aberdeen Angus runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven. Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden.
€ 39,50
RIB-EYE GEPORTIONEERD 4X 250GR
De Rib-eye is heerlijk te bakken in de pan of op de BBQ. Deze rib-eye steaks zijn geportioneerd op 250gr en afkomstig van onze runderen in Argentinië. Zuid-Amerikaans rundvlees staat bekend als het beste vlees ter wereld. Het staat bekend als mals en rijk van smaak. Waarom? Het antwoord ligt in de keten van de pampa tot op het bord. Het vlees is veelal afkomstig van de Aberdeen Angus runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven. Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden.
€ 39,50

THE IBERICO BOYS


JAMÓN DE CEBO IBÉRICO INCLUSIEF STANDAARD EN MES!
Deze Iberico poot is een echte eye-catcher in huis en bevat heerlijke ham van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren de poot inclusief standaard en een bijpassend mes. De Iberico varkens zijn gevoed met granen en maïs. CA. 8KG
€ 325,00
SERRANO HAM GRAN RESERVA – CA. 7,75KG INCLUSIEF MES EN STANDAARD
Wat een exemplaar! Deze ca. 7,75KG Serrano Ham is van de allerbeste kwaliteit en heeft maar liefst 22 maanden gerijpt. Deze ham is een van de beste onder de Serrano Ham. Langer gerijpt = beter voor de smaak! Het rijp proces is het belangrijkste bij de Serrano poten. Deze poot wordt geleverd inclusief hamsnijmes en standaard
€ 169,50
IBERICO VARKENSRACK – CA. 2.5KG
Mooi braadstuk, perfect voor culinaire en BBQ bereidingen. Deze Iberico varkensrack komt van de Iberico varkens uit Spanje.
€ 65,00
IBERICO PROCUREUR – CA. 2,5 KG
Procureur (varkensnek) van het Spaanse Ibérico-varken is het mooie deel uit de hals van het varken. Heerlijk met vet doorregen, is dit een van de bekendste delen om lekker low en slow te bereiden. Procureur is een mooi gemarmerd stuk vlees en heel zacht van structuur. De procureur is vooral geschikt om op een lage temperatuur te laten garen. De procureur wordt veel gebruikt in de BBQ-scene en vaak gebruikt als pulled-pork. Het Ibérico-varkensvlees is uniek van smaak. Spaans Ibérico-vlees staat namelijk bekend om een nootachtige smaak. Dit vlees wordt ook wel het “Wagyu” onder het varkensvlees genoemd.
€ 52,50
SECRETO – CA. 900 GR
De secreto is het meest bewaarde geheim van de Iberico. Het is een speciaal stuk van de schouder en vol van smaak. Het vlees kent een goede marmering en is heerlijk voor op de grill of in de pan.
€ 34,50
RIBFINGERS – CA. 1 KG
Ribfingers zijn smakelijke stukjes varkensvlees wat langzaam gegaard moet worden. Ribfingers is een bijzonder product en wordt alleen uitgesneden bij Iberico varkens. Ribfingers zijn de stukken vlees die tussen de ribben zitten.
€ 22,50
IBÉRICO SOLOMILLO (VARKENSHAAS) CA. 750GR
Wij hebben weer een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment: Iberico Solomillo. Dit is het haasje van het beroemde Spaanse Ibérico-varken, die bekend staan om hun zwarte hoeven. Dit stuk vlees komt uit de rug van het varken en is super mooi dooraderd. Het is fijn van structuur, extreem mals en super smaakvol. Het kan op vele manieren bereidt worden en heeft weinig toevoegingen nodig. In de verpakking zitten 2 haasjes. (diepvries -18c)
€ 18,95
THE MEAT BOYS GEGAARDE SPARERIBS – 3,2,1 METHODE CA. 800GR
The Meat Boys spareribs Je bent van de Meat Boys gewend dat we voor kwaliteit staan, zo behoort onze voorgegaarde sparerib tot de top. Heb je geen tijd om ze zelf te maken dan kan je bij ons vanaf heden terecht voor de ultieme smaak ervaring. De Meat Boys spareribs zijn op ambachtelijke wijze gemaakt. Vanuit de smoker heeft deze het Amerikaanse 3,2,1 proces doorlopen. Gemarineerd, gerookt op eikenhout en 3 uur langzaam gegaard. Na het complete proces is deze met een heerlijk saus afgelakt. Waardoor deze ongeëvenaard lekker zijn en zo van het bot vallen. Daarbij is de Spare Rib makkelijk thuis te bereiden in de oven of op de barbecue. Alleen even opwarmen en je kan het gelijk serveren! 140C a 160C – 20 minuten.
€ 17,50
IBERICO PATA NEGRA – 100 GR
IBERICO PATA NEGRA – 100 GR€13,95 Pata negra is in sommige streken van Spanje, de gebruikte term voor de Spaanse iberico-ham die tot de beste rauwe hamsoorten wordt gerekend. De ham wordt voornamelijk in Zuidwest-Spanje geproduceerd. De naam pata negra is genoemd naar de zwarte poten van het varken.
€ 13,95

THE LAMB BOYS


LAMSRACK – CA. 900 GR
Nieuw-Zeelands lamsvlees is van een zeer hoge kwaliteit en erg populair onder vleesliefhebbers. De lammeren worden met zorg en op natuurlijke wijze gehouden, wat resulteert in een subliem product. Het mooie lamsvlees heeft een typerende smaak, dat op subtiele wijze aanwezig is. Een rack bestaat uit zeven botjes per rack. Het lamsrack is een zacht en mager stuk vlees, dat is gesneden uit de rug van het Nieuw-Zeelandse lam. De lammeren in Nieuw-Zeeland groeien buiten op en eten enkel gras. Door het klimaat en de vrije natuur hebben de lammeren een authentieke smaak en zijn ze zeer mals. Het lamsrack wordt ingevroren geleverd en zit verpakt per 2 racks. Totaal zijn dit 16 lamskoteletten. Wil je een heerlijk stuk lamsvlees bestellen, afkomstig uit Nieuw-Zeeland? Bestel dan nu bij The Meat Boys!
€ 39,50

THE VEGAN BOYS


VEGAN BURGER 8ST. – CA. 900 GR
Heerlijke Moving Mountain vegan burger gemaakt met de nieuwste food-tech innovaties, deze plant gebaseerde burger is niet te onderscheiden van echt en is 100% plantaardig. Dit is jouw nieuwe alternatief!
€ 24,50

THE FISH BOYS


REUZE BLACK TIGER PRAWNS CA.750
Reuze Black Tiger Prawns (6/8) met kop. Deze gamba’s hebben een sappige structuur. Gamba’s met kop zijn bijzonder goed voor de grill of barbecue. Tevens zijn hele gamba’s een leuke presentatie voor een diner. Rauwe gamba’s zijn erg snel klaar (binnen 3-4 minuten) en zijn geschikt om te koken, grillen, bakken en roerbakken. Vooral gecombineerd met knoflook en boter smaken tijgergarnalen fascinerend lekker. Het vlees van de Black Tiger garnaal kan worden omschreven als stevig en heeft een goede bite. Naast ongepelde Black Tiger garnalen hebben we ook gepelde Black tiger garnalen op voorraad.
€ 39,50
COQUILLES – 800GR
Dit zijn de mooiste van alle zeevruchten. Wij bieden ze aan zonder de schelp, zodat u het lekkere vlees makkelijk en efficiënt kunt bereiden. Bereid ze heel kort zodat de unieke, stevige en toch zachte textuur behouden blijft. U kunt ze ook in dunne plakjes snijden en rauw eten! 800gr. (diepvries -20c)
€ 39,50
LANGOUSTINES 16/20 CA. 1KG.
Het is een zeekreeft die 10 tot 24 centimeter groot kan worden en ingegraven leeft in zanderige en modderige bodems. Noorse kreeften zijn bovenaan en opzij oranje gekleurd en aan de onderzijde wit. Ze zijn betrekkelijk lang en slank vergeleken met andere kreeftensoorten. Langoustines zijn een traktatie, u kunt ze bakken, grillen of rauw eten, de smaak is fantastisch zacht en zoet.
€ 22,50
BLACK TIGER PRAWNS (GEPELD) – CA. 750 GR
Grote garnalen uit Zuidoost-Azië. Ook wel scampi’s of gamba’s genoemd. Heerlijk op de grill en in de pan. De maatvoering 26/30 houdt in dat er 26/30 stuks in een kilo gaan in ongepelde toestand.
€ 21,00
GARNALEN SPIES 10ST.
Gepelde garnalen op spies. Naturel. Per 10 verpakt. Diepvries.
€ 20,00
ZALMFILET 200GR.
Verse goede zalm heeft eigenlijk bijna geen bereiding nodig. Gaar de zalm het liefst op een lage temperatuur (ca. 80 graden). Hierdoor blijft de zalm lekker sappig en mals. De zalm wordt geleverd per 200gr en zit geen vel meer op. (diepvries -18c)
€ 6,75

JAPANSE WAGYU-COLLECTIE


JAPANSE WAGYU – KAGOSHIMA A5 RIB-EYE V.A. 250 GR.
Bij The Meat Boys kan je nu ook terecht voor een wel héél exclusief stuk vlees: namelijk Kagoshima Wagyu. Dit komt per vliegtuig over vanuit Japan! Normaal gesproken is dit alleen te krijgen bij sterrenrestaurants, maar vanaf nu ook bij The Meat Boys. Wagyu is eenvoudig te bereiden omdat er buitengewoon veel smaak aan het vlees zit. Je hoeft bijna niets toe te voegen. Het vet dat door het vlees loopt – de marmering – zorgt voor een exceptionele smaak.
€ 75,00
JAPANSE WAGYU – KAGOSHIMA A5 ENTRECOTE V.A. 250 GR.
Bij The Meat Boys kan je nu ook terecht voor een wel héél exclusief stuk vlees: namelijk Kagoshima Wagyu. Dit komt per vliegtuig over vanuit Japan! Normaal gesproken is dit alleen te krijgen bij sterrenrestaurants, maar vanaf nu ook bij The Meat Boys. Wagyu is eenvoudig te bereiden omdat er buitengewoon veel smaak aan het vlees zit. Je hoeft bijna niets toe te voegen. Het vet dat door het vlees loopt – de marmering – zorgt voor een exceptionele smaak. Wagyu is een echte delicatesse, het wordt ook wel caviaar onder het rundvlees genoemd. Doordat dit vlees een machtige en volle smaak heeft raden wij aan om het in porties van 80 gram per persoon te serveren. In lekkere dunne reepjes trancheren en smullen maar!
€ 68,00
JAPANSE WAGYU – TOURNEDOS A4 CA. 150 GRAM€58,00
Bij The Meat Boys kan je nu ook terecht voor een wel héél exclusief stuk vlees: namelijk Kagoshima Wagyu tournedos (ossenhaas). Dit komt per vliegtuig over vanuit Japan! Normaal gesproken is dit alleen te krijgen bij sterrenrestaurants, maar vanaf nu ook bij The Meat Boys. Wagyu is eenvoudig te bereiden omdat er buitengewoon veel smaak aan het vlees zit. Je hoeft bijna niets toe te voegen. Het vet dat door het vlees loopt – de marmering – zorgt voor een exceptionele smaak. De kwaliteit van Wagyu vlees wordt onderverdeeld in scores: A1 t/m A5. De Tournedos vallen in A4.
€ 58,00
WAGYU-BURGERS 2X 150 GRAM
Bij The Meat Boys kan je nu ook terecht voor een wel héél exclusief stuk vlees: namelijk Kagoshima Wagyu. Dit komt per vliegtuig over vanuit Japan! Normaal gesproken is dit alleen te krijgen bij sterrenrestaurants, maar vanaf nu ook bij The Meat Boys. Wagyu is eenvoudig te bereiden omdat er buitengewoon veel smaak aan het vlees zit. Je hoeft bijna niets toe te voegen. Het vet dat door het vlees loopt – de marmering – zorgt voor een exceptionele smaak. Wagyu is een echte delicatesse, het wordt ook wel caviaar onder het rundvlees genoemd. Doordat dit vlees een machtige en volle smaak heeft raden wij aan om het in porties van 80 gram per persoon te serveren. In lekkere dunne reepjes trancheren en smullen maar!
€ 14,95

WIJNCOLLECTIE


FLOREAL 2015
Het vlaggenschip van dit wijnhuis, hun grand cru classé zeg maar. Hier voel je echt de hand van Michel Rolland: donkere, geconcentreerde wijn met veel diepgang en een verrassende finesse. Dit kan moeiteloos de vergelijking doorstaan met Grand Cru uit Bordeaux. Op de 90e verjaardag van Nelson Mandela werd de Marianne Floreal wijn geschonken, deze werd uitgekozen door master chef Gordon Ramsey. Cabernet Sauvignon geeft hier de structuur, merlot de zachtheid en syrah een vleugje kruiden die wijn een schitterende balans geeft. Op het domein zelf wordt de wijn enkel geschonken bij speciale gelegenheden in hun restaurant (die ook Floréal heet). Reeds jong leent deze wijn zicht tot de betere maaltijd, barbecue of gewoon om zo te drinken. Wijn kan gerust nog lange tijd vergeten worden in de kelder.
€ 35,00
DESIRADE 2014
De druiven (cabernet sauvignon en merlot) worden in verschillende tries (plukken) geplukt om zo de optimale rijpheid van elk ras te kunnen garanderen. Vergisting en lagering gebeurt op verschillende houten vaten (nieuw en oud, anders gebrand, tonnelier) om zo meer controle te kunnen hebben over het eindresultaat. Deze wijn is op en top Zuidafrikaans (met de nadruk op het fruit) met een Bordelese touch (houtlagering). Serveren bij: braai (barbecue) of krachtige, kruidige gerechten of een mooi stukje vlees. Kan gerust nog wat jaartjes in de kelder blijven als je er tenminste kunt afblijven.
€ 35,00
CABERNET SAUVIGNON 2014
Cabernet Sauvignon wordt vanouds gezien als één van de absolute bewaarwijnen. Deze 100% cabernet sauvignon proeft op dit moment al fantastisch: de houttoetsen zijn bijna helemaal versmolten en de tannines zijn nog aanwezig zonder te overheersen. De wijn heeft nog steeds de kenmerkende toets van pepers en zwart fruit maar alles mooi geboeketteerd door de kelderrust. In de mond zwoel en pittig met fijne zuren en een zeer lange afdronk. Misschien net dat tikkeltje warmer dan zijn Bordelese evenknie maar net die warmte maakt de wijn uitermate geschikt bij ree, hert, everzwijn, wildpaté en gegrilde vleesgerechten. Het nationale gerecht van Zuid-Afrika braai (barbecue) is in de zomer ook altijd een optie natuurlijk… Topsommelier Jasper van Papeghem adviseert bij deze wijn: Entrecote, Flanksteak of Hamburgers van The Meat Boys
€ 22,50
PINOTAGE 2015
De Bordelese eigenaars van dit domein werden tijdens hun talloze reizen in Zuid-Afrika verliefd op de wijnregio Stellenbosch. Ze kochten een een 34 hectare groot domein (24 ervan als wijngaard) die ze verder uitbouwden met een toprestaurant, kruidentuin en logies. Hun doel was om de Oude en Nieuwe Wereld knowhow te versmelten om betaalbare topwijnen te kunnen maken in deze wonderbare regio. De beroemde Michel Rolland is hier consultant om alles in goede banen te leiden. De pinotage is een echte Zuid-Afrikaanse druif. Dit is een kruising tussen de Pinot Noir en Cinsault. Het heeft een rokerige, aardse smaak dat ook nog eens erg fruitig is! Topsommelier Jasper van Papeghem adviseert bij deze wijn: Procureur, Picanha, Bavette of Hamburgers van The Meat Boys
€ 20,50
CAPE BLEND 2014
Deze Cape blend van syrah, merlot, cabernet sauvignon en pinotage brengt het beste van alle druiven naar boven. Kruidig, zacht, peperachtig en lichte torréfaction zorgen voor een zeer drinkbare wijn met veel diepgang en finesse. Krachtig ok maar vooral niet te krachtig. Traditioneel wordt deze in Zuid-Afrika bij de braai (typische barbecue) geserveerd maar ook de Belgen moeten natuurlijk niet onderdoen in onze barbecue kunsten. Wijn voor bij de barbecue of grill dus… Topsommelier Jasper van Papeghem adviseert bij deze wijn: Kalfsspareribs, Spareribs of Cote de boeuf, Carpaccio of Hamburgers van The Meat Boys
€ 19,95
SAUVIGNON BLANC 2017
De Bordelese eigenaars van dit domein werden tijdens hun talloze reizen in Zuid-Afrika verliefd op de wijnregio Stellenbosch. Ze kochten een een 34 hectare groot domein (24 ervan als wijngaard) die ze verder uitbouwden met een toprestaurant, kruidentuin en logies. Hun doel was om de Oude en Nieuwe Wereld knowhow te versmelten om betaalbare topwijnen te kunnen maken in deze wonderbare regio. De beroemde Michel Rolland is hier consultant om alles in goede banen te leiden. Sauvignon Blanc in Zuid-Afrika behoudt zijn typische zuren maar in tegenstelling tot sommige andere landen krijgt ze hier wat meer body en rijpheid. Uiteraard kan deze wijn geserveerd worden als aperitief maar ze komt beter tot haar recht bij frisse visgerechten, mosselen en zomerse salades.
€ 19,50
AMARA CHARDONNAY 2018
De Bordelese eigenaars van dit domein werden tijdens hun talloze reizen in Zuid-Afrika verliefd op de wijnregio Stellenbosch. Ze kochten een een 34 hectare groot domein (24 ervan als wijngaard) die ze verder uitbouwden met een toprestaurant, kruidentuin en logies. Hun doel was om de Oude en Nieuwe Wereld knowhow te versmelten om betaalbare topwijnen te kunnen maken in deze wonderbare regio. De beroemde Michel Rolland is hier consultant om alles in goede banen te leiden. Typische chardonnay neus met wat honing, bloesems, rijpe appel en zeste van citroen. Mondvullend met een mooie warmte die direct gecounterd wordt door frisse zuren. Ideaal als aperitief, bij salades, fruits de mer of oesters. Topsommelier Jasper van Papeghem adviseert bij deze wijn: Kalfsspareribs, spareribs van The Meat Boys
€ 12,50
SELENA WHITE BLEND
De Bordelese eigenaars van dit domein werden tijdens hun talloze reizen in Zuid-Afrika verliefd op de wijnregio Stellenbosch. Ze kochten een een 34 hectare groot domein (24 ervan als wijngaard) die ze verder uitbouwden met een toprestaurant, kruidentuin en logies. Hun doel was om de Oude en Nieuwe Wereld knowhow te versmelten om betaalbare topwijnen te kunnen maken in deze wonderbare regio. De beroemde Michel Rolland is hier consultant om alles in goede banen te leiden. De blend van sauvignon blanc en chenin blanc zorgen voor een frisse wijn met vrij veel body die zowel als aperitief of begeleider bij de maaltijd gebruikt kan worden. Tip van de sommelier: mooie combinatie met asperges! Prijs/kwaliteit één van onze absolute toppers!
€ 11,50
NATANA 2018 – CUVÉE BLANCHE
De Bordelese eigenaars van dit domein werden tijdens hun talloze reizen in Zuid-Afrika verliefd op de wijnregio Stellenbosch. Ze kochten een een 34 hectare groot domein (24 ervan als wijngaard) die ze verder uitbouwden met een toprestaurant, kruidentuin en logies. Hun doel was om de Oude en Nieuwe Wereld knowhow te versmelten om betaalbare topwijnen te kunnen maken in deze wonderbare regio. De beroemde Michel Rolland is hier consultant om alles in goede banen te leiden. De frisse blend van sauvignon blanc en chenin blanc samen met het zonnige maar toch gematigde klimaat zorgen voor een wijn met frisse zuren, veel body en diepgang. Ideaal om gewoon zo te drinken of bij slaatjes, vis en niet te vergeten bij de barbecue. Prijs/kwaliteit één van onze absolute toppers!
€ 10,75

THE MEAT BOYS BOXEN


THE AMBASSADOR’S CHOICE
The Ambassador’s Choice is de meest luxueuze box die we hebben, en hij is samengesteld door niemand minder dan Ruben Nicolai. De box bevat: Rib-Eye 2,3 kg Entrecote 1,3 kg ‘Family pack’ Black Tiger prawns gepeld 2x Iberico Pata Negra Iberico spies (gemarineerd) Luxe kaasplank 2x fles Sol fa Soul Malbec
€ 215,00
QUARANTAINE BOX
De lockdown & avondklok kom je wel door met onze heerlijke Quarantaine Box, met daarin: 2,2 kg Grainfed sukade (suddervlees) 4x 250 gr black Angus entrecote 2x franse kazen fles malbec
€ 65,00
LUXE GOURMETBOX VOOR 5 PERSONEN
Een gewone maaltijd is niet altijd geschikt voor elke gelegenheid. Soms heb je geen zin om zelf te koken, wat is er dan leuker dan gourmetten? Vooral met de feestdagen in het voor uitzicht. Daarom hebben wij nu een luxe gourmetschotel/ gourmetbox samengesteld. Deze box is gevuld met met enkel topkwaliteit producten zoals u van ons gewend bent! Deze box is voor 5 personen. Inhoud luxe gourmetbox: 5x80gr Uruguay grain fed biefstuk 5x50gr Black Angus burgers 5x Lamskotelet uit Nieuw-Zeeland 5x80gr Iberico gekruide braadworstjes 10x Black tiger prawns gepeld
€ 45,00
Vul je adres in
Bewerken
.